Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie z trojkatem mamy malgos2, czyli nie miala malgos klopotu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 423
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Noooo wlasnie, wlasnie, gdzie foty? :rolleyes: Sama czekam az mama zrobi, ale jak ja znam to zapomni...

Na razie kupilam farbe, kibelek i umywalke z szafka biala na wysoki polysk (Atos, najtansza z tanich), baterie umywalkowa i zestaw prysznicowy, drzwi prysznicowe, plytki na podloge - podobno biale (nie widzialam) i panele (ciekawe, jak beda wygladaly panele z faza...). Dzisiaj zamowilam jeszcze marmorino i listwy sufitowe, zeby przykryc dylatacje.

Noooo ja tez wiem niestety. Niestety rowniez dla panstwa montazystow wszelkiej masci oraz sprzedawcow. Jak slysze "do uzgodnienia" to juz wiem, czym to sie skonczy i dostaje strasznej piany. :mad: Poza tym oczywiscie wiecznie czegos nie ma, wiecznie na czyms trzeba klienta skroic, bo klient zwlaszcza jak jest blondynka lub jeszcze gorzej - dwiema blondynkami, to oczywiscie jest naiwny jak dziecko i nie potrafi klac. :no:

Na szczescie wiekszosc rzeczy robi moj osobisty wujek, a potem bedziemy robic my z P. wiec tylko do drzwi i kuchni potrzebujemy pomocy fachowej. :rolleyes: Pierwsze problemy o ktorych slysze to niestety rury i syfony, pieta achillesowa kazdego mojego mieszkania. :wtf: