Nadulka 19.11.2010 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jestem jestem.... Saro już nic nie remontuje:) Tylko mało czasu ostatnio miałam,mąż miał urlop,więc załatwialiśmy różne sprawy. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i miłego dnia życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.11.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Rozumiem, że mężem zajmowałaś się na urlopie..... Myślałam już, że pół domu przewrócone do góry nogami....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 W Aldiku są na ofercie fajne latarenki , bardzo duże http://www.aldi.pl/OFFER_PL_SA/OFFER_46/OFF12.SHTML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ja mam ikeowski lampion http://www.ikea.com/PIAimages/73383_PE190070_S4.jpg Bardzo dobry, choć nie jest bardzo duży. Całe lato spędził na zewnątrz bez najmniejszego uszczerbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.11.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Nadulka, śliczne te z Aldi, gdzie u mnie jest Aldi, gdzie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.11.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Anja , ja nawet tam nie jadę... ...bo wiesz.... Aniu, ta twoja latarenka też super,moja koleżanka je ma więc widziałam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Nie są za specjalne, ale cena jest bardzo do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Nadulko, ale która moja ? bo ja mam 7 sztuk:)mówisz o tych z Voxa? DarioAs, które nie są za specjalne? Te z Aldi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.11.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Pisałam o tej latarence od DarioAS (ona też Ania:) ) A Ania pisała o tej z Ikei Powiem Wam,że wszystkie latarenki są cudne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 23.11.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Cześć Nadulko Przyszłam się przywitać i poranną kawkę u Ciebie wypić Klimatyczne te Wasze latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 24.11.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Szał latarenkowy widzę........ja mam jedną sztukę z ikea .....ale jej nie zapalam po tak ładnie ta świczka nowa w niej wygląda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 fajne latarenki...ja mam też ikeowskie, ale takie, tylko, ze czarne....http://www.ikea.com/PIAimages/73385_PE190072_S4.jpg również bez żadnego uszczerbku już drugi rok na dworzu całe lato spędziły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ale latarenkowo się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Byłam dzisiaj na zakupach w Jysk , dokupiłam świeczniki i klika drobiazgów. Miałam jechać jeszcze do Casto po materiał na moje zasłony , ale jakoś tak zeszło i pojadę w poniedziałek Wczoraj zagniotłam ciasto na pierniki. Musze kupić lukry i inne ozdoby na nasze pierniczki. A za oknem zima...jest trochę śniegu i mrozik...oj chyba zima już nadchodzi bryyy....... Dziewczyny macie jakieś przepisy na ciastka ? chciałabym w tym roku oprócz pierników zrobić jeszcze jakieś ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.11.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 No proszę,kolejna zdolna dziewczynka:)-będą pierniczki. Kiedyś i ja robiłam pyszne wypieki...teraz niestety...brak czasu(od wielu lat) i wyszłam z wprawy:( Pochwalisz się Nadulko.mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.11.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Bogusiu , pierniczki robimy ze względu na dzieci, choć cała rodzina ma dużo frajdy Właśnie wróciłam z Casto kupiłam materiał na zasłony, teraz tylko dać uszyć i można wieszać Weszłam jeszcze do Auchan , ludzi masa , ale nawet to miłe,widać że święta coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.11.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ja pamiętam pierniczki robione przez moją babcię..były jedyne w swoim rodzaju-dwuwarstwowe,przekładane pysznym lukrem,takie mięciutkie:)Pieczone w kaflowym piecu.Udawały się tylko mojej babci:) Pamiętam je z dzieciństwa...ale też były obowiązkowo na wszystkich ślubach-moim,mojej siostry,mojej kuzynki i wielu innych w rodzinie:)Bez nich żadna rodzinna wesoła impreza nie mogła się obejśc. Czekam na zdjecia zasłon:).Ja też powieszę zasłony w salonie,ale poszłam na zupełną łatwiznę.Jakiś czas temu zakupiłam gotowe w LM:)Bo ogólnie nie stosuję zasłon(zbierają za dużo kurzu).Wyjątek jest w sypialni,i teraz będzie w salonie. Mnie chyba ominie szaleństwo tegorocznych zakupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Też myślałam, czy nie upiec pierniczków w tym roku. W tamtym roku był tu szał na nie, na Muratorze.. Sprawdzony przepis krążył po wątkach a ja oczywiście nie miałam czasu na takie zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.11.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 HEJ NADULKO w takim razie czekam na zdjęcia zasłon.....ja też będę piec w tym roku pierniczki...obowiązkowo...razem z chłopakami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 02.12.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Hej Nadulka! Witam serdecznie i przepraszam, że nie odpisałam na PRV, ale ja jestem jeszcze trochę "lajkonik" i coś mi nie wychodziło. Projekt jeszcze nie skończony (WRRRRRR....). Trochę w tym winy mojej, trochę losu (pojawiły się kłopoty ze zdrowiem i wszystko się jakoś odsunęło na boczny tor). No, i trochę naszego architekta.... chyba nie wyrabia się po prostu z robotą :/ Na szczęście już wzięłam się za to ponownie i mam nadzieję, że do końca roku będę mogła się pochwalić Na razie wyglądam przez okno i widzę szalejącą śnieżycę. Jest tak biało, że aż szaro ...i jak ja Ci teraz zazdraszczam tego kominka i latarenek, uch! - tak odrobinkę oczywiście, no, tak troszku... Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts