aha26 05.04.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nadulko o już teraz widze zdjęcia:-)....lece oglądac Twoj domek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 06.04.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam się wiosennie, przypominam że klimat cieplejszy nadciąga i kiedy ty Nadulko zdążysz na te kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.04.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witaj aha26 evitare ,długo cię nie było... A na kamieniach już byłam,ale zapomniałam o tym napisać,bardzo fajny masaż ,polecam!!! A co u was? jak idą przygotowania budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 06.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witaj Nadulko........i jak syn?? dobrze mu poszło wczoraj?? wiecie już coś?? A jak tam w ogródku...szalejesz już?? Pokaż jakies zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.04.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witaj Nadulko........i jak syn?? dobrze mu poszło wczoraj?? wiecie już coś?? A jak tam w ogródku...szalejesz już?? Pokaż jakies zdjęcia!! Hej witam:) Jeszcze nie wiemy jaki jest wynik testu,dopiero pod koniec maja będzie wiadomo. W ogródku za dużo nie szaleje,bo jak mam czas to pada. Muszę zasadzić te moje thuje przy płocie. Wczoraj kupiłam rododendron,chwilowo jest na tarasie,aż się znajdzie gdzieś miejsce dla niego:) Ale ty to już pewnie działasz i to ostro co? A jak firany,masz już poprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 06.04.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Firany juz wiszą poprawione...teraz w końcu wygladają dobrze.A w ogrodzie trochę poszalałam.....posprzątałam, powycinałam....muszę jeszcze cos dokupić w miejsca strat........może w sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam:) Ja wczoraj poszalałam w ogrodzie. Likwiduję skalniak,który mnie denerwuje,muszę wywieźć nadmiar ziemi i posadzę w tym miejscy rododendrony,to jest strona północna to chyba dobrze im tam będzie. Pogoda dzisiaj do bani,rano padał śnieg z deszczem,teraz się słońce przebija przez chmury. No ale to w końcu jest kwiecień....... Dzisiaj też jadę z córcią odebrać sukienkę komunijną Albę,w sobotę jeździliśmy za butami komunijnymi,co nie było takie proste,ona ma wąską i szczupłą stopę,no ale się udało i buty ma naprawdę super;) Aha po mału szykuję dom do świąt,kupiłam zajączki i jajka wiszące w Lidlu,naprawdę polecam są super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witaj Nadulko....ja też przygotowuję się do świąt.....ale chyba szalec jakoś nie będę ...kupiłam trochę jajek i porcelanowe 2 kury- stoją dumnie na parapecie w kuchni.... W ogrodzie na razie niewiele się dzieje u mnie...poza tym, ze wszytsko budzi się do życia, wypuszcza piękne pąki...nawet migdałek zaczyna kwitnąć. Pstryknę nowe foty to wkleję...chociaż ostatnio pogoda u nas do bani....wieje i pada. Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 kiedy będą zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Przygotowania do swiąt...hmmm u mnie pierwszy raz w życiu będzie inaczej...tylko umyte okna przez męża i tyle...ja po operacji nic robić nie mogę,ledwołażąca jestem...i nawet nie wiem czy jakieś ozdoby powieszę. Najważniejsze,że będziemy rodzinnie je spędzać Nadulko ale ci zazdroszcze szaleństw w ogrodzie:) Kiedy masz to ważne dla córci święto? Pamiętam jak moje córki szły do komunii...piękne i wzruszające chwile.Przy starszej narobiłyśmy się z moimi rodzicami,że później padałyśmy na twarz. A przy młodszej wynajęłam panią(robiłam w mieszkaniu) i wszystko było super!Nawet miałam czas w sobotę pójść do fryzjera. Wspominam tamte chwile z dużym sentymentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.04.2011 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Bogusiu ,witam:) Komunie mamy 15 maja,oby pogoda tylko dopisała. Robimy w lokalu,jakoś nie wyobrażam sobie tylu ludzi w domu. Poza tym impreza będzie w takim mini Zoo,można bryczką pojeździć itp..jest tam wiele atrakcji. Siedząc przy stole można podziwiać sarenki,zajączki,żubry i wiele innych zwierzątek;) Miejsce i okolica super! Od syna komunia też była w lokalu,ale wtedy mieszkaliśmy w bloku,więc nie było szans. Choć powiem szczerze że nawet nie braliśmy takiej opcji pod uwagę,nawet teraz mając duży dom. A co do szaleństw ogrodowych to hmm...no coś tam robie,ale nadal nie wiem co i jak,co chwilę coś zmieniam,nie jest to takie proste niestety. Zamówiłam 4 brakujące krzesła na taras,mają być pod koniec kwietnia. Alu,nie ma co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.04.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nadulka pstrykaj jakieś foty...może podpowiemy co z ogrodem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.04.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Saro,no chyba tak zrobie;) Tylko teraz pogoda do bani,skalniak rozkopałam i czekam na lepszą aurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nadulko ja to taka tradycjonalistka jestem:) Poza tym jestem juz po pierwszej przecenie:lol2::rotfl:i za czasów komunijnych moich córek moda na lokale dopiero wchodziła. Nie mieliśmy zbyt wielu gości więc przezylismy to jakoś.I wiesz nawet nasze srebrne wesele robiliśmy w domu-już w domku:)Ale wesela naszych córek na pewno będą w lokalu:) U nas od wczoraj też bardzo się zepsuła pogoda,pada,jest zimno brrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 14.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 witaj. ja też nie widzę twoich zdjęć. jestem nowa w twoim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.04.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 I ja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.04.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zadumy u grobu pustego, radości ze spotkania Zmartwychwstałego, pokoju, nadziei, jajka smacznego i udanego oblewanego! Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek. http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/pasxa_12.gif WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nadulko komunijnie pogody życzę i spokoju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://lisiesprawy.blox.pl/resource/3323_Wielkanoc_2007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 21.04.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Jaj przepięknie malowanych, Świąt słonecznie roześmianych, W poniedziałek dużo wody, Zdrowia, szczęścia oraz zgody Z okazji Wielkiej Nocy życzy... Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts