rendzia 20.08.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam szanowne grono forumowiczów. Zwracam się do was z ogromną prośbą o pomoc i pomysły w aranżacji piwnicy na "pokój imprezowy" fotki mile widziane, ale po kolei! Mam dość sporą piwnice, rzeczy które chciałbym mieć obowiązkowo to bilard, barek, karaoke. Wnętrze chciałbym otrzymać w stylu starego Pubu/Baru? Kilka pytań: jakie macie wizje na wykończenie podłóg,ścian? Czy oświetlenie halogenowe sprawdzi się w tego typu pomieszczeniu? Czekam na wszystkie propozycje doposażenia takiego typu pomieszczenia!Proszę również o zdjęcia i różne ciekawe sugestie. PS. Ma być klimatycznie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 24.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Super sprawa, ja bym zrobiła w stylu żeglarskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rendzia 24.08.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Super sprawa, ja bym zrobiła w stylu żeglarskim... Trafiłaś... z tym wystrojem ponieważ jestem żeglarzem. Problem polega na braku detali które można by skomponować. Chyba że masz jakieś konkretne pomysły to chętnie je poznam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 24.08.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 przejdź się po paru barach - najlepiej żeglarskich - jak ci się jakiś spodoba - usiądź wypij kawkę w między czasie rozglądaj się i zrób parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 25.08.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 hehe ja tez zagluje, chociaz ostatnio to wcale nie mam czasu przez budowe jest swietna knajpa w ... uwaga, bo to wcale nie zaglarskie miasto w zakopanem (przynajmniej zawsze byla) ale nie pamietam nazwy bo chodzilo sie tam nie dla nazwy a dla goracej czekolady z rumem po trasie sama chce takie cos kiedys zrobic ale u siebie nie mamy piwnicy myslalam o domku letniskowym w kadym razie byla tam np lada - barek w ksztalcie lodzi tzn kawalka i bulaje miala a za bulajami staly butelki i przed nia nie bylo stolkow tylko "hustawki" jesli wiesz co mam na mysli.. wyleciala mi nazwa.. jak na statku poza tym kilka takich rzeczy roznych jak jestes zeglarzem to nie bedziesz mial problemu z wystrojem... tylko miec miejsce.. pozdrawiam i czekam na zdjecia przeslij koniecznie chocby prywatną wiadomościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 25.08.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 no i ja bym poszla jednak w nature, biale zagle, liny, drewno najlepeiej postarzane, sama kombinuje na klatce schodowej - robimy dol jak piasek kolorystycznie, gore na schodami niebiesko jak morze na srodku schodow chce obraz z prawdziwego zdarzenia zaglowiec na morzu a na gorze w przepokoju chce zdjecia w antyramach i ozdobic to wezłami marzy mi sie tez dzwon (zapraszajacy na obiad) i roza wiatrow na tarasie (a wiem ze jak sobie wymyslimy tak bedziemy mieli tylko ze kiedy to nie wiadomo) dlatego czekam na Twoje wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rendzia 25.08.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o ciekawsze smaczki to mam możliwość powieszenia żagli od OMEGI oraz....Jak wymyśle co z tego zrobić to cały kadłub, myślę że dzwonek o którym mówisz też się znajdzie. W zamyśle było żeby część ścian była z tych pseudo kamieni, cegieł co się na metry kupuje nie wiem jak to się nazywa. Teraz wpadł mi do głowy pomysł zeby odmierzyć jakąś odległość na ścianie i powiesić te okrągłe okienka od kajut. Tylko z czego podłoga?W mojej okolicy niestety nie ma żeglarskich knajpek. Głupio się przyznać ale kiedy jeździłem po regatach i bywało się po knajpach to.... nie zwracałem uwagi na ich wystrój....]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 25.08.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 no bo się nie zwraca tylko na dobra zabawe no zagiel fajna sprawa nad barkiem np.. oj ja juz wizje mam od razu zrob jakis projekt porob zdjecia pomieszczen i wklej to moze cos wiecej doradze..opcji jest tyle.. musi tez byc wygodnie nawet hamak mozna zawiecic taki siateczkowy po skosie jakos.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.08.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 przejdź się po paru barach - najlepiej żeglarskich - jak ci się jakiś spodoba - usiądź wypij kawkę w między czasie rozglądaj się i zrób parę fotek Żeglarze kawę??? Ohyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 25.08.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 podłoga najlepiej drewniana - stare deski jak na pokładzie jakiegoś żaglowca... W pomieszczeniu koniecznie jakiś słup - maszt... mnóstwo lin, latarenek, jakieś beczki, muszle, kamienie, ryby na ścianie, miniaturki żaglowców Dla inspiracji obrazek: http://szanty.art.pl/aktualnosci/tmp/591/zejman_bar.jpg Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.08.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ucina zdjecia ale wiecje znajdziesz tutaj: http://www.przechyly.pl/zpuste.html http://www.przechyly.pl/images/PICT0056.JPGhttp://www.przechyly.pl/images/PICT0066.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 25.08.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Żeglarze kawę??? Ohyda... jak jest się przejazdem po barach - to raczej alko się nie pije - a kawę to teraz wszędzie serwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rendzia 25.08.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) http://image28.webshots.com/28/4/24/30/279242430mpFyDA_ph.jpg Fajny ten barek/stolik za tą panią. Co do pierwszego zdjęcia jak dla mnie trochę mocno przeładowane, ale jest kilka fajnych detali. Co do klubu przechyły kompletnie nie podchodzi mi kolorystyka.Jeżeli da się to jakoś wykonać technicznie to postaram się aby w moim pomieszczeniu stanął kominek. PS.Po meble oraz wszelkie wyposażenie chciałbym się wybrać do miejscowości CZACZ. Podobno jest to miejsce, w którym kupi się wszystko co niezbędne do urządzania stylowych wnętrz. Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez rendzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Widziałam panele udajace deski okrętowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rendzia 25.08.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Widziałam panele udajace deski okrętowe. Mogłabyś pokazać zdjęcie poglądowe ewentualnie podać jakiś adres sklepu internetowego który posiada takie panele?Niestety na allegro nie mogę poszukać nic takiego. z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 nie pamiętam nazwy firmy, to było ponad rok temu.Ale jedna z tych najbardziej popularnych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.08.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,94387,5703067,Podloga_z_winnicy_czy_z_ukladanki_.html te pierwsze byłyby fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 25.08.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Piękna podłoga! ja poszłabym w klimaty winnicy. Kiedyś widziałam w jakieś knajpie parawan wyklejony korkami od wina. Niestety nie mam gdzie, ale na Twoim miejscu chętnie wykleiłabym takimi korkami jakąś ścianę. Każdy korek to inna historia:) no i zyskuje na wartości taka ściana, bo coraz więcej win ma korki plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 http://www.archithings.net/wp-content/uploads/2008/12/restaurant-interior-design-1.jpg dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 22.09.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 rendzia co wybrałeś? bo jestem ciakawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts