ane3ka1 09.11.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nie, pisałam Ci, że taaaaakich (pięknych) okazów to nie mam. Możesz zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No storczyk to jakis gigant...nie widziałam tez takiego, a mam 4 sztuki, moja mama ma ich tyle że sama nie wiem ile i też takiego cudaka nie miała. Co do klatki schodowej- jeszcze raz Ci powiem- SUPER odmiana- zrobiło się bardzo elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nie, pisałam Ci, że taaaaakich (pięknych) okazów to nie mam. Możesz zaryzykować. Sorki , ale latam po forum i sama już nie wiem co czytałam A w międzyczasie pytam córcie 10 przykazań ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A w międzyczasie pytam córcie 10 przykazań ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.11.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Bardzo mi sie ta czarna sciNA podoba - nadaje takiej elegancji - ja bardzo lubie ciemne pokoje i wnetrza - chcialam salon zrobic w ciemnej zieleni i elewacje w weneckim rozu - ale malz sie zbuncil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Powiem ci,że jak dla mnie to ta czarna jest dużo lepsza, ja też lubię takie kolory.... Ale odwiedzający różnie reagują na czarną tapetę Już słyszałam -" no ale jak to czarna tapeta , kto takie daje" ? ..... no jak to kto?....ja......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.11.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Zajebista jest.............. jeżeli ma cie to utwierdzic w przekonaiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Eeee ja to wiem Wybór już w zeszłym roku padł na te tapety ,no i dopiełam swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.11.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 no i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.11.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 bardzo mi sie podobaja baaaaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wiesz... z prądem to i byle gówno popłynie, a pod prąd to tylko szlachetna ryba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.11.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 DOBRE Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nadulko bardzo elegancko jest z tapetami:) A u mnie rosnie podobnie storczyk,ale nieco innej odmiany.Narazie nic nie robię bo widzę,że zaczyna "na koncu" kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Już mi chandra przechodzi. Wrzuciłam kilka kawałów u siebie... tylko że brzydkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.11.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no pięknie jest....czarna mroczność jest bardzo wyrafinowana, biała - to taka lekka świetlista elegancja.Też planuję takową u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.11.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no pięknie jest.... czarna mroczność jest bardzo wyrafinowana, biała - to taka lekka świetlista elegancja. Też planuję takową u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.11.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nadulko bardzo elegancko jest z tapetami:) A u mnie rosnie podobnie storczyk,ale nieco innej odmiany.Narazie nic nie robię bo widzę,że zaczyna "na koncu" kwitnąć Tak Bogusiu,mnie też się podoba i to bardzo.... A co do storczyka to może faktycznie na razie go tak zostawie, a przesadze jak przekwitnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Przesadź jak przekwitnie... a jak jest ciężki... to daj doniczkę z podłożem do storczyków i połóż tam tę odnogę z korzonkami... Zachowuj się tak jak by to była druga roślina. Jak się ukorzeni to odetnij... tak jak pępowinę. Powinnaś mieć dwa storczyki. A storczyki to takie super chwasty... nie trzeba się nimi przejmować a rosną. Na łąkach też jest dużo storczyków... tylko ludzie o tym nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.11.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ok dzięki Jak na łąkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No tak normalnie... Jak margaretki, jak chwasty... No tak sobie rosną.Dobrze, że ludzie nie wiedzą, ze to są storczyki , bo by znikły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts