Arnika 03.11.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Wiesz... czytałam gdzieś u kogoś o kominku i jego zmianach... i nie wiem czemu myślałam, że też chcesz go zmieniać.... Zdziwiło mnie to lekko, ale pomyślałam, że może chcesz coś zmienić.....Mnie się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 To pewnie u Sary czytałaś,ona właśnie robiła obudowe kominka. Bo już myślałam,że z moim coś nie tak ( a tego mój mąż by już chyba nie przeżył ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) Dziewczyny przeczytajcie ten tekst. Skopiowałam od Arniki ,myślę że się nie pogniewa,ale nie mogłam się powstrzymać ,to jest mocne, po prostu wymiata :D:D Byleco Ocena ogólna 1 z 5 gwiazdek opinia o: Łucznik 2015 zofia Opinię napisał(a) uzytkownik_anonimowy dnia 05-10-2010 r. Nic nie idzie zeszyć jeno stale w palec igła wchodzi. Co ja żem już się nakaleczyła a jeszcze nic żem nie zeszyła. Chyba se dam na palca zrobić coś żelaznego. Ale kupujta jak umita tym szyć. Edytowane 3 Listopada 2010 przez Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nadulka ... to jest opinia do zakupu maszyny do szycia na Ceneo....Wszystkie opinie są OK, wszyscy są zadowoleni tylko taka prełka....Co spojrzę na ten tekst to jestem popłkana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 To tak jak ja hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.11.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nadulko widzę szalejesz z tapetowaniem...brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Wiesz Saro,tak jak pisałam wcześniej to ta prasowalnia nie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nadulko :jawdrop:O jasny gwint! Nic nie wiedziałam o tych zmianach Wyszło pięknie!!! Tapety są śliczne!!! Szalejesz Nelli a ja nie widziałam, że się odezwałaś Przyjedz zobaczysz zmiany na żywo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Przyjadę, przyjadę, tylko przebrnę przez swoje remontowe szaleństwa. P. właśnie zakłada małemu te półeczki do wnęki. Niby nic, a kurde trochę z tym roboty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No zobacz,wywołałam Cię jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki. Wszystko wydaje się takie proste,a jak się zaczyna robić to zlatuje tyle czasu,że hej. To widzę ,że cały czas ostro walczysz Przez te wasze remonty to i mnie się udzieliło i robię rewolucje w domu hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Tapety wygladaja pieknie - czarna mnie urzekla!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nadulko, jest przepięknie, stylowo, elegancko, ze smakiem.Tapeta przecudna, wspaniale się komponuje ze schodami. Ja bym tylko zmieniła jeszcze zegar, cała reszta - BOSKA!!! Pamiętam, że chciałaś zdjęcia latarenek, ale mam je spakowane w kartony, zaklejone, upchnięte już w graciarni pt. " skład drobiazgów, dekoracji, aranżacji - słowem - zakupy do domu".Kiedyś na pewno je pokażę, będę pamiętać, by Ci je wszystkie pokazać - teraz mam na oku jeszcze 2 sztuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 04.11.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam,dostałam namiar na Twój wątek od Pavis i chętnie bym cosik podglądnęła ale nic nie widzę... Czy zdjęcia są tylko dla wtajemniczonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 04.11.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja też nie widzę zdjęć, choć próbuję codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nadulko, jest przepięknie, stylowo, elegancko, ze smakiem. Tapeta przecudna, wspaniale się komponuje ze schodami. Ja bym tylko zmieniła jeszcze zegar, cała reszta - BOSKA!!! Pamiętam, że chciałaś zdjęcia latarenek, ale mam je spakowane w kartony, zaklejone, upchnięte już w graciarni pt. " skład drobiazgów, dekoracji, aranżacji - słowem - zakupy do domu". Kiedyś na pewno je pokażę, będę pamiętać, by Ci je wszystkie pokazać - teraz mam na oku jeszcze 2 sztuki:) Bardzo się cieszę,że Ci się podoba:) Oj to widzę ,że szalejesz z latarenkami ( ale dobrze one są śliczne ) Kiedy się wprowadzasz do swojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ALUTKA W i Famelia , witam was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dobra teraz zabieram się za malowanie,później już tylko sprzątanie zostanie;) Chyba ,że znowu coś nowego sobie wymyślę... ...kto wie... Miłego dnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.11.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dzień dobry Nadulko. Zaglądam tu co jakiś czas i bardzo bardzo chcę coś zobaczyć, ale cały czas nie widzę zdjęć. Czy jest na to jakaś rada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.11.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Naduśka, za rok lub za dwa lata, u nas dopiero - albo aż - kończy się dach. Ale za to dekoracji, dodatków, różnych słodkich pięknych niezwykłych różności mam co niemiara. I ciągle kupuję nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 To jak już robicie dach,to zleci zobaczysz,ani się obejrzysz,a będziesz urządzać swój dom;) Odważna jesteś z tymi dodatkami,ja znając siebie,zanim bym się wprowadziła to już bym ich nie chciała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts