Anjazzielonego 05.11.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ale przecież te wymarzone, upragnione dodatki gromadzi się długo, latami, niektóre są z nami od bardzo dawna, i weźmiemy je ze sobą do domu.Ja znam swój styl i swoje upodobania, i na pewno jutro czy za rok generalna koncepcja mi się nie zmieni; wiem, jakie kolory kocham, wiem, co powoduje szybsze bicie serca, i tak jakoś intuicyjnie szukam i gromadzę, a przy tym jestem cierpliwa, uparta, i wybredna - kupuję tylko tego, czego jestem absolutnie pewna.Świeczników szukam już ponad 2 lata; jeszcze nie trafiłam na "swoje" wymarzone w rozsądnej cenie; na cynowe lampiony z Vox czekałam baaardzo długo, z rok koło nich chodziłam, aż dziś zamówiłam, w mega fajnej promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 To gratuluję zakupu:) A co do świeczników,to ja też jeszcze nie trafiłam,ale jak to mówi mój mąż ,,że jeszcze nikt takich nie wyprodukował hehe Ale masz latarenki,oni mi się zawsze bardzo podobały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No, i teraz są w cenie 118 zł za dwie, zamiast 318 zł!!! Chodziłam koło nich, chodziłam, i w końcu je sobie wychodziłam. No bo przecież JAK MOŻNA przepuścić taką okazję, prawda? A wiesz, dobry ten tekst Twojego męża. Ja też czasem miewam wątpliwości, czy są producenci zdolni spełnić moje pragnienia, i to w NORMALNYCH miarę cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Wrzuć linka ... Absolutnie nie można,zgadzam się z Tobą w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Proszę Cię bardzo: http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/swieczniki-i-lampiony/pw/lampion-harmonic,1216/ No, w końcu mnie ktoś rozumie.To przecież trza kupić było i koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 O żesz.......wiedziałam..,że źle robie prosząc Cię o tego linka Są cudne :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.11.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Prawda? Wiedziałam, że Ci się spodobają Pasowałyby Ci bardzo do tapet black&white:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Anja ,wiedziałaś czym mnie dobić Ale zrobiłam sobie szlaban na zakupy,jeszcze chcę te zasłony,a to też konkretny wydatek... Ale latarenki kuszące i to bardzo:) *** Dzisiaj umyłam wszystkie okna ( a teraz pada ) Posprzątałam resztę domu i tak jak Sara mogę już czekać na Święta... Byłam na zakupach bo już pustki były,toż zajęta remontem byłam Miłego wieczorku życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Nadulka... umyłaś okna już na Boże narodzenie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 No coś ty... Ale jak zdzierałam ten okropny tynk,to kurz był dosłownie wszędzie,dlatego też tak solidnie sprzętałam... Ale coś Ci powiem,w kuchni myję właściwie co tydzień,wiem to zboczenie. P.S. byłam przed chwilką u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Wiem dzięki za życzenia dobrej soboty Zboczenie powiadasz... mycie okien.... Kiedyś moje sąsiadki... - patrzę się... myją okna. Wszystkie okna...., zmieniają firanki... Za tydzień to samo... pucują okna, zmieniają firanki.... I tak co tydzień, góra dwa. Jak jedna wyszła do okna to zaraz następna i zmiana gardiny.... Ty wiesz o czym ja mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 A kiedy kupujesz maszynę i zaczynasz szyć? Może co tydzień coś nowego hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Nadulka.... nie wiem.Chwilowo kasy nie mam... więc na razie myślę, przemyślenia co i jak... Nawet w czwartek rozmawiałam z przyjaciółmi i mieli zapytać swojej siostry krawcowej czy i za ile by mi uszyła. Może tanio weźmie i nie będę sama musiała szyć... i będzie może nawet taniej, bo jak coś schrzanię to tanio wówczas nie wyjdzie.... Ale znając siebie to siadłabym od rana i szyła dopóki bym nie uszyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Tak może być ,zobaczysz ile ci powie za uszycie i może faktycznie gra nie warta świeczki.Najważniejsze ,że materiał już wybrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 06.11.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 hello.....Arnika wszytko rozumiem, ale żeby okna myć co tydzień i zmieniać firanki ....toż to trzeba mieć zdrowie..... Nadulko, po remontach i to takich jeszcze bardzo "kurzowych" trzeba niestety zrobić generalne porządki.....ale za to jak pachnie w domu świeżością fajnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Sara... ale to nie ja myłam.... To myły moje sąsiadki......Nooo cóż... co niektórzy tak mają..... Nadulka... ja nadal czekan na te cenke....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.11.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Nadulko, no tak, jeszcze zasłony, a to też wydatek.Najważniejsze, że fajne wybrałaś A tym myciem okien to mnie przerażacie!! Ja myję.... rzadko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Anja czy fajne wybrałam to się okaże Mam nadzieję ,że tak ! Teraz zaczynam oszczędzać na Komunie córki , do maja zleci ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.11.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Oj Wy kobietki jeszcze baaardzo młode:) bo jak byłam w waszym wieku to tez szalałam z myciem okien 1x w miesiącu."Zmuszałam" tym moje sąsiadki do tego samego...Jak teraz narzekam na bóle kręgosłupa,stawów to mi wypominają tamte czasy:)Dlatego teraz tak nie szaleje:) Nadulko pieknie wyszły tapety:) Ja już zaczynam kombinować jak zmienic moje ściany przy schodach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Bogusiu ,cieszę się ,że Ci się podobają tapety Anja ,a teraz coś dla Ciebie kupiłam dzisiaj latarenkę ,jest duża i czarna http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=29687 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=29688 No musiałam,jak ją zobaczyłam....ufff...no same wiecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts