malka 25.08.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Malka, jestem feministką i uważam, że ojciec powinien opiekować się dzieckiem na równi z matką - nawet po rozwodzie. Być na każde zawołanie - choroba, zebranie, dentystka a nie co drugi weekend. Bo matka jest 24 godziny na dobę. że ojciec powinen znać przyjaciół swoich dzieci, że dobry mąż nie powinien pytać: "W czym Ci kochanie dziś pomóc?", tylko sam powinien WIDZIEĆ, że trzeba przynieść, wynieść, pozamiatać że ojciec opiekując się dzieckiem tak samo jak matka pownien w tym czasie wstawić pranie, obrać kartofle itd. I jeszcze wiele innych marzeń mam....... Widzisz, nie jestem feministką, a o tym wszystkim o czym piszesz ani ja , ani moje dziecko nie musimy marzyć wiem życie jest przewrotne i wszystko może się zmienić, więc wiem,ze nie jest mi to dane raz na zawsze, ale teraz tak właśnie jest Malka, ale Ty nie jesteś ojcem, a napastliwie dyskutujesz. Nie wiesz jaka jest głębsza treść tego tematu i o co chciałem zapytać np. na PW (tak żebyś tam swojego noska nie wsadzała). A za przeproszeniem to już przeginasz pałe. I tego nie mam zamiaru usuwać - żebyś zawsze tu mogła zajrzeć i ostudzić swój temperament. Odebrałaś moje pytanie, tak jak Tobie było wygodnie, żeby nieco pokręcić kuperkiem i pokazać jakie to mamy równouprawnienie. A powiem Ci że g...o wiesz na ten temat. Reszty Ci nie napiszę, bo nie warto, tak jak to już wielokrotnie Ci wypominałem. Myślisz takimi prostymi kategoriami, że aż Ci zazdroszczę. Misiaczku, czy mnie się wydaje, czy Ty usiłujesz mnie obrazić ? jeśli takie masz zapędy, to z góry jesteś na straconej pozycji. Mnie obrazić może albo człowiek mądry, albo ktoś dla mnie ważny, nie kwalifikujesz się ot tyle. A i temperamentu mojego żadne Twoje słowa nie ostudzą - powody - jak wyżej A jeśli nie umiesz zadać prostego rzeczowego pytania, to nie miej pretensji,ze nie jesteś zrozumiany. Ps. Mam tyłeczek w rozmiarze L a nie kuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 25.08.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 L czyli LONG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Tak L czyli Long, inaczej 40, jeszcze inaczej 10, a jeszcze inna opcja to 12. Wszystko w temacie ufffffffff, nareszcie wyluzowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 26.08.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Moja żona ma rozmiar 30 , a mi się już wydaje że to kawał tyłka Jestem wyluzowany, dziś mi Panowie od kostki ufajdali elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 eeee, ale numeracja spodni to jeszcze inna bajka 30 to klasyczna L-ka panowie od kostki, będą czyścić elewacje....już im współczuję - w taki deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 28.08.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Malka wrzuć fotke zadka (może być na PW) to porównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.08.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Jestem nieźle wygimnastykowana i gibka , ale zdjęcia własnej dupy en face nie potrafię robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 31.08.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Jaka autoreklama Jednak dajesz się lubić, a tak nieciekawie się zapowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Bo widzisz, nie zawsze musi się podobać to co mówię z zasady jestem szczera, ale do wrednej suki mi jeszcze daleko chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 malka ale ja się z Twoim zdaniem dotyczącym wychowania i opieki nad dziećmi zgadzam. Nikt tu bohaterem nie jest. Czy to kobieta czy mężczyzna. To popsrostu odpowiedzialnośc i każdy powinien być jej świadom decydując się na dziecko czy związek. Mogłabym podpisac się pod Twoimi postami (oczywiscie tymi dotyczącymi tematu a nie dupy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 02.09.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ło matko - teraz już dwie na jednego i żadnego wsparcia od jakiegoś faceta Te avatary mówią wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 O patrz.... i kto tu ocenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 05.09.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 trzeba przyznać, że ideałem równouprawnienia jest Szwecja. Polsce, Polkom i Polakom brakuje tak ze 2-3 pokolenia do czołówki - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.09.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 trzeba przyznać, że ideałem równouprawnienia jest Szwecja. Polsce, Polkom i Polakom brakuje tak ze 2-3 pokolenia do czołówki - niestety. Optymista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 10.09.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 czy zauważyliście, że w przypadku rozwodu to biżuteria niepodlega jakimkolwiek podziałom ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2010 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Biżuteria to rzecz osobista .A rzeczy osobiste i te ,które służą wykonywaniu zawodu n.p deski kreslarskie nie podlegają podziałowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.09.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 pitu pitu, droga galko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 14.09.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Taa, auto i dom też nie podlegają podziałowi, bo jak to podzielić Lepiej jak zostaną pod czujnym okiem faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts