emjot27 22.08.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam.Ostatnio napotkałem w jednym z salonów z płytkami kolekcję Olivio Wengue firmy Cristacer. Nie miałem za dużo czasu żeby się im bliżej przyjrzeć. Płytki są bardzo ładne i swym wyglądem zbliżone do paneli drewnianych. Poszperałem trochę w internecie i znalazłem jedynie informację, że są to płytki hiszpańskie i w sumie nie są drogie w porównaniu do swych odpowiedników np Paradyża czy Tubądzina. Mamy w domu podłogówkę i myślałem właśnie o takich drewnopodobnych płytkach. Tu przykładowa oferta: http://www.e-podlogi.pl/cristacer-olivo-wengue-p-912.html?osCsid=46304d5057e98994b92837f442856a66 Nie znalazłem jednak żadnych opinii na temat tej firmy... Czy to jest jakaś nowość? Czy po prostu w Polsce są mało znane. Cena wydaje się atrakcyjna, ciekawe czy tak samo jest z jakością? Co sądzicie o tej marce? Może ktoś z was ma takie płytki lub jakiekolwiek inne tej samej firmy. Pozdrawiam i z góry dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 26.08.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Podbijam temat. Czy na prawdę nikt z was nie spotkał się z tymi płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 04.04.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 emjot zdecydowałeś się na płytki firmy Cristacer? Jak wrażenia? Też mam na oku płytki tej firmy, ale nie widziałam ich na żywo. Ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 01.05.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nikt nic nie napisał, więc zaryzykowałam i kupiłam.Konkretnie zakupiłam Alsacia Haya - płytka drewnopodobna o wymiarach 30x60.Jestem pozytywnie zaskoczona. Płytki są równe i w długości i w szerokości. I co najważniejsze - nie mają łódkowatych wybrzuszeń jak inne drewnopodobne, które oglądałam w sklepie i o których się naczytałam (że normy je dopuszczają). Dobrze się tną.Ten konkretny model w realu wygląda lepiej - bardziej naturalnie niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts