Nadulka 24.01.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Dziewczyny kawę przyniosłam,bo jakoś tak niby na dworze biało a ciemno....Nie lubię takiej pogody.... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36956 Ferie nadal trwają z czego moje dzieci się bardzo cieszą.A zaraz po feriach mój syn pisze próbny sprawdzian szóstoklasisty, a ja się jakoś już denerwuję,ale to chyba przypadłość nas wszystkich podejrzewam:) (zwłaszcza mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 24.01.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam, nie dziwię się już teraz wogóle , że się stresujesz. Do niedawna nie wiedziałam co to za uczucie, az syn poszedł do szkoły, a taki egzamin 6 klasisty to już poważna sprawa. U nas na południu też biało i zimno, chociaż słonecznie i przez okno piękna pogoda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.01.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Cześć Saro:) U mnie właśnie jakoś ciemno za oknem buuu.... A co do egzaminu, to dostał pomocnicze materiały jeszcze przed feriami,jest tego tyle jakby miał do matury się szykować,szok:eek:Teraz jakoś bardzo dużo od dzieci wymagają,ale co zrobić.Jeszcze bardziej się cieszę z tego ,że nie posłałam go do szkoły o rok wcześniej,ale już niedługo nie będzie takiej możliwości wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jak tam po weekendzie? U nas sie ferie zaczęły, ale Dawidek w przedszkolu, bo chciał Myślę, że drugi tydzień mu zrobię wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 u nas też ferie od dzisiaj:)witaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 U nas właśnie zaczęła się szkoła... Jak ja kocham jak dzieci chodzą do szkoły. Przynajmniej Emil połowę dnia nie marudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.01.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Moje dzieci też już po feriach Witajcie dziewczyny. Czy u Was też tak mroźnie jest brry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 01.02.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 u mnie dzisiaj rano było -15stopni....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A u mnie dzisiaj tyle było, zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 witajcie:) co słychać? Nadulko - tymi egzaminami szóstoklasitów to ja nie za bardzo denerwuję się.Co ma być to będzie ! Mój Piotr w ostatnim półroczu miał już dwa próbne testy. Jako dyslektyk dostał dodatkowy czas,ale i tak jako pierwszy wyszedł z egzaminu, twierdząc,że prosty był. Fakt wynik jego był powyżej średniej w klasie. W kwietniu czeka go już prawdziwy egzamin, a w maju składanie papierów do gimnazium.Troszeczkę orientowałam się , jakie są kryteria w rekrutacji. Wygląda na to ,że wynik z testu nie jest brany pod uwagę w pierwszej kolejności,ale oceny z kilku przedmiotów w 5 i 6 klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.02.2011 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Cześć dziewczyny,jestem Jakoś ostatnio mi bardzo czasu brakuje,więc rzadko tu zaglądam,bo same wiecie jak to forum wciąga:) Wybraliśmy się wczoraj do centrum handlowego na wiosenne zakupy,kurtki buty itp...oczywiście lody i kawa Rodzina obkupiona,ja nie kupiłam butów ,bo nic mi nie wpadło w oko,najważniejsze że dla dzieci mam kurtki,buty,spodnie... Alu ,u nas wynik testu się liczy, i odgrywa duże znaczenie co do wyboru gimnazjum,mój syn się bardzo dobrze uczy,ale ja i tak się jakoś denerwuję..... Moja córcia już też po baliku:) Po śniegu u nas już nie ma śladu,jak ja się cieszę,może już tak zostać... A i mam mały problem,codziennie przychodzą do mnie sarenki,śliczne są i fajne,ale obgryzają thuje i nie wiem co z nich zostanie,szkoda mi ich przeganiać,ale też szkoda choinek..... Działaka z tyłu jest nie ogrodzona,więc wchodzą sobie swobodnie jak na stołówkę.... Pozdrawiam Was i życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.02.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 To może by im jakieś jedzonko zostawić? Szkoda iglaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Aniu,zostawiam im jedzonko,ale i tak obgryzają iglaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 To może jakąś siatką je trzeba otoczyć?A będziecie działkę grodzić w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Tylko tył jest jeszcze nie ogrodzony,bo trzeba tam ziemi jeszcze nawieźć,więc czy uda się to w tym roku to nie wiem.Tylko teraz myśle ,że chyba nie ma sensu nic tam póki co sadzić.Albo tak jak mąż wymyślił,że zrobimy takie tymczasowe ogrodzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witajcie Nadulko u Ciebie sarenki a u mnie po tarasie w czwartek przechadzał się piękny , rudy lis i oglądal nas przez okno tarasowe. Był już zajączki, konie sąsiadów, tabuny kotów...jeszcze jakiś dzik bądź sarenka i bedzie niezły zwierzyniec. U nas też było dzisiaj ładnie, iście wiosennie.....dzieciaki szalały na rowerach......buty do kostek w blocie i kurtki od razu do prania......ale minki zadowolone. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Saro ja też już lisa widziałam,ale nie podszedł tak blisko, i zajączki też są Za tydzień wybieramy się ze znajomymi , do Ikei w Czechach ,do Ostrawy,zobaczymy ja jeszcze tam nie byłam. Opinie są różne, jedni mówią ,że lepsza,że tańsza ,że inny wybór....no sama zobacze i wam napisze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Bardzo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 07.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam sie serdecznie i bardzo proszę o przyjęcie do znajomych, bom ciekawa a nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.02.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts