Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony dom.

Recommended Posts

Dziewczyny kawę przyniosłam,bo jakoś tak niby na dworze biało a ciemno....

Nie lubię takiej pogody....

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36956

Ferie nadal trwają z czego moje dzieci się bardzo cieszą.

A zaraz po feriach mój syn pisze próbny sprawdzian szóstoklasisty, a ja się jakoś już denerwuję,ale to chyba przypadłość nas wszystkich podejrzewam:) (zwłaszcza mam)

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Saro:)

U mnie właśnie jakoś ciemno za oknem buuu....

A co do egzaminu, to dostał pomocnicze materiały jeszcze przed feriami,jest tego tyle jakby miał do matury się szykować,szok:eek:

Teraz jakoś bardzo dużo od dzieci wymagają,ale co zrobić.

Jeszcze bardziej się cieszę z tego ,że nie posłałam go do szkoły o rok wcześniej,ale już niedługo nie będzie takiej możliwości wyboru.

witajcie:)

co słychać?

Nadulko - tymi egzaminami szóstoklasitów to ja nie za bardzo denerwuję się.Co ma być to będzie ! Mój Piotr w ostatnim półroczu miał już dwa próbne testy. Jako dyslektyk dostał dodatkowy czas,ale i tak jako pierwszy wyszedł z egzaminu, twierdząc,że prosty był. Fakt wynik jego był powyżej średniej w klasie.

W kwietniu czeka go już prawdziwy egzamin, a w maju składanie papierów do gimnazium.

Troszeczkę orientowałam się , jakie są kryteria w rekrutacji. Wygląda na to ,że wynik z testu nie jest brany pod uwagę w pierwszej kolejności,ale oceny z kilku przedmiotów w 5 i 6 klasie.

Cześć dziewczyny,jestem :)

Jakoś ostatnio mi bardzo czasu brakuje,więc rzadko tu zaglądam,bo same wiecie jak to forum wciąga:)

Wybraliśmy się wczoraj do centrum handlowego na wiosenne zakupy,kurtki buty itp...oczywiście lody i kawa :)

Rodzina obkupiona,ja nie kupiłam butów ,bo nic mi nie wpadło w oko,najważniejsze że dla dzieci mam kurtki,buty,spodnie...:)

Alu ,u nas wynik testu się liczy, i odgrywa duże znaczenie co do wyboru gimnazjum,mój syn się bardzo dobrze uczy,ale ja i tak się jakoś denerwuję.....

Moja córcia już też po baliku:)

Po śniegu u nas już nie ma śladu,jak ja się cieszę,może już tak zostać...

A i mam mały problem,codziennie przychodzą do mnie sarenki,śliczne są i fajne,ale obgryzają thuje i nie wiem co z nich zostanie,szkoda mi ich przeganiać,ale też szkoda choinek.....

Działaka z tyłu jest nie ogrodzona,więc wchodzą sobie swobodnie jak na stołówkę....

Pozdrawiam Was i życzę miłej niedzieli :)

Witajcie

Nadulko u Ciebie sarenki a u mnie po tarasie w czwartek przechadzał się piękny , rudy lis i oglądal nas przez okno tarasowe. Był już zajączki, konie sąsiadów, tabuny kotów...jeszcze jakiś dzik bądź sarenka i bedzie niezły zwierzyniec.

U nas też było dzisiaj ładnie, iście wiosennie.....dzieciaki szalały na rowerach......buty do kostek w blocie i kurtki od razu do prania......ale minki zadowolone.

Pozdrawiam.

Saro ja też już lisa widziałam,ale nie podszedł tak blisko, i zajączki też są:)

Za tydzień wybieramy się ze znajomymi , do Ikei w Czechach ,do Ostrawy,zobaczymy ja jeszcze tam nie byłam.

Opinie są różne, jedni mówią ,że lepsza,że tańsza ,że inny wybór....no sama zobacze i wam napisze;)