malgos2 18.01.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Tego nie powiedzial. A kiedy zrobi to inne pytanie. Nie marudzcie tylko mi pomozcie. Poniewaz wkurza mnie przestrzen miedzy kinkietem a lustrem, potrzebuje waskiego zegara. Do 60 cm szerokosci. Widzialyscie cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Tak .... u mnie w salonie... ale jet wysoki gdzieś na dwa metry.... I bije co pół godziny raz i na każdej całej tyle razy ile ta godzina cała ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tyż czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Arnika, ale waski w sensie w poziomie. Tak, zeby wszedl miedzy oprawe lustra a kinkiet - taka belka znaczy. Witaj yokasta w watku trojkatnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Tak .... u mnie w salonie... ale jet wysoki gdzieś na dwa metry.... I bije co pół godziny raz i na każdej całej tyle razy ile ta godzina cała ma... O rany, a głośno bije? Chyba odzwyczaiłam się od takich zegarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 20.01.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Gosia a zucisz jakaś cene za ten stiuk za m2 ? robocizny z materiałem i bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Nie robimy bez materialu, pracujemy na tym, co znamy i wiemy, ze jest dobre. Nie da sie tak na rybe rzucic - to zalezy, czy to ma byc marmorino, grasello di calce, tynk wenecki, jeden czy dwa kolory, jak duzo tego jest do zrobienia... Moge jedynie powiedziec, ze ceny sie zaczynaja od ok. 120 zl za m2 z materialem, ale nie moge powiedziec niczego konkretnego dopoki nie bede wiedziec dokladnie co to ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 A Ty wiesz, że mój mąż ciągle marzy o tej żółtej próbce (taka maziana z szarością), którą P. pokazywał jak byliśmy u Was Niestety nie pamiętam co to było. On chciałby taki kolor do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 To byla przecierka i chyba nawet pamietam ktora. Nie ma sprawy, to nie powinno byc drogie, bo to szybko sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 To byla przecierka i chyba nawet pamietam ktora. Nie ma sprawy, to nie powinno byc drogie, bo to szybko sie robi. Tylko na jedną łazienkę a w zasadzie na jedną ścianę to trochę daleko macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tylko na jedną łazienkę a w zasadzie na jedną ścianę to trochę daleko macie Moze akurat bedzie cos innego do zrobienia w Wawie albo bedziemy przejazdem, albo rozochocicie sie i cos jeszcze zrobicie, wszystko jest mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Moze akurat bedzie cos innego do zrobienia w Wawie albo bedziemy przejazdem, albo rozochocicie sie i cos jeszcze zrobicie, wszystko jest mozliwe. To fakt Na razie planujemy białe ściany ale kto wie. Np. na ścinę przy kominku nie mamy zupełnie pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 To fakt Na razie planujemy białe ściany ale kto wie. Np. na ścinę przy kominku nie mamy zupełnie pomysłu. Biale sciany - jestem za. Macie jeszcze czas, spoko. Takie rzeczy mozna robic na samym koncu, jak juz wszystko stoi i koncepcja jest wyklarowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No i co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 We wtorek przyjezdza tapicer. Rano zabierze kanape, wieczorem ja odda. Sama jestem bardzo ciekawa jak to bedzie wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Do wtorku niedaleko, poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 malgos witam się ślicznie u Ciebie (Twojej Mamy) i nieśmiało dopytuję o fotki? Będą jakieś niebawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Juuuuuz, juz cos mam, ale musicie wybaczyc balgan, bo jeszcze nie wszystko ma swoje miejsce. Poza tym bylam u mamy tylko przelotem i zastalam ja z praniem w lazience. No i witam w watku nemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Małgoś, ale nas torturujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Tylko obiecajcie, ze nie bedziecie patrzec na balagan. Zaczne od lazienki, kolorek zupelnie nie wychodzi na zdjeciach, musimy jak juz wszystko bedzie w tej lazience wziac duzy aparat i przylozyc sie do tego, bo kaplica wychodzi. Naprawde jest dosc rozowo, ale jest znacznie jasniej... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Trojkat/IMG_5333.jpg Naprzeciwko kibelka jest pralka, a na niej na razie wszystko, co ma sie znalezc w szafce nad nia... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Trojkat/IMG_5335.jpg Kinkiecik: http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Trojkat/IMG_5334.jpg Przekonalam mame, ze lustro musi byc wyzej, ale ona z kolei ma argument, ze nie ma na razie lustra, w ktorym sie widzi cala, wiec poki co tak zostaje, a potem sie to zmieni. Szkoda, ze nie mam zdjecia przed... Przed to byl disaster, nie kanapa. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Trojkat/IMG_5332.jpg Prosze nie patrzec na barana... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Trojkat/IMG_5328.jpg http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Trojkat/IMG_5329.jpg Kuchnia z balaganem, ale jest. Dokupilysmy skladany stolik z ikei i krzesla (chyba nie widac, gdyz w amoku rzucilam na niego kurtke...). http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Trojkat/IMG_5330.jpg Obcielam lampy, nie zrobilam trzeciej sciany, eeeee beznadziejna jestem. Ale juz nie bedziecie mowic, ze zdjec nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts