taggan 21.08.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witajcie, Bardzo proszę o polecenie sprawdzonej przez Forumowiczów ekipy do usługi kompleksowego kapitalnego remontu mieszkania 32mkw w Warszawie. Remont będzie polegał na wrzuceniu granatu, pozbieraniu wszystkiego i zrobieniu od zera Interesują mnie ekipy sprawdzone. Dziękuję z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 21.08.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 hmmm kiedyś to się nazywało Kwadrat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 21.08.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Mogę polecić dobrą ekipę.... ale niestety nie jest tania... zrobią elektrykę, hydraulikę, płytki, zabudowy g-k i inne..... praktycznie kompleks ale bez parkietów. Namiary mogę podać na PW lub telefonicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.08.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Rom-Kon ja nie znam dobrej, sprawdzonej i taniej firmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts