marcia1 21.08.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Przeszukałam archiwum i już wiem jak prawidłowo wykonać podbitkę tynkowaną na OSB.Pytanie moje dotyczy kratek wentylacyjnych w takiej podbitce. Kilka osób ( nie z forum) zaleca mi zrobić takie kratki. Czy jest to konieczne? Na forum nikt o nich nie pisał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 22.08.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 A jak wyglądają wartwy dachu> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia1 22.08.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 dachówka ceramicznafoliaizolacja z wełny- będzie na dolnym i górnym pasie wiązarów kratowanychosb 12siatkazaprawa pod tynkitynkfarba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 22.08.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Można nie dawać o ile bronisz się przed nimi. Jeżeli je dasz, nie zaszkodzi; takie kratki równo rozmieszczone (np srebrne) ładnie wyglądająpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 23.08.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jak masz folię pod dachówką to nie dawaj. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia1 23.08.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jak masz folię pod dachówką to nie dawaj. Jan. Mistrzu Janie mógłbyś wyjaśnić dlaczego? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 23.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jeżeli ekipa układająca wełnę zrobi to dobrze to możesz dać kratki wentylacyjne(coś tam zawsze pooddycha). Jeżeli dasz je bez względu na jakość ulożenia wełny to zimą będą wisiały z nich sople a na ścianach wewnątrz pojawi się woda.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 23.08.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Folię masz paroprzepuszczalną w obie strony. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts