Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony dom.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj u mnie Aniazzielonego :)

Ostatnio Cię szukałam,chciałam zapytać o latarenki,już pewnie je masz co?

Napisz jakie są?

Kurde ma ktoś te tapety?

Chciałabym zobaczyć jak wyglądają na ścianie,znalazłam w wątku o tapetach,ale tylko mały kawałek ściany...

Anja jak możesz to daj znać u kogo je zobacze?

Choć i tak już decyzja podjęta,więc i tak je kupie;) ..czaje się już na nie dobry rok,a teraz są w promocji;)

Hej:)

latarenki mam, są cudniaste - śliczne, porządne, duuuuże.

Mam już pięć sztuk (dwie czarne, trzy srebrne), ale ciągle marzę o kolejnych, bardziej retro/ stylowych.

A tapety takie ma PAVIS, tu zdjęcia:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168282-Wn%C4%99trza-Pavis...

U nas padają trupem na wszystkie pomysły prawie, że prysznic bez brodzika, że kanapa ma być biała stół zresztą też, że ściany niekolorowe, że listwy takie wysokie, że panele jasne, że parapety drewniane itd najważniejsze Nadulka żeby się Tobie podobało :) a tapety bardzo fajne wybrałaś :)

Nadulka, Tobie ma się podobać :)

Mi nikt nie mówił nic PRZED faktem (boją się mnie czy co?), ale już PO kilka osób się przyznało, że się zastanawiało czemu taką brzydką białą kuchnię chcę mieć. I że się zdziwili potem, że białe to wcale nie nudne i szpitalne... Słuchaj siebie...

Carolinka , jeszcze raz wszystkiego najlepszego:):):)

P.S.reszta poszła na pw :)

Hej :)

Piękny masz ten swój domek :) W sprawie tapet i zasłon głosuję na TAK :)!!!! co czarnego - dawkowany w odpowiedniej wyważonej ilości jest świetny :) Z moim M na razie zaliczyliśmy etap marzeń i podjęliśmy wielkopomna decyzje o wrzuceniu trybu oszczędnego ;P coby nam potem planowanego kredytu na wyposażenie nie zabrakło... Niestety obawiam się, że nie wiem jak długo damy rade, bo pewnie nasze obecne lokum też niedługo zacznie się domagać nakładów finansowych ;)

Pozdrawiam :) i jeszcze raz dziekuję za życzenia :)

kochana. pewna bardzo daleka ciotka odwiedziła nas, weszła do łazienki i padła trupem prawie: TY! zobacz! oni mają CZARNĄ łazienkę!!! :rotfl:

no bo jak można!? apage, satanas!!! ;)

czarna to jedna ściana tylko, no ale dobra ;)

Dobre hehe....

Ja też już słyszałam tego typu pytania i zdziwienie;)

np.mam oczywiście czarny granit na obudowie kominka i znajomy pytał: czemu ten telewizor tak nisko?

a jeszcze większe zdziwienie,że nie mam w ogóle telewizora w salonie...no jak to salon bez telewizora? hehe;)