malgos2 07.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Milosniczki recznych robotek i decoupage'u zapraszam na aukcje dla syna naszej forumki Zelki - Stefka: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19732995 Mozna nabyc sliczne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.10.2010 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Dzięki malgos.Na pewno tam zajrzymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 09.10.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam i chwalę to , co widać - szkoda ze tylko niektore zdjęcia Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.10.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam u mnie Carolinko Teraz powinnaś widzieć już wszystkie zdjęcia. A na jakim etapie Ty jesteś? budowa? remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 10.10.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam u mnie Carolinko Teraz powinnaś widzieć już wszystkie zdjęcia. A na jakim etapie Ty jesteś? budowa? remont? Hej cudem udało mi się z moim M zakupić tanio działkę we Wrocku - niestety teren nie objęty planem zagospodarowania przestrzennego, więc już od 4 miechów czekamy na warunki zabudowy.... a mi już się marzy nie za duży domek o prostej bryle i z płaskim dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 10.10.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam u mnie Carolinko Teraz powinnaś widzieć już wszystkie zdjęcia. A na jakim etapie Ty jesteś? budowa? remont? A... i musze przyznac, ze utajniona reszta zdjęc jest przecudna, po prostu jestem zauroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Cześć Carolinka Fajnie,że już macie działkę. Zobaczysz ,zleci załatwianie i zaczniecie budowę domu,szybciej niż Ci się to wydaje. A macie projekt już wybrany? No i super, że we Wrocławiu kupiliście tanio działkę,bo ceny są tam raczej wysokie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w dalszych działaniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 11.10.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Cześć Carolinka Fajnie,że już macie działkę. Zobaczysz ,zleci załatwianie i zaczniecie budowę domu,szybciej niż Ci się to wydaje. A macie projekt już wybrany? No i super, że we Wrocławiu kupiliście tanio działkę,bo ceny są tam raczej wysokie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w dalszych działaniach:) Hej Wrocław jest strasznieee drogi - jeżeli chodzi o zakup lokum - niezależnie czy mówimy o mieszakniu, gotowym domu od dewelopera czy zakupie dzialki i budowie własnego domku Dlatego tez uważam się za szczęściarę ;P niestemy nasza dzialeczka jest dość nietypowa - 15,5mX50m czyli wąska od wjazdu i masakrycznie długa...co mocno ogranicza wykorzystanie projektu gotowego- szczerze mówiąc trudno znaleźć coś pasującego i mi i dostosowanego do działki. Także chyba zdecydujemy się na projekt indywidualny. Trochę przeraża mnie prespektywa wydania 10tysiaków na sam projekt, ale jak to mówią jak się nie , co się lubi, to się lubi, co się ma Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 11.10.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Tolu dzięki,muszę kupić to w LR,ale teraz juz za pózno,bo się złamało i musiałam wyrzucić,a tak mi szkoda było:( Pozwólcie, że się wtrącę Do storczyków (które uwielbiam) wystarczą bambusowe patyczki i żabki (spineczki) do włosów. U mnie sprawdzają się świetnie na każdym z 5 storczyków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.10.2010 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Hej;) Faktycznie działka jest wąska,ale dobry projekt i będzie dobrze.A co do projektów indywidualnych,to zawsze były droższe,niż gotowce.Ale warto zadać sobie pytanie,czy to co kupimy do końca się nam podoba. Dzięki za podpowiedz z bambusem,ale właśnie wczoraj byłam na zakupach i kupiłam plastikowe podpórki,no i wiele innych rzeczy;)Oczywiście spodobał mi się świecznik,duża bukszpanowa kula (tylko gdzie ja ją postawie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 12.10.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Hej;) Faktycznie działka jest wąska,ale dobry projekt i będzie dobrze. A co do projektów indywidualnych,to zawsze były droższe,niż gotowce.Ale warto zadać sobie pytanie,czy to co kupimy do końca się nam podoba. Dzięki za podpowiedz z bambusem,ale właśnie wczoraj byłam na zakupach i kupiłam plastikowe podpórki,no i wiele innych rzeczy;) Oczywiście spodobał mi się świecznik,duża bukszpanowa kula (tylko gdzie ja ją postawie?) hej to wszystko zależy jak bardzo ci się podoba jak bardzo,bardzo to znajdziesz miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Już upchnęłam;) A co u Ciebie? jakie plany? jakie działania? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Słuchajcie dziewczyny,od wczoraj nie mogę sobie znalezć miejsca... Ale od początku,w sierpniu od mojej koleżanki córkę bolała noga,a konkretnie skarżyła się na ból kolana,więc poszła z nią do przychodni,a tam skierowali na rehabilitację (bo ona do sportowej klasy chodzi,więc myślęli ,że może naciągnięte ścięgna,lub coś w tym stylu) Ale było jeszcze gorzej,jak 12-sto letnia dziewczynka płacze po nocach z bólu,to coś musi być nie tak... Więc pewnej nocy, pojechała z nią na pogotowie,a tam ją od razu zostawili i skierowali na onkologię. Szereg badań,no i co się okazało,że ma nowotwór... Ma już wyciętą część kolana,tylko czekali na wyniki,które okazały się fatalne....nowotwór złośliwy.... ... chemioterapia,naświetlania,wypadły jej włosy.... A wczoraj się okazało ,że przyplątała się białaczka...mówię Wam,szok... Musiałam to napisać,bo jest mi tak strasznie,przykro i smutno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.10.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Nadulko to faktycznie straszna historia....nie dziwię się że jestes nieswoja. Dlatego jak czytam takie coś dziękuję Bogu za to co mam, za zdrowie, znikają wszystkie głupie problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Dobrze piszesz Saro. Tylko zobacz ,ona też była cały czas zdrowa,inaczej by się do klasy sportowej nie dostała... Paskudna choroba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 13.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Hej! Życzę duuużo zdrowia dla małej i trzymam kciuki!!!!!!Czasami się takie paskudztwo przypałęta i jedynie to można mieć nadzieje,że będzie dobrze....Znam z autopsji to czekanie - czekam teraz na wyniki mojego ojca - też mu coś tam znaleźli i czekamy na histopatologię. Ale mam silne przeczucie, że będzie dobrze i to mnie trzyma:) A w temacie budowy - mamy normalnie gorące łączę z panem z urzędu Normalnie przestaję wierzyć w te horrory o "urzędowym betonie" z Wrocka. Koleś jest miły, odzywa się, doradza po prostu mi się wierzyć nie chce XD Wszystko tłumaczy i podpowiada, co i jak Po prostu jestem coraz bardziej zauroczona wrocławskim wydziałem architektury. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Hej!Fajnie,że masz dobre zdanie o urzędzie,ja też nie mogę narzekać.Życzę dużo zdrowia Twojemu tacie,oby tylko wyniki okazały się dobre.A co macie już załatwione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) A teraz chcę Wam pokazać moje latarenki nocą,zdjęcie robione komórką... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=26952 Edytowane 13 Października 2010 przez Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 13.10.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Latarnie boskie Dzięki za życzenia A co do papierów - to mamy złożony wniosek o wydanie warunków zabudowy i to negocjujemy z naszymi urzędnikami - dziś Pan nam powiedział, że z ich strony wszystko jest gotowe - czekamy tylko na wstępne uzgodnienia z energetyki (we Wrocku trwa to podobno niemiłosiernie długo). na razie mamy potwierdzenie wodno-kanalizacyjne i z ochrony zabytków (Wrocek to jedna wielka strefa archeologiczna i tu nawet, żeby troszkę ziemię rozgrzebać to trza mieć zgodę konserwatora zabytków i bandy archeologów ) Czekamy właśnie na uzgodnienie z wywozu nieczystości i właśnie tej nieszczęśliwej energetyki. Zastanawiam się coraz bardziej, jak to się stało - to forum chyba magiczne jest - papiery złożyliśmy 30. czerwca , ustalenia z wod-kanal. przyszły po tygodniu, a potem zapadła długa cisza. A od czasu jak zaczęłam się częściej Tu logować i być bardziej aktywna na forum - nasze papiery ruszyły jak z kopyta XD Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 13.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 A jeszcze się dopytam bardziej doświadczonej Koleżanki - jest jakiś sposób na tym forum, by wiedzieć,że ktoś na posta odpisał ? Bo to ciągłe biegania po poszczególnych wątkach i sprawdzanie, czy ktoś coś skrobnął w odpowiedzi jest strasznie czaochłonne... Jakieś rady? bo w FAQu nic nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts