Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie z trojkatem mamy malgos2, czyli nie miala malgos klopotu...

Recommended Posts

Blacik super chyba taki jak mój :) a co do kuchni to ja tez bym wstawiła tam jakis kolorek choćby na jednej ściance czy tym murku żeby tak troszkę ocieplić wnętrze :) albo wstawiła szybę na całości co ma być nad kuchenką to pusta szafka czy tam coś będzie wmontowane ??

a w łazience to stiuk?

• Odpowiedzi 423
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aguleczka, dokladnie Twoj, nawet z Twoich skrawkow mam parapety. ;) Nad kuchenka jest miejsce na okap no i oczywiscie jeszcze nie ma lodowki. Kolorki beda, nie boj nic, moja mama zaraz tam wstawi milion przypraw, puszek z herbatami i innych badziewi, bedzie kolorow duzo, wiec baza musi byc sterylna.

Anetko, dzieki. :) W sumie to wszystko jest prosciutkie, nie ma sie czym zachwycac, ale cenaaaaaaaa. Bardzo przyjemna. :) Kolorek jest faktycznie bardziej po stronie lososia niz zimnego rozu, ale jest znacznie jasniejszy.

Edytowane przez malgos2

Noooo ja bym tyle rozu na raz nie zniosla, ale to nie ja bede tam mieszkac. :D Pokaze Wam zdjatka jak juz tam wszystko bedzie zrobione, na razie trzeba jeszcze kupic pare rzeczy i zmienic tapicerke na kanapie na jakas jasnoszara. Chcemy tez kupic biale pokrowce na Nilsy ikeowe, bo na razie mamy grafitowe.

Napomkne jeszcze, ze sprzet AGD kupilam smiesznie tani, plyta + piekarnik Gorenje za 1278 zl komplet. :) Okap Candy, nie mam zaufania do tej firmy, ale cena byla zacna - 350 zl, a moc 550 m3/h, wiec sie skusilam. Lodowka bedzie na razie starutka.

Edytowane przez malgos2

No, bez kabelka, taka oszczednosc. ;) Za to plyta byla taniutka jak barszcz. :D Chyba jednak odpuscimy przeprowadzke przed swietami, bo nie zalatwilismy mamie netu, wiec by sie zanudzila na smierc. Musimy jeszcze pare drobiazgow kupic w ikei, a tam ponoc sajgon, lepiej to przelozymy o te kilka dni. Dobrze, ze chociaz piekarnik dziala. :)