Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony dom.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Nadulko........i jak syn?? dobrze mu poszło wczoraj?? wiecie już coś??

A jak tam w ogródku...szalejesz już?? Pokaż jakies zdjęcia!!

Hej witam:)

Jeszcze nie wiemy jaki jest wynik testu,dopiero pod koniec maja będzie wiadomo.

W ogródku za dużo nie szaleje,bo jak mam czas to pada.

Muszę zasadzić te moje thuje przy płocie.

Wczoraj kupiłam rododendron,chwilowo jest na tarasie,aż się znajdzie gdzieś miejsce dla niego:)

Ale ty to już pewnie działasz i to ostro co?

A jak firany,masz już poprawione?

Witam:)

Ja wczoraj poszalałam w ogrodzie.

Likwiduję skalniak,który mnie denerwuje,muszę wywieźć nadmiar ziemi i posadzę w tym miejscy rododendrony,to jest strona północna to chyba dobrze im tam będzie.

Pogoda dzisiaj do bani,rano padał śnieg z deszczem,teraz się słońce przebija przez chmury.

No ale to w końcu jest kwiecień:).......

Dzisiaj też jadę z córcią odebrać sukienkę komunijną Albę,w sobotę jeździliśmy za butami komunijnymi,co nie było takie proste,ona ma wąską i szczupłą stopę,no ale się udało i buty ma naprawdę super;)

Aha po mału szykuję dom do świąt,kupiłam zajączki i jajka wiszące w Lidlu,naprawdę polecam są super!

Witaj Nadulko....

ja też przygotowuję się do świąt.....ale chyba szalec jakoś nie będę ...kupiłam trochę jajek i porcelanowe 2 kury- stoją dumnie na parapecie w kuchni....

W ogrodzie na razie niewiele się dzieje u mnie...poza tym, ze wszytsko budzi się do życia, wypuszcza piękne pąki...nawet migdałek zaczyna kwitnąć. Pstryknę nowe foty to wkleję...chociaż ostatnio pogoda u nas do bani....wieje i pada.

Pozdrawiam.....

Przygotowania do swiąt...hmmm u mnie pierwszy raz w życiu będzie inaczej...tylko umyte okna przez męża i tyle...ja po operacji nic robić nie mogę,ledwołażąca jestem...i nawet nie wiem czy jakieś ozdoby powieszę.

Najważniejsze,że będziemy rodzinnie je spędzać:)

Nadulko ale ci zazdroszcze szaleństw w ogrodzie:)

Kiedy masz to ważne dla córci święto? Pamiętam jak moje córki szły do komunii...piękne i wzruszające chwile.Przy starszej narobiłyśmy się z moimi rodzicami,że później padałyśmy na twarz. A przy młodszej wynajęłam panią(robiłam w mieszkaniu) i wszystko było super!Nawet miałam czas w sobotę pójść do fryzjera.

Wspominam tamte chwile z dużym sentymentem.

Bogusiu ,witam:)

Komunie mamy 15 maja,oby pogoda tylko dopisała.

Robimy w lokalu,jakoś nie wyobrażam sobie tylu ludzi w domu.

Poza tym impreza będzie w takim mini Zoo,można bryczką pojeździć itp..jest tam wiele atrakcji.

Siedząc przy stole można podziwiać sarenki,zajączki,żubry i wiele innych zwierzątek;)

Miejsce i okolica super!

Od syna komunia też była w lokalu,ale wtedy mieszkaliśmy w bloku,więc nie było szans.

Choć powiem szczerze że nawet nie braliśmy takiej opcji pod uwagę,nawet teraz mając duży dom.

A co do szaleństw ogrodowych to hmm...no coś tam robie,ale nadal nie wiem co i jak,co chwilę coś zmieniam,nie jest to takie proste niestety.

Zamówiłam 4 brakujące krzesła na taras,mają być pod koniec kwietnia.

Alu,nie ma co pokazać:)

Nadulko ja to taka tradycjonalistka jestem:) Poza tym jestem juz po pierwszej przecenie:lol2::rotfl:i za czasów komunijnych moich córek moda na lokale dopiero wchodziła. Nie mieliśmy zbyt wielu gości więc przezylismy to jakoś.I wiesz nawet nasze srebrne wesele robiliśmy w domu-już w domku:)

Ale wesela naszych córek na pewno będą w lokalu:)

U nas od wczoraj też bardzo się zepsuła pogoda,pada,jest zimno brrrr.

Zadumy u grobu pustego,

radości ze spotkania Zmartwychwstałego,

pokoju, nadziei, jajka smacznego

i udanego oblewanego!

Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek

Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek.

http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/pasxa_12.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT