malgos2 04.11.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 O, dzieki, tego drugiego nie znam. Wyceny jeszcze nie mam, czekam cierpliwie. A z szaroscia bedzie OK, je sie da latwo zamalowywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dlaczego ja dopiero teraz tutaj trafiłam ? mieszkanko bardzo fajnie wygląda i tak już dużo jest zrobione gratulacje jak dobrze pójdzie, to mama się na święta przeprowadzi do własnego mieszkania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 hmmmmmmmmm to u mnie i pies i dziecko to nie mogę mieć rysujących się paneli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2010 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witaj Lidka, milo Cie widziec w nowych progach. Ja mam nadzieje, ze to szybciej nastapi, ale juz na swieta to raczej na pewno... Wusia, ja nie wiem, czy te akurat sie rysuja, tak czytalam na forum, ale na razie niczego takiego nie zaobserwowalam. Moj bambus zostal zarysowany jeszcze zanim zostal polozony, wiec on naprawde sie rysuje mega latwo, a te panele wygladaja solidniej. Poczekaj z miesiac to Ci powiem, albo przyjedz i sama pomacaj. Moge Ci nawet jakis skrawek dac, ktory zostal, to sie nad nim poznecasz, ale odbior osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Natura ciagnie wilka do lasu, czyli "na budowe". Wylalam na siebie pol wiadra primera, potem mielismy niezly potop przy odkrecaniu kaloryfera czyli wszystko w normie. Lazienka przygotowana do kladzenia tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No to git, że natura w normie (taki skrót myślowy) Aż zatęskniłam za oglądaniem efektów kładzenia tynków i innych okładzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Przerwa do poniedzialku, bo przez weekend musze troche popracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.11.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Najwyższy czas zająć sie konkretną robotą, a nie tylko przyjemności i przyjemności z remontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2010 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Noooo wlasnie. Zwlaszcza, ze remonty sa bardzo integrujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.11.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nic tak nie integruje jak wspólne szczęście haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Polakow to raczej nieszczescie, ale my wszyscy w trojke wyznajemy filozofie Greka Zorby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.11.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Przeleciałem ten babiniec, znaczy wewontek . Dalej nic nie wiem . Czeski film . Ale i tak mi się kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ale co mam Ci wylumaczyc? Wzor na pole trojkata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.11.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 wow...dawaj wiecej widokow za oknem..jesien chce zobaczyc:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Widokow zza okna nie mam, ale mam pierwsza warstwe tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.11.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Widokow zza okna nie mam, ale mam pierwsza warstwe tynku. tyz dawaj!! co to jest ta waska sciana posrodku? a gdzie sypialnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Maja, to jeden pokoj z aneksem, nie ma ze sypialnia, salon, garderoba i sluzbowka. Waska sciana to "scianka na telewizor". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.11.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) aaaaaa nie ma sluzbowki? To sie rozczarowalam.... czekam na zdjecia tynkow;) Edytowane 9 Listopada 2010 przez mayadaski byk wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Beda, beda, tylko mi sie nie chce zdjec sciagac z aparatu, bo wiem, ze sa slabe. Kolor rozowy fatalnie wyglada na zdjeciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.11.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 wpadłam zobaczyć co nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts