Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony dom.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nadulko, te holenderskie kwietne dywany porażająco piękne.

Oczu nie można oderwać, a muszę, bo zaraz kończy mi się wolny poranek.

Wiosenne pozdrowienia zostawiam :)

Hej , hej !!!

Jestem,ostatnio jakoś mam bardzo mało czasu na wszystko.

Pogoda się robi,jest dłużej jasno,aż wraca chęć do życia.

W ogródku za bardzo nie szaleje ,bo nie mam z czym,co trzeba to zrobiłam,reszta jak nawieziemy ziemi,a to jeszcze trochę czasu minie.

W poniedziałem byłam w Czechach,oczywiście obiad w Ikei,małe zakupy,tym razem bardziej nastawiliśmy się na pasaże.

No i powiem wam,że zakupy udane:)

Rozglądam się za zaproszeniami komunijnymi na allegro,później wrzucę kilka,mam nadzieję że mi doradzicie......:)

A teraz lecę zobaczyć co u was słychać,a coś czuję że po takiej nieobecności to będę miała co czytać i oglądać:)

Miłego dnia życzę:)

Dzisiaj odebrałam zaproszenia komunijne,są śliczne,jestem bardzo zadowolona:)

Wiosna już chyba zagościła na dobre,fajnie jak jest tak cieplutko,od rana ptaszki ćwierkają.

Wszystko się budzi do życia,bardzo lubię obserwować te zachodzące zmiany.

Choć bez strat się nie obeszło,padły mi trzy róże w tym jedna na pniu,a była taka śliczna :(

Miłego weekendu życzę:)

Cześć dziewczyny:)

Kaluś ,nie ma jeszcze co pokazywać,nic nie zrobione,tylko przód domu,ale to i tak tymczasowo ,bo jak będziemy kłaść kostkę to nie wiem czy tak zostanie.

Kupiłam thuje smaragd,chcę posadzić po drugiej stronie działki,ale jak jest pogoda to ja nie mam czasu,a jak dzisiaj bym mogła to znowu pada....

Bogusiu,masz rację zawsze szkoda tych roślin,ale co zrobić,kupie w to miejsce nowe:)

Mój syn pisał dziś sprawdzian szóstoklasisty,ja chyba się bardziej stresowałam od niego:)