seven... 02.09.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 tak, ale nie za nisko Na razie mieszkanie ma 295 cm. Chiałabym zejść do max 270, może 250. Podwieszamy też kuchnię i łazienkę Pokoje zostaną wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SidieN 02.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Pytam sie ze wzgledu na rury gazowe pod sufitem. U siebie tez chowalem je w sufit i jedni mowili ze tak nie wolna, a inni ze wszystko jest ok. Ja mialem orginalnie sufit na 274cm. Podloga poszla do gory o 9cm, a sufit w dol o 12,5cm i pomieszczenia teraz wydaja mi sie wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.09.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Podobają mi się wysokie pomieszczenia...są takie klasyczne. Zwłaszcza z listwami przysufitowymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 07.09.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Na dworze coraz zimniej, więc kupiliśmy grzejnik Na razie wymienimy tylko jeden w łazience, bo niestety obecny straszy wyglądem;) kształt dość oryginalny- u nikogo go jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 07.09.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Bardzo fajny grzejniczek..biały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 16.09.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 (edytowane) tak biały pierwsze gładzie położone na razie dwa pokoje. Jutro elektyk skończy montować rozdzielnię i przeniesie licznik na klatkę pozbędziemy się w końcu obskurnej wielkiej skrzynki! jejejeeeee (dla przypomnienia na ostatnim zdjęciu). Teraz rozdzielnia znalazła się bezpośrednio za drzwiami, a w miejscu starej skrzynki i licznika w przyszłości zawiśnie duże lustro Nareszcie też pozbyliśmy sie starej wanny, framug, parapetów i innych śmieci Edytowane 5 Października 2010 przez seven... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 05.10.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ścianka działowa stoi Wujek kilka dni przycinał, ustawiał i wyszło pieknie Mamy też w połowie zrobione stelaże do regipsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 30.10.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Wpadłam z wizytą... a tutaj widzę, że prace idą jak burza:) Pozdrawiam cieplutko i bedę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.11.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Uwaga, kolejna szansa na zdobycie superwiertarki w konkursie !!! Skomentuj artykuł opublikowany na stronie głównej Muratordom.pl. Inni już to zrobili. Autorzy najciekawszych wypowiedzi otrzymają superwiertarkihttp://forum.muratordom.pl/[email protected] Na ciekawe komentarze czekamy tylko do środy. Tytuł artykułu wskazaliśmy w ostatnim newsletterze Muratordom nr 417. Jeżeli jeszcze nie jesteś naszym subskrybentem, zapisz się ! (www.muratordom.pl/newsletter). Ostatni już konkursowy newsletter z informacją, pod którym artykułem zamieścić komentarz by wygrać, wyślemy jeszcze tylko 4 listopada. Wskazówki szukaj TYLKO w newsletterze Muratordom.pl ! Szczegóły i regulamin na stronie konkursowej. PozdrawiamyRedakcja Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 02.11.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 prace idą do przodu, to najważniejsze - oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 06.12.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam Seven, mam pytanie czy zdecydowaliście się na płytki Delicate Touch z Paradyża? Nam też się bardzo podobają, ale trochu martwią mnie te jasne płytki podłogowe, z tego co pisałaś zastanawiałaś się nad innymi na podłoge, coś pośrodku brązu i beżu, wybrałaś coś? Jeśli tak to proszę o poradę, bo sama coś szukam pomiędzy brązem a beżem i żeby pasowały do Delicate Touch Pozdrawiam i powodzenia przy pracach remontowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.12.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 powodzenia w budowie, pomieszczenie zaczynaja nabierac ksztaltu. i mysle ze dobre posuniecie z zamknieciem salonu pod ewent wynajem i wiecej prywatnosci... ale za to zyskalas garderobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 07.12.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Tak udało mi sie wybrać lepszą podłogę! Seria Alan z Paradyża ma takie same poziome delikatne kreseczki więc wygląda razem z beżowymi ścianami jak ta sama seria ale jest ciemniejsza. Moim zdaniem to taka właśnie wersja pośrednia dla tych dla których delikat beż jest za jasny, a delikat brown za ciemny na podłogę fajnie pasuje do tych kawowych kwiatków w dekorze.Tu tak jest link do dyskusji o tej seria i tam też wkleiłam płytkę Alan Dzisiaj kafelkarz zaczyna kłaść więc niedługo wrzucę foteczki http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132918-Delicate-Touch-Paradyż.-Ma-ktoś-u-siebie/page13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 08.12.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nareszcie coś widać! Podłoga w łazience leży, pierwsza ściana zaczyna nabierać odpowiednich kolorów Ponieważ łazienka jest mała, w trzech rogach są rury (sic!) a płytki wybrałam duże - pojawiły się problemy jak je przyciąć, żeby wyglądało to dobrze. Ściana o długości 130 cm. Zaryzykowałam i kazałam kafelkarzowi pociąć płytki na 10 cm kawałki i poukładać je pomiędzy duże 50-tki efekt mi się podoba, jest symetrycznie Do tego pojawił się pas na jednej ścianie w kuchni Concert Linus Blanco z mozaiką metalic silver i do tego będzie fuga w kolorze Bahama Wrzucam jeszcze zaległe zdjęcie ściany w pokoju. Wymurowana i otynkowana dwa miesiace temu- nadal stoi bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 09.12.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 niedługo u nas będzie działo się to samo... - kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 11.12.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Wanna stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 21.12.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Zdrowych, pogodnych, pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie oraz szczęścia i wszelkiej pomyślności w Nowym 2011 Roku… http://i54.tinypic.com/2niz5ug.jpg …życzą Asia i Walduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 24.12.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/cc311.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 30.12.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 dziękuję za życzenia Łazienka skończona brakuje bateri, umywalki, sedesu, lampy... Stan surowy, kafelkowy Dodaliśmy zgodnie zplanem fugę zmieszaną z brokatem i wyszło cudnie Brokat widać jak sie stoi blisko płytki, ale nie razie w oczy. Płytki w kuchni na ścianie już też leżą z fugami w kolorze Bahama. Obecnie kafelkarz kładzie podłogę- gres wyglądajacy jak drewno. Zastanawiam się nad kolorem ścian w kuchni. Moze mi ktoś doradzi. Meble bedą biało-kremowe, blat szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 31.12.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego życzy Bożena i Rafałhttp://lh4.ggpht.com/_n2ZckeeTuWo/TR33zX4Bn7I/AAAAAAAACFw/Nq8ABJnkoLk/s800/nowy%20rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts