mich83 22.08.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam. Właśnie stroje przed momentem urządzania komórki w bloku. Zastosuje chyba system "elfa " gdzie można półki dostosować do własnych wymiarów. Pozatym kupie biurko warsztatowe a nad nim powieszę tablice na narzędzia dotego pawlacze itp. Jak zrobię wizualizacje to wkleje. Pokażcie jak wyglądaj wasze miejsca do przechowywania narzędzi i różnych różności które trzyma się w komórce. Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez mich83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.08.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Dzyzas mich83 popraw ten błąd w tytule Naprawdę nie rozóżniasz komórki od komurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 23.08.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Otwarłam ten post z ciekawosci bo zastanawiałam się co to "komurka" Teraz już wiem! Mich- odnośnie systemu elfa to też myślę nad nim - planowałam garderobę z elfy. Jak masz jakiś projekt to podziel się pomysłem z bliźnimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 23.08.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Aaaaaaaaaaa już wiem co to "komurka" proponuję też "pułkę" poprawić w pierwszym poście bo zęby bolą. Też chętnie podpatrzę jakieś pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.08.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Ojoj-do tej "komurki" na "pułkę" słownik ortograficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts