Dawidowski 22.08.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 U siebie mam położony tradycyjny tynk c-w w niektórych miejscach nie jest jednolity, ale nie jest źle . W początkowych zamierzeniach miałem go tylko zagruntować i pomalować. W trakcie przewijania się różnych fachowców przez mój dom każdy radzi położyć kładź od razu. Czy u siebie kładliście kładź czy pomalowaliście tynk? Sam już nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 22.08.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 ... jeżeli podoba Ci się tak jak jest to maluj.... jeżeli nie to kładź gips.... ty Ty będziesz patrzył na te ściany więc to tylko Twój wybór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 22.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 lubisz strukture to zostaw, podoba ci sie gładź, to blichówka i jedziesz z gipsem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 22.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 "Tynk tradycyjny c-w czy kładliście gładź? "tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 23.08.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Przez krótki czas łudziłem sie że zafilcują tynki CW tak, że nie trzeba będzie gładzi. Niestety w niektórych miejscach jest tak jak ma być czyli ładnie a w innych przetarli do grubego piasku i doopa. Całość do szpachlowania. Ponadto sufity są w zabudowie karton gips i różnica w powierzchni ścian i sufitów jest nie do przyjęcia. Całe szczęście, ze ściany są dopilnowane i idealnie równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 23.08.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Przez krótki czas łudziłem sie że zafilcują tynki CW tak, że nie trzeba będzie gładzi. Niestety w niektórych miejscach jest tak jak ma być czyli ładnie a w innych przetarli do grubego piasku i doopa. Całość do szpachlowania. Ponadto sufity są w zabudowie karton gips i różnica w powierzchni ścian i sufitów jest nie do przyjęcia. Całe szczęście, ze ściany są dopilnowane i idealnie równe. U mnie też na poddaszu będą sufity z k-g i też zastanawiam się czy nie będzie to zbyt kontrastujące za ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 16.09.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Gładzie są dzisiaj standardem chyba ze lubisz styl rustikalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts