aldi 12.02.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 mam problem - w księdze wieczystej moja działka oznaczona jest jako orna - wystąpiłam więc o wyłączenie jej z produkcjo rolnej i przekształcenie w budowlaną - dostałam odpowiedź o umorzeniu postępowania, ponieważ moje grunty ą pochodzenia mineralnego - co to dla mnie oznacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 12.02.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Jeżeli w tym zdaniu występuje jeszcze coś w stylu "nie wymaga decyzji zezwalającej na wyłączenie" to oznacza, że sprawa jest załatwiona pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 17.02.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 07.11.2004 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 dostałam pozwolenie - prądu ani wody - ni widu ni słychu chyba że ktoś ma 40tys za dużo - ale stan 0 już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 09.11.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Wszystko w porządku. Musieli wszcząć postępowanie, skoro ziemia była "orna". Ale decyzja o wyłaczeniu grunktów z produkcji i koniecznosć uiszczenia z tego tytułu opłaty dotyczy gruntów ornych pochodzenia organicznego. Jezeli w postanowieniu masz gdzieś wspomniane, że masz glebę czy też grunt pochodzenia mineralnego - to wszystko jest Ok. Zresztą jakby nie było to nie mogłabyś dostać pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts