seven... 29.08.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Weekend znowu bardzo pracowity. Mąż do 4 nad ranem w sobotę robił listwy, a ptem jeszcze cały weekend zbliżamy się do końca sypialni, przedpokoju i kuchni zdjęcia poglądowe przedstawiają kołki zamocowane w wywierconych otworach (które dodatkowo trzeba było wypełnić goldbandem). Każdą długą 2 metrową listwę montujemy na 4-5 kołkach w zalezności od potrzeby. Pracy strasznie duzo, ale trzymają się solidnie. Wczoraj uszyłam pierwszą firankę do kuchni z kryształkami, co by pasowała do lampy Lindo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.08.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ja bardzo lubiec pomysl na firanke z krysztalkami, chyba odpatrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.10.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam serdecznie Zaraz będzie 1,5 miesiąca jak nie gościsz u siebie w wątku A ja bym chciała się zapytać czy jesteś zadowolona z drzwi Vasco Braga? Noszę się z zamiarem zakupu więc pytam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 13.10.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 muszę wkleić fotki , wiem opisać itd, ale jakoś brakuje mi czasu. Ciagle coś przybywa w naszej siódemce Alana, jestem bardzo zadowolona z tych drzwi. Wygladają solidnie, wszystko idealnie nie wiem czy pisałam, ale te drzwi mają po dwa bolce na każdym zawiasie- w standardzie u innych producentów każdy zawias jest na 1 bolcu nawet się nie zastanawiaj )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 17.10.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Zgodnie z obietnicą wklejam najnowsze fotki. W sypialni urządziłam kącik kobiecy tj. lustro (ozdobiłam piórami strusia, które koleżanka chciała wyrzucić!) , szkatułka na biżuterię (nabyta okazyjnie na pchlim targu we Francji- od razu skojarzyła mi sie ze stylem francuskim i musiałam ją mieć ), ulubione perfumy. Kupiłam w casto piękną taftę w kolorze kawy z mlekiem i uszyłam dwie zasłony oraz dwie opaski do podwieszania zasłon na dzień 5 godzin przy maszynie opłaciło się zamówiłam też dwie firany z białego woalu z delikatnym haftem na dole, co by nie konkurowały z tapetą Brakuje mi tylko narzuty i naszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 17.10.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 zdecydowanie za mało zdjęć pokaż więcej - przedpokój, kuchnia, może już masz grzejnik w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 17.10.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dorzucam jeszcze dwie foteczki. Nabyłam dwie grafitowe doniczki do kuchni. Stałam przed regałem chyba z godzinę przegladajac wszelkie wzory i kolory. Oczopląsu można dostać. Niestety nic innego mi się nie podobało, a te wydawały się takie szarobure i ponure, choć eleganckie Trzeba być konsekwentnym w stylu, więc je kupiłam - proste, ciemne formy. Fajnie się mienią No i pokazuję moją płytką szufladę pod płytą kuchenną. Można? można zawsze do dodatkowe 30x55 cm do wykorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 17.10.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 zdecydowanie za mało zdjęć pokaż więcej - przedpokój, kuchnia, może już masz grzejnik w łazience? no to masz jeszcze jedno nastepnym razem pewnie wrzucę kuchnię, bo tylko te dwa pomieszczenia są kompletne salon czeka na komplet wypoczynkowy (listopad), łazienka na zamontowanie parawanu, uchwytu do zestawu natryskowego (też listopad) a o grzejniku nie wspomnę czeka i czeka , doczekac się nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.10.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Też rozważamy taką szufladę , bo teraz to mamy bezsensowną zaślepkę. Na deskę jak znalazł, a nie grzeje Ci się w niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 17.10.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 kubel, polecam już mielismy montować zaślepkę, ale poszperałam w necie i zaryzykowałam montaż szuflady. 95 zł i po kłopocie nic mi sie nie nagrzewa, to jakaś bujda. Deska na zdjęciu jest przypieczona ale to nie od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.10.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O tej desce nawet nie pomyślałam , tylko że jak ja gotuję na indukcji to kubeczki w środkowej szufladzie są cieplutkie, niegorące stąd moje pytanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 17.10.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ja mam gazową płytę, więc nie wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 17.10.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ja też mogę się pod gazową płytą i szufladą pod nią podpisać jednym słowem: "polecam" u dziadków w kuchni rozwiązanie sprawdza się od... 8 lat u mnie od niedawna, ale wiedziałam co robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 27.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam serdecznie!!!!!! Może jakieś nowe foty? Np. łazieneczka z grzejnikiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loverosa 15.12.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Witaj seven:) Cudowną przemianę przeszła "siódemka":)Jestem pod wielkim wrażeniem,wszystko cudownie dobrane,biała kuchnia elegancka.Cały wątek przeszłam z wielkim zainteresowaniem i podziwiam:wiggle:Ja jestem w trakcie robienia białej łazienki.Mam zakupioną białą fugę i kiedy zobaczyłam u Ciebie brokat w fudze to chętnie zgapiłabym ten pomysł.Możesz napisać nazwę i gdzie go kupiłaś? Tapeta też cudna,możesz napisać jak się nazywa i ile kosztowała?Pozdrawiam i życzę szczęścia w nowym,lepszym mieszkanku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO I NAJPIĘKNIEJSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT ŻYCZY BOŻENA I RAFAŁ Z DZIEĆMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT! http://i42.tinypic.com/iyo6r7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 25.12.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img515.imageshack.us/img515/3386/kartkaswiatecznazyczeni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 29.08.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 dawno mnie tu nie było... postaram się wrzucić fotki zmian z ostatnich 2 lat!!! ło matko już 2 lata... teraz stoję przed wyborem komód do salonu (od 2 lat jakoś nie mogę się zdecydować...) a za parę dni nareszcie będę miała lampy w salonie (na razie od 2 lat wisi goła żarówka (ale energooszczędna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 31.08.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 pokazuję salon. Akurat teraz wszystko jest wyniesione bo robimy kołki do lamp (4 lampy) z czego 3 to będą massive nero http://www.ceneo.pl/13168546 i jedna nad stołem inna- większa mamy czarną sofę, meble wenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts