Nadulka 15.02.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Czy u Was też taki mróz? Z okna jak sie patrzy to całkiem przyjemnie się wydaje,ale tylko się wydaje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.02.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Czy u Was też taki mróz? Z okna jak sie patrzy to całkiem przyjemnie się wydaje,ale tylko się wydaje..... rano było -12 !!!!!!!!! zapomniałam rekawiczek..........i nie mogłam kierownicy utrzymać.....tak mi było zimno w ręce !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 16.02.2011 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 witam dziewczyny zachwycaja sie Twoim domkiema ja go nie widze przykro mipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nadulko fajne zakupy poczyniłaś.....a gdzie jechałas do tych Czech?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.02.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Do Ostrawy,naprawdę polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 daleko tam masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.02.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Kala witaj:)Chyba nawet bliżej niż do K-c:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 17.02.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam się Nadulko - koniecznie się wybierz na ten masaż gorącymi kamieniami! W odpowiednich rękach przekształcają się one w narzędzie do sprawiania fantastycznej przyjemności Zupełnie poważnie - wrażenie troszkę porównywalne do gładzenia gorącym jedwabiem Bardzo jestem ciekawa Twojego zdania. Szczególnie przy takich temperaturach, jakie nam miłościwie panują - rewelacyjny sposób na rozgrzanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.02.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Cześć evitare Gdzie byłaś jak Cię nie było? Co słychać? Ruszacie z budową? Oj tak muszę się wybrać ,słyszałam już same dobre opinie o tym masażu,no sama jestem bardzo ciekawa:) Później zdam relacje jak było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 18.02.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja jestem Nadulko, cały czas jestem. Podczytuję po cichu, kiedy tylko trochę czasu wolniejszego znajdę (najczęściej w pracy rano albo w domu późną nocą ;P) W przyszłym tygodniu odbieramy pozwolenie na budowę i składamy wniosek o pętlę na szyję (czytaj: kredyt). Mamy nadzieję, że akurat wyrobimy się na czas, kiedy zima się zlituje i sobie pójdzie - i będzie można zacząć... Będę czekała na Twoją relację z sesji relaksacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.02.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ja jestem Nadulko, cały czas jestem. Podczytuję po cichu, kiedy tylko trochę czasu wolniejszego znajdę (najczęściej w pracy rano albo w domu późną nocą ;P) W przyszłym tygodniu odbieramy pozwolenie na budowę i składamy wniosek o pętlę na szyję (czytaj: kredyt). Mamy nadzieję, że akurat wyrobimy się na czas, kiedy zima się zlituje i sobie pójdzie - i będzie można zacząć... Będę czekała na Twoją relację z sesji relaksacyjnej No to super wieści,jak dobrze pójdzie to na wiosnę ruszycie już pełną parą. Trzymam kciuki i kibicuję wam;) Na masażu kamieniami jeszcze nie byłam,muszę się na termin umówić. Tylko jak patrzę za okno i widzę znowu ten śnieg to już mnie coś bierze,a do tego mróz trzyma ,rano było -12 stopni wrrrr Ale to podobno ostatni nawrót zimy,i tego się trzymam:) Oby do wiosny!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Wiosna juz miała być od od połowy lutego, jestem rozczarowana Mam nadzieje, ze to ostatnie podrygi zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 25.02.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nadulka Witam po małej zimowej przerwie, gdyż u nas nic się specjalnego nie dzieje. Ale Ty już prędko porobiłaś zakupy wiosenne.Będziesz miała spokój. My także czasem jeździmy do Czech i potwierdzam smaczny mają ten smażony ser. Nie wiem czy to jest jakiś specjalny, bo ja próbowałam zrobić w domu, ale taki nie wychodzi.Jak byliśmy kiedyś u krewnych w Tarnowie to oni twierdzili,że to musi być niestety odpowiedni ser. Taki jest do kupienia w Tarnowie i w Krakowie chyba także. Teraz już po powrocie znowu wracam do Waszych dzienników i galerii aby podziwiać. Serdeczne pozdrowienia KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 28.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witaj Nadulko....fajne zakupy poczyniłaś w czeskiej Ikea....co tam jeszcze słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 28.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Do Czech to my na narty, kręgle i oczywiście pyszny ser smażony jeździmy.....o Ikea to nawet nie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.03.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Saro,fajnie że już wróciłaś.U mnie wszystko ok !Wiosna się już zbliża,nareszcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jak już marzec, to już jest dobrze, zaraz będziemy działać w ogródkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.03.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wiosennie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=45810 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=45811 Teraz kilka inspiracji:) Za oknem pięknie słoneczko świeci...... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=45808 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=45809 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=45807 Zdjęcia ściągnięte z sieci:) Ale od razu lepiej się robi na serce,patrząc na takie piękne widoki..... Miłego dnia życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.03.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No pięknie...kwieciście.....ja w tym roku też powinnam zobaczyć posadzonych na wiosnę cebulek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.03.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam poniedziałkowo Słońce od rana świeci,jest super! Wczoraj wybrałyśmy się z koleżankami na "Babski comber" , było super, śpiewy,konkursy,zabawy.... Dzisiaj troszkę boli gardełko;) Impreza była przednia,uśmiałyśmy się,potańczyłyśmy,jednym słowem wyszalałyśmy się i to bardzo;) Powiem wam,że kobiety też same się potrafią super bawić. W zeszłym roku też byłam na takiej imprezie,którą do dzisiaj miło wspominam... Wiosna za oknem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts