DarioAS 08.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Brakuje mi takich rozrywek, ale nie mam z kim:(. Wszystkie moje koleżanki uziemione tak samo, jak i ja. Z maluchami w domach. Zostają nam wizyty przy kawce z dziećmi u boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nadulko, te holenderskie kwietne dywany porażająco piękne. Oczu nie można oderwać, a muszę, bo zaraz kończy mi się wolny poranek. Wiosenne pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Aleee cudne ogrody I fajnie, że Ci było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 10.03.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Nadulko, ten dywan z szafirków ściągnęłam sobie na pulpit. Popatruję sobie i wraca mi radość życia, chęć do budowania - cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.03.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Cudne fotki wkleiłaś Nadulko...aż tęskno do ciepełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 ależ wiosennie u ciebie za sprawą cudownych zdjęć (czyżby Holandia),a za oknem ciepełko już u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.03.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Nadulka gdzieś Ty?? Czyżbys szalała już w ogrodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.03.2011 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Hej , hej !!! Jestem,ostatnio jakoś mam bardzo mało czasu na wszystko. Pogoda się robi,jest dłużej jasno,aż wraca chęć do życia. W ogródku za bardzo nie szaleje ,bo nie mam z czym,co trzeba to zrobiłam,reszta jak nawieziemy ziemi,a to jeszcze trochę czasu minie. W poniedziałem byłam w Czechach,oczywiście obiad w Ikei,małe zakupy,tym razem bardziej nastawiliśmy się na pasaże. No i powiem wam,że zakupy udane:) Rozglądam się za zaproszeniami komunijnymi na allegro,później wrzucę kilka,mam nadzieję że mi doradzicie...... A teraz lecę zobaczyć co u was słychać,a coś czuję że po takiej nieobecności to będę miała co czytać i oglądać Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.03.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wrzucam zaproszenia:) Co o nich myślicie? Do syna też zamawiałam u tej pani i były super,nie takie oklepane. http://allegro.pl/rkp-zaproszenia-na-i-komunie-rulony-i1496550075.html http://allegro.pl/kk5-zaproszenia-na-i-komunie-sw-kalka-a5-i1496550096.html Dla syna miałam te:) http://allegro.pl/ak-zaproszenia-na-i-komunie-sw-z-aplikacjami-i1508584149.html http://allegro.pl/kk6-zaproszenia-na-i-komunie-sw-na-kalce-i1496550095.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Te pierwsze mi się podobają, te drugie też fajne, ale zdjęcie dużo traci na wyglądzie przez ten przebijający tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.03.2011 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Dzięki Aniu:) Właśnie te pierwsze wybrałam,już się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 21.03.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witaj, jak dla mnie też te pierwsze........ za rok tez mnie to czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) Nadulko.........świetne te zaproszenia !!!!!!!!!zamówiłas już?? ....kiedyś nie było takiego wyboru i każdy miał takie same zaproszenia:( a dużą robisz imprezke?? Edytowane 26 Marca 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.03.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Tak zamówiłam właśnie te pierwsze. Cztery lata temu dla syna też zamówiłam u tej pani,nawet zaznaczyłam wyżej które. Byłam bardzo zadowolona. No i tak jak mówisz kiedyś nie było wielkiego wyboru,na szczęście teraz można wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.04.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dzisiaj odebrałam zaproszenia komunijne,są śliczne,jestem bardzo zadowolona:) Wiosna już chyba zagościła na dobre,fajnie jak jest tak cieplutko,od rana ptaszki ćwierkają. Wszystko się budzi do życia,bardzo lubię obserwować te zachodzące zmiany. Choć bez strat się nie obeszło,padły mi trzy róże w tym jedna na pniu,a była taka śliczna Miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witaj Nadulko...szkoda tych róż.......może jeszcze odbiją???może wstawisz jakies zdjęcia swojego ogrodu......z chęcią zobacze co tam u Ciebie sie dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.04.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nadulko szkoda zawsze tych roślinek,ale po zimie to chyba nigdy nie obejdzie się bez strat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.04.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Cześć dziewczyny:) Kaluś ,nie ma jeszcze co pokazywać,nic nie zrobione,tylko przód domu,ale to i tak tymczasowo ,bo jak będziemy kłaść kostkę to nie wiem czy tak zostanie.Kupiłam thuje smaragd,chcę posadzić po drugiej stronie działki,ale jak jest pogoda to ja nie mam czasu,a jak dzisiaj bym mogła to znowu pada.... Bogusiu,masz rację zawsze szkoda tych roślin,ale co zrobić,kupie w to miejsce nowe:)Mój syn pisał dziś sprawdzian szóstoklasisty,ja chyba się bardziej stresowałam od niego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 mówili w radio, że test był łatwy, więc synek napewno będzie miała max punktów!!! trzymam kciukasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.04.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 dlaczego ja nie widze zadnych zdjęc:-( ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts