moo88 20.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Mógł się pojawić jeszcze jeden problem (już wspomniany), że zastosowano kołki do montażu styroduru ipowstały dziury przez które cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.08.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No to już by był wyjątkowo niefachowy montaż i nie posądzał bym o takie dyletanctwo nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 20.08.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Jestes pewien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.08.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nie Głowy, ani niczego innego, nie dam sobie uciąć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcellinoo 12.01.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam Podepnę się pod temat. Potrzebuję pomocy a mianowcie poradzcie coś co zrobić z wodą w piwnicy po mocniejszych opadach. Dom stoi na pochyłym terenie. Kiedyś kiedyś temu jak robili na wiosce wodę wodociągową robotnikom nie chciało się przewiercić przez fundament wiec poprowadzili rurę pod fundamentem na głębokości około 2,5m. Od tego momentu zaczeły się właśnie problemy. po intensywniejszych opadach lub gdy deszcz pada przez kilka dni bądź też gwałtownych roztopach woda sączy się wzdłuż rury z wodą. od wewnątrz piwnicy odkopałem całkowicie rurę przekopując się prawie na drugą stronę wykop zabezpieczyłem pianką do uszczelniania przepustów betonowych - niestety nic nie pomogło. Fundamenty z zewnątrz są zaizolowane mazidłem na to poszła folia kubełkowa. Czy możecie poradzić co w tej sytuacji zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts