aguleczka 18.12.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Blacik super chyba taki jak mój a co do kuchni to ja tez bym wstawiła tam jakis kolorek choćby na jednej ściance czy tym murku żeby tak troszkę ocieplić wnętrze albo wstawiła szybę na całości co ma być nad kuchenką to pusta szafka czy tam coś będzie wmontowane ?? a w łazience to stiuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.12.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Malgos wyszlo super:yes:, kuchnia taka jakie lubie ale ten kolorek to faktycznie bardziej losos niz roz, bynajmniej na moim monitorze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Aguleczka, dokladnie Twoj, nawet z Twoich skrawkow mam parapety. Nad kuchenka jest miejsce na okap no i oczywiscie jeszcze nie ma lodowki. Kolorki beda, nie boj nic, moja mama zaraz tam wstawi milion przypraw, puszek z herbatami i innych badziewi, bedzie kolorow duzo, wiec baza musi byc sterylna. Anetko, dzieki. W sumie to wszystko jest prosciutkie, nie ma sie czym zachwycac, ale cenaaaaaaaa. Bardzo przyjemna. Kolorek jest faktycznie bardziej po stronie lososia niz zimnego rozu, ale jest znacznie jasniejszy. Edytowane 18 Grudnia 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 fajna kuchnia fajna i to różowe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 18.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 cyt Nad kuchenka jest miejsce na blat nad kuchenką blat?? chyba sie nie zrozumiałyśmy chodzi o ta półkę co jest nad kuchenką nie ma drzwiczek dlatego pytam czy to półka czy tam cos będzie osadzone jakieś sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Sorry, mial byc okap, nie blat. I tak, to jest stiuk w lazience. Dzieki wusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.12.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 W końcu tu dotarłam i muszę napisać, że kuchnia bardzo mi się podoba. Róż na pewno podobałby się mojej młodszej córci Ja zdecydowanie pozostaję w bieli i szarościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2010 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Noooo ja bym tyle rozu na raz nie zniosla, ale to nie ja bede tam mieszkac. Pokaze Wam zdjatka jak juz tam wszystko bedzie zrobione, na razie trzeba jeszcze kupic pare rzeczy i zmienic tapicerke na kanapie na jakas jasnoszara. Chcemy tez kupic biale pokrowce na Nilsy ikeowe, bo na razie mamy grafitowe. Napomkne jeszcze, ze sprzet AGD kupilam smiesznie tani, plyta + piekarnik Gorenje za 1278 zl komplet. Okap Candy, nie mam zaufania do tej firmy, ale cena byla zacna - 350 zl, a moc 550 m3/h, wiec sie skusilam. Lodowka bedzie na razie starutka. Edytowane 19 Grudnia 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Fajna ta kuchnia i bardzo fajny kolor blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.12.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Rany ile tam szafek upchałaś a wydawało sie taki małe mieszkanko. Wyszło bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Malgos a czemu plyta nie jest podpieta jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Bo plyta przyszla bez kabla sieciowego. Zalatwiam jakiegos elektryka, zeby przyszedl zalozyc gniazdo trojfazowe i podlaczyc kabel + wtyczke do plyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 no to kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 20.12.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Bo plyta przyszla bez kabla sieciowego. Zalatwiam jakiegos elektryka, zeby przyszedl zalozyc gniazdo trojfazowe i podlaczyc kabel + wtyczke do plyty. Haahahaa identycznie u mnie było ale dziady wtyczki nie mogli już dać paranoja ja tez biegałam po wtyczki potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.12.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 wow!! o kuchnia!! i o lazienka!! jak to sprzedali plyte ale bez kabelka??? :o:o przeciez to w takim razie pordukt nie jest kompletny....:rolleyes: nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.12.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 świetna kuchnia:) zresztą czego innego można się było spodziewać ale z kabelkiem to pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 No, bez kabelka, taka oszczednosc. Za to plyta byla taniutka jak barszcz. Chyba jednak odpuscimy przeprowadzke przed swietami, bo nie zalatwilismy mamie netu, wiec by sie zanudzila na smierc. Musimy jeszcze pare drobiazgow kupic w ikei, a tam ponoc sajgon, lepiej to przelozymy o te kilka dni. Dobrze, ze chociaz piekarnik dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 teraz to chyba jakiś standard płyty na siłę bez kabelka dawać pewnikiem chodzi o to żeby to jednak elektryk podpinał a nie domorośli fachowcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 To ciekawe, u mnie to skutkuje wrecz odwrotna reakcja, mam ochote sama sie za to zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 wiesz Małgoś ja też wiem do czego kabelki i śrubokręt służą jednak wolę żeby tymi akurat to się elektryk bawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts