zuzanna2008 19.08.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam! Czy ktoś użytkuje białe meble w salonie i mógłby się podzielić inspiracjami? Salon mam łączony z kuchnią, w kuchni będą białe szafki, więc zastanawiam się nad białymi meblami do salonu. Ściany w salonie mam w kolorze "ciepłe kakao" (Dekoral). Czy to nie będzie za dużo bieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 19.08.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Też mam kuchnię otwartą na korytarz oraz salon z jadalnią i.. praktycznie wszystko prócz okien, dolnej zabudowy kuchennej, sprzętów agd, sof i parkietu w salonie, jest BIAŁE I nie uważam że tej bieli jest za dużo Podobają mi się białe wnętrza (bądź z nielicznymi plamami koloru) i gdyby nie to że niektóre elementy są uciążliwe w codziennym użytkowaniu (np. biały gres z białymi fugami ) mogłabym tak mieszkać wieeele lat A białe meble są świetne - kurz widać tylko jak się patrzy pod odpowiednim kątem Do inspirowania się polecam przeglądarkę grafiki google: http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl&sout=1&biw=1280&bih=634&tbs=isch%3A1&sa=1&q=white+furniture+living+room&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.08.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Zetko czy mozesz mi powoedziec jakiej firmy masz gres na podlodze i czy on jest rzeczywiscie bialy,czy w krem wpada? Czy moglabys mi ewentualnie na priva wyslac zdjecie tej podlogi w polaczeniu z meblami kuchennymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 20.08.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 aha26 zajrzyj do skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts