malgos2 21.08.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 ... kupila sobie nastepne mieszkanie. W dodatku w stanie deweloperskim i z katem ostrym... Jego duzym plusem jest wysoki standard budynku, sasiedztwo ladnego parku i to, ze jest 2 przystanki tramwajowe ode mnie. Ma duze okna na poludnie. Minusem - brak balkonu. Trojkat za to jest... hmmm... wyzwaniem. Na szczescie mam WAS. Dzieki mincepince, Irmie, malce i wszystkim innym forumkom, ktore mialy wiele kreatywnych uwag i pomyslow mam pierwszy gry-plan. skoro mają mieszkać dwie kobiety, to może coś takiego: http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/murator/malgos2.jpg jedno łóżko na stałe - dla babci. Na dzień można zasłonić, żeby schować pościel. drugie to rozkladana kanapa , fotel moze być lub nie. do tego niska scianka na tv a z drugiej strony stolik. Przy jednej osobie bym była przeciw dzieleniu przestrzeni, przy dwóch sprawa już inaczej wygląda... A to dokladny plan: http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Mireckiego/PLANNiemc.jpg Za tydzien sprzedajemy stare mieszkanie z odstajacymi tapetami, rdzewiejecymi rurami i dzieciorami wrzeszczacymi pod blokiem (niezla reklama co? ) i jak najszybciej zaczynamy wykonczeniowke pachnacego nowoscia mieszkanka. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.08.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 pierwsza Malgos sily duzo zycze i wiem ze wyjdzie super kiedy pierwsze foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Ja również trzymam za szybkie wykończenie i gratulacje dla tak wyjątkowej córki, jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.08.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Małgoś - bardzo mi się podoba wersja Irmy! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.08.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam:)Ja również będę kibicowała,oby wszystko poszło zgodnie z planem.Powodzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.08.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 No.... to trzeba podkasać rękawy i zaczynać zabawe od początku... hejka... będe zaglądać ... póki co wnoszę następujący pomysł - jak dla mnie w tym szpicu jest fajne miejsce na świąteczną choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.08.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Bardzo podobuje mi się wersja Irmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 oo Małgoś super następny wąteczek do lekturki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.08.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Widzę, że się rozkręcasz, najpierw jedno, teraz drugie. Uważaj bo się uzależnisz W każdym razie będę zaglądać bo jestem ciekawa co wykombinujesz. Układ mieszkania jest bardzo oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Czesc, czesc. Fajnie, ze jestescie. Faktycznie, chyba jestem uzalezniona... Foty beda jak nastepnym razem nie zapomne ich zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.08.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 wersja Irmy the best. kolejna impreza przy urządzaniu powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 23.08.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 No gratuluje i życze bezkolizyjnej wykończeniówki. oryginalne mieszkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 A ja dalam popalic i nie zabralam ze soba numeru konta depesi. Mam nadzieje, ze jak zrobie przelew dzisiaj to do srody dojdzie. Bo jak nie to nie ma mieszkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.08.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Małgoś mieszkanko zapowiada się super! ;)Stalowych nerwów życzę przy wykończeniowce i oby wszystko szło po Waszej myśli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.08.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 małgoś........Ty znowu szalejesz:):) ale oczywiście będę zaglądać i kibicować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Dzieki dziewczyny. W zasadzie wszystko mamy zamiar zrobic sami, wiec kciuki trzymajcie zebysmy sobie dali rade ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ciekawy układ mieszkania ... wyzwanie duże ale pomysłowo zrobione będzie na pewno oryginalneMoże użyj dużych luster cześć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Czesc, czesc. Witam nowe twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.08.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A czy zmieściłaś w projekcie tę komodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Baaaaaaaaardzo dobre i czujne pytanie. Otoz w wersji Irmy komoda zostala umieszczona w... moim gabinecie. :lol2: Aleeee poniewaz babcia zmienila chwilowo zdanie, komoda pojdzie na sciane miedzy lazienka a pokojem, a jak sie zdecyduje zamieszkac z mama to wtedy komoda bedzie musiala poszukac sobie innego miejsca. Tak czy owak garderoba i scianka niska zostaja, bo na niej bedzie wisial telewizor i zrobi sie odgrodzona lekko jadalnia za scianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts