kubel30 09.08.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Cieszę się razem z Wami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 10.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Cieszy taka wiadomość bardzo cieszy.... Serdeczne gratulacje... i wszystkiego najlepszego już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 10.08.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ja tez się dołaczam do GRATULACJI życzę aby Wam się dobrze mieszkało "na swoim":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.08.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 jaka jest odległość pomiędzy szafkami w kuchni? czy możesz zrobic fotkę stojac w drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 10.08.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Masz mozaikę, która pierwotnie miała być w mojej kuchni!!! Jest boska i nadal mi się podoba, chociaż lubię moją, to gdybym miała drugi raz wybierać to znowu miałabym ten sam problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.08.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 czy jak otworzysz drzwiczki od piekarnika ile zostaje miejsca? chyba nie da sie wtedy stac przed piekarnikiem tylko zaglada sie do niego z boku? mam prawie identyczne wymiary kuchni i caly czas sie zastanawiam co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 16.08.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Aksamitko szerokość kuchni to 217 cm, szerokość każdego blatu to 62, czyli powinno zostać 93 na przejście, ale dzisiaj zmierzę dla Ciebie dokładnie. Bardzo się martwiłam, że to za mało żeby swobodnie działać, ale jestem akurat po weekendzie spędzonym z teściową w kuchni i spokojnie można się poruszać nawet w kilka osób Wczoraj akurat robiłam zapiekankę i wyciagając blachę normalnie otworzyłam klapę piekarnika stojąc przed nim Zaryzykowałam taki układ szafek, bo chciałam mieć stół na 4 osoby i to było jedyne możliwe ustawienie. P.S. od soboty wiszą też wszystkie lampy, jutro będę się chwalić sprawdziłam - szerokość między blatami 91 cm + zdjecie otworzonego piekarnika dodaję jeszcze zdjęcie zamocowanego panela maskującego przy lodówce... nam się podoba i ostatnie zdjęcie czyli podświetlone wnęki z salonie, jeszcze nie wiem co tam postawię, ale takie delikatne oświetlenie robi dobry nastrój Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez seven... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 17.08.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Uwaga, chwalę się -po pierwsze to kinkiet w łazience nad szafką lustrzaną. Dwie druciane kule, które ślicznie świecą. Można regulowac ustawienie, cena 99 zł -następnie w przedpokoju 4 wiszące lampy ze szkła ,,szampańskiego" z bombelkami powietrza... jeden wielki zachwyt każdego kto wchodzi cena 4x150= 600 zł -lampa w kuchni z kryształkami 400 zł prezent od mamy -kinkiet w sypialni 2x150 zł= 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 17.08.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Mama ma gest Super lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 17.08.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 seven slicznie! jedynie lampka nad lustrem nie widzi mi się za bardzo - mój TZ mnie na nie namawiał ale za to mamy wspólnie "bąbelki" to prawda są sliczne aaa i ta tapeta ze wzorem cudownie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.08.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 seven dziekuje bardzo!, mam identyczne wymiary kuchni i zastanawiam sie jak to zrobic żeby bylo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 18.08.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 też chciałabym inny kinkiet nad lustro, ale niestety musiałam go zmienić na szczęście te kule świetnie swiecą, mocno, ciepłym światłem i moge się dokładnie umalować wczoraj zrobiłam pierwsze podejście do brudnych jaśminowych fu. 2 godziny ze szczoteczką do zębów i płynem HG. Rozcieńczałam w proporcji 1:1 z ciepła wodą (na opakowaniu piszę 1:4) a i tak nie widzę wiekszej różnicy. część fug spryskałam jeszcze nowym cifempower ,,cośtam" i nic, a częsć polałam jakimś płynem do wc... Dzisiaj chyba czeka mnie powtórka do sypialni zamówiliśmy białe łóżko Ikea Malm spodobała mi się rama łóżka. Na zagłówek planuję uszyć pikowaną, miękką poszewkę nakłądaną od góry taki mój autorski pomysł na upiększenie łoża małżeńskiego zobaczymy jak mi pójdzie... oprócz tego postanowiłam zamontować płytką (głebokosć 35 cm) szufladę pod płytą kuchenną- zamiast samej zaślepki. Brakuje mi miejsca na różne ,,mieszacze", łopatki i inne przybory kuchenne. na razie walczymy z listwami przypodłogowymi, oczywiscie białymi każda będzie sie trzymać na 4 kołkach w ścianie. Piszę ,,walczymy" bo mamy wszędzie cegłę dziurawkę i problem z zamocowaniem solidnie kołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 18.08.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 do "dziurawki" były chyba jakieś specjalne kołki... poszukaj - może tak będzie łatwiej... a co do fug - ja moje BIAŁE fugi w łazience doczyściłam ostatnio eksperymentalną "papką" - soda oczyszczona + ocet, na szczoteczkę i jazda... nie zawsze trzeba kupować najdroższe środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 18.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 seven Twoj pomysł z łożkiem bardzo mi się spodobała, teraz czekam tylko na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 18.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 pomysł na łóżko fajny, a cokoły nie można przykleić do ściany- nie znam się, ale może byłoby prościej i łatwiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 19.08.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 mimo wielu godzin spędzonych na wyrównywaniu ścian, one nadal są krzywe, a raczej faliste, listwy na kołki lepiej ,,dociagną" listwę do ściany a i tak będziemy musieli je później uszczelniać akrylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.08.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Tapeta jest piękna i wszystko inne też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 21.08.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 seven pokaż grzejnik w łazience. Jestem ciekawa jak sobie poradziliście z tymi nieciekawymi rurami jakie są w starym budownictwie i nie ukrywam, że może pomoże mi to dojść do ładu z rurami w moim eM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 22.08.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 a co do fug - ja moje BIAŁE fugi w łazience doczyściłam ostatnio eksperymentalną "papką" - soda oczyszczona + ocet, na szczoteczkę i jazda... spróbowałam ale chyab za dużo octu dałam -było płynne i nie pomogło ;-/ seven pokaż grzejnik w łazience. Jestem ciekawa jak sobie poradziliście z tymi nieciekawymi rurami jakie są w starym budownictwie i nie ukrywam, że może pomoże mi to dojść do ładu z rurami w moim eM. Grzejnik jeszcze nie powieszony . Rurę ,,a'la" grzejnik odcieliśmy, a rurki doprowadzające zabudowaliśmy kafelkami. Z perspektywy czasu bym raczej tylko odcięła tą rurę ,,a'la grzjnik" a doprowadzajace tylko odnowiła. Musimy się pospieszyć bo nadchodzi zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 22.08.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 papka ma być gęsta, no i oczywiście szczoteczka, bez niej się nie uda!sposób był wyczytany na muratorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts