Nadulka 25.10.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dzięki Kala:)To są moje typy mam jeszcze dwa dni do podjęcia decyzji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Carolinka , jeszcze raz wszystkiego najlepszego:):) P.S.reszta poszła na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Nadulko kominek mimo, że w słabym świetle to wyglada super. A co do tapet to myśle,że będą tam fajnie pasowały. Klatka schodowa będzie elegancka...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Wiem ,robiłam komórką zdjęcie kominka,już ciemno było Wiesz już się zdecydowałam na te tapety,dzisiaj kupiłam białą farbę,bo musze sufit mocno wybielić Schody mam dębowe,w kolorze zbliżonym do okien i parapetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kurde dziewczyny,wszyscy robią gładzie,tynki...a ja chcę tapety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Nadulko,fajny pomysł z tapetami! Będzie super ...zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Alu no mam taką nadzieję Bo następnej zmiany to mąż chyba by nie przeżył hehe:) A co myślisz o zasłonach do salonu? ...tylko troszkę drogie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Zasłony są bardzo eleganckie. Na jakiej wysokości masz karnisze. Pytam,bo taki wzór będzie optycznie obniżał pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Musiałabym zmierzyć,bo nie wiem:)Ale salon mam wysoki,nie obniżałam tam sufitu. Mam już krawcową,do uszycia tych zasłon, bo w Castoranie jedna wychodzi 200zł....trochę drogo,a ja muszę mnieć 4 szt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.10.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Nadulko,tapety piękne - to te, co u Pavis?Też bym takie chciała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witaj u mnie Aniazzielonego Ostatnio Cię szukałam,chciałam zapytać o latarenki,już pewnie je masz co? Napisz jakie są? Kurde ma ktoś te tapety? Chciałabym zobaczyć jak wyglądają na ścianie,znalazłam w wątku o tapetach,ale tylko mały kawałek ściany... Anja jak możesz to daj znać u kogo je zobacze? Choć i tak już decyzja podjęta,więc i tak je kupie;) ..czaje się już na nie dobry rok,a teraz są w promocji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.10.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Hej:) latarenki mam, są cudniaste - śliczne, porządne, duuuuże.Mam już pięć sztuk (dwie czarne, trzy srebrne), ale ciągle marzę o kolejnych, bardziej retro/ stylowych. A tapety takie ma PAVIS, tu zdjęcia: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168282-Wn%C4%99trza-Pavis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzięki Ci bardzo,jesteś wielka:) Tak to chyba te same tapety,są piękne,zawsze to wiedziałam..A możesz wrzucić zdjęcia latarenek (najlepiej wszystkich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 26.10.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Nadulka, ja fanką tapet nie jestem, ale te na pewno są efektowne. tylko uważaj, żeby za dużo tej ciemnej nie dać, dawkuj ją rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ciemna będzie tylko na jednej ścianie.Mam dobre doświetlenie,dlatego chcę zrobić bardzo biały sufit. Moja mama się tylko za głowę złapała:...i było..dziecko czarna tapeta...hehe,ale ja nawet mam czarną w sypialni;) Dzięki monah;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 26.10.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 kochana. pewna bardzo daleka ciotka odwiedziła nas, weszła do łazienki i padła trupem prawie: TY! zobacz! oni mają CZARNĄ łazienkę!!! no bo jak można!? apage, satanas!!! czarna to jedna ściana tylko, no ale dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 26.10.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 U nas padają trupem na wszystkie pomysły prawie, że prysznic bez brodzika, że kanapa ma być biała stół zresztą też, że ściany niekolorowe, że listwy takie wysokie, że panele jasne, że parapety drewniane itd najważniejsze Nadulka żeby się Tobie podobało a tapety bardzo fajne wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Nadulka, Tobie ma się podobać Mi nikt nie mówił nic PRZED faktem (boją się mnie czy co?), ale już PO kilka osób się przyznało, że się zastanawiało czemu taką brzydką białą kuchnię chcę mieć. I że się zdziwili potem, że białe to wcale nie nudne i szpitalne... Słuchaj siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 26.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Carolinka , jeszcze raz wszystkiego najlepszego:):) P.S.reszta poszła na pw Hej Piękny masz ten swój domek W sprawie tapet i zasłon głosuję na TAK !!!! co czarnego - dawkowany w odpowiedniej wyważonej ilości jest świetny Z moim M na razie zaliczyliśmy etap marzeń i podjęliśmy wielkopomna decyzje o wrzuceniu trybu oszczędnego ;P coby nam potem planowanego kredytu na wyposażenie nie zabrakło... Niestety obawiam się, że nie wiem jak długo damy rade, bo pewnie nasze obecne lokum też niedługo zacznie się domagać nakładów finansowych Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.10.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 kochana. pewna bardzo daleka ciotka odwiedziła nas, weszła do łazienki i padła trupem prawie: TY! zobacz! oni mają CZARNĄ łazienkę!!! no bo jak można!? apage, satanas!!! czarna to jedna ściana tylko, no ale dobra Dobre hehe.... Ja też już słyszałam tego typu pytania i zdziwienie;) np.mam oczywiście czarny granit na obudowie kominka i znajomy pytał: czemu ten telewizor tak nisko? a jeszcze większe zdziwienie,że nie mam w ogóle telewizora w salonie...no jak to salon bez telewizora? hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts