mesieur 12.02.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 czy ktoś budował borowika? http://www.mtmstyl.pl/projects/rzuty/borowik_rz1.gifnapiszcie co o nim myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 12.02.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Domek ładny w wersji bez garazu ale brak tam pomieszczenia gospodarczego, gdzie zrobić pralnię, kotłownię, nie przewidziano zadnej garderoby. Myślę że trzeba będzie zrezygnować z jednego pokoju na parterze zeby to wszystko upchnąć. Garaż w takiej małej odległości od domu nie do przyjęcia. Budząc sie rano z widokiem na ścianę garażu nie wróży dobrego dnia Takie są moje spostrzeżenia ale to Ty będziesz podejmował decyzję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.02.2004 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 http://www.mtmstyl.pl/projects/thumbs/borowik_ico.jpgGaraż w takiej małej odległości od domu nie do przyjęciaGaraż jest w częściowym podpiwniczeniu i stąd to jego trochę dziwne ukazanie. Tam tez umieszczono pomieszczenie gospodarcze z kotłownią Na pierwszy rzut oka trudno sie do czegoś przyczepić. Może tylko to, że wiatrołap malutki, chociaż szafka na buty, raczej się zmieści. No i ja nie lubię garażu w piwnicy. Zimą może byc nieprzyjemnie. Chyba, że zrobisz ogrzewany podjazd, lub codziennie wysypiesz tam torbę soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 13.02.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Rzeczywiście -nie zaskoczyłam. Jak tak to w porządku, podoba mi się niemniej jednak przy tylu sypialniach przydałaby się chociaż jedna garderoba. Pozatym ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mesieur 13.02.2004 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 dzięki za opinie, faktycznie jest tak, że garaż planuję wolnostojący a w miejscu garażu-większa piwnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 19.02.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Domek bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts