Arnika 07.11.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tyyyy Nadulka nic nie mów, że byłaś w Ikei.... No ... jak tak.... to do pupy nakopię.... I nic nie mówiłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Śliczności.... Doskonale Cię rozumiem, że MUSIAŁAŚ kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Nie Arnika,byłam w Castoramie Jak się wybiorę do Ikei to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Śliczności.... Doskonale Cię rozumiem, że MUSIAŁAŚ kupić Najlepsza była cena 33 zł (jak za darmo hehe;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 W Casto mieli taką cenkę?A jaki wysoki ten lampion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 W Casto mieli taką cenkę? A jaki wysoki ten lampion? Byłam specjalnie go zmierzyć , ma całe 40 cm No musiałam go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Naprawdę fajna latarenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Cena - marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.11.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 hej Nadulka fajna latarenka, a za takie pieniądze to jest nawet super fajna. A ktoś tam troszkę wyżej pisał, że bedzie oszczędzał,,,,......haha.........no baby, baby tak mają....... Pozdrawiam i życzę udanego poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Oj Saro ,oszczędzam ...tosz to okazja była....no nie ,więc jak nie kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 no pewnie, trzeba umieć wykorzystać okazje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 09.11.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 taaaaaaaaaaaaa.... trzeba.... Ja chyba prędzej drugi dom bym postawiła, niż okazyjnie coś kupiła Oooo i nawet człowiek nie czuje, jak mu się rymuje No, ale żeby trafić na okazję, to chyba trzeba częściej po sklepach jeździć, a ja dom urządzałam niemalże zdalnie, bo od rana do wieczora w pracy, a nocą sklepy raczej pozamykane, nie? Zostały weekendy na szybkie zakupy, a wtedy brało się to, co się podobało. Życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Eeeeee no mój mąż mówi, że ja zawsze mam jakąś okazje..... Tzn okazyjnie kupuje i oszczędzam w ten sposób.... I jakoś dziwnie nigdy z tej oszczędności nie widzi pieniędzy...... HiiiiHiiii Naiwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 09.11.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Aaaaaaa, no taaaaaaaaak. Zapomniałam o "tych" okazjach Na takie "mężowe" też trafiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dobrze mówicie dziewczyny Więć trzeba korzystać z okazji Pavis ,wiesz ile ja rzeczy kupiłam pochopnie,bez namysłu...a teraz leżą na strychu To co mi się w sklepie podoba , to w domu już niekoniecznie ech...życie Arnika, no zgadzam się z Tobą hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 09.11.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 U mnie urządzanie domu wyglądało tak. Najpierw szukałam inspiracji na internecie, potem jak mi się coś spodobało i widziałabym to u siebie, to szukałam opinii na temat tego co wybrałam, potem szukałam sklepu, który to sprzedaje i weekend wyruszałam na zakupy. Na internecie spędzałam znaczną część nocy, bo i tak nie spałam. Moje młodsze dziecię jest z tych nieśpiących po nacach. Skoro i tak nie spałam, to przynajmniej czasu nie marnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No to miałaś jakieś ułatwienie Ja też wiedziałam jak będzie mój dom wyglądał,a później to się okazało problemem , bo w głowie miałam to co mi się podoba , a w sklepach nie mogłam tego dostać,dobre co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 09.11.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ułatwienie dobre.... I to ułatwienie trwa już równo 2 lata i 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wychodzi na to, ze ja mam najlepsze możliwości do oszczędzania, bo pokus mało. No jak poszaleć, kiedy w mieście jest tylko LM i H&M . Ale jak czytam ile pokus mają dziewczyny w Poznaniu, o mamo, trudno o utrzymanie zaskórniaków w lewej kieszonce Latarenka piękna, super zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Tolu , to u mnie pokus bardzo dużo , dwa potężne centra handlowe ,a w nich wiadomo...wszystko... ...że nie wspomne o innych sklepach ..Więc sama widzisz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts