Nadulka 29.04.2011 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Nie Tolu,ja raczej mało snu potrzebuję. Ale czasem tak mam że się obudzę i już po spaniu. Tylko nie zawsze przychodzę do laptopa,ale takich jak ja jest tu dużo więcej;) Dzisiaj mam zamiar coś porobić na moim niby ogrodzie,wczoraj pan koparkowy wybierał ziemię pod garaże. Może w końcu uda nam się zrobić taras. No i priorytet to musimy posadzić nasze smaragdy,już chyba miesiąc w donicach czekają. Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Jak tam w ogrodzie? U mnie powiedzmy.. że zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.05.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Jak tam w ogrodzie? U mnie powiedzmy.. że zima Aniu,no coś tam robimy w ogrodzie. Zabraliśmy się w końcu za tuje,które już długi czas czekają na posadzenie,ale nie jest to takie łatwe,mąż ściąga darń,ja wybieram kaminie,dosypujemy ziemi,grabimy itp... Posadziliśmy do tej pory 16 szt,ale to dopiero połowa,więc walka trwa. Wczoraj u nas też padał śnieg,a dzisiaj piękne słoneczko:) Kupiłam wreszcie ubranie na komunie,więc ubrana już jestem;) Do 15 maja coraz bliżej,oby tylko pogoda dopisała,nie musi być upału,żeby tylko nie padało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.05.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witaj Nadulko....widzę, że akcja komunijna w pełni rozwinieta, ale jedna masz już za soba więc masz doświadczenie.U mnie zima wczoraj na całego.....a rano - 5stopni...Można się tylko poryczeć na ten widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Sporo tych tujek będzie, to wokół ogrodzenia? Sukienkę kupiłaś czy jakieś wdzianko na komunię? Zaczyna się wszędzie to szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.05.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Hej, hej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.05.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.05.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witaj Nadulka/.....jak po komunii....czy wszystko się udało??....pogoda trochę niedopisała......ale z tym to nie utrafisz.......pozdrawiam i pisz co tam sie u Ciebie dzieje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.05.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam was bardzo serdecznie,po długiej przerwie,ale tak jakoś wyszło,ciągły brak czasu. Komunia bardzo udana,tylko pogoda niestety nie dopisała,cały dzień jak na złość lało,ale co zrobić i tak było super. Córka bardzo zadowolona,to najważniejsze:) Idę teraz do was zobaczyć co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.05.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witaj Nadulko......z pogodą to nigdy nie wiadomo jakiego figla spłata:)ale ciesze sie, że córcia zadowolona i, że wszystko było super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.05.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witaj Nadulko......z pogodą to nigdy nie wiadomo jakiego figla spłata:) ale ciesze sie, że córcia zadowolona i, że wszystko było super!!! Masz rację,wszystko można zaplanować , no ale pogody niestety nie. Impreza się udała i to jest ważne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.05.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Impreza się udała i to jest ważne:) to jest najważniejsze! Super, ze się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.05.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 No Nadulko....nareszcie wróciłaś!!!Cieszę się, że wszystko się udało.......i że córka zadowolona.....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.05.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Nadulko to masz za sobą bardzo ważne wydarzenie:) Ja bardzo przeżywałam komunie swoich córek. Teraz to już ...tylko czekam na ich śluby:) i nie wiem jak to przeżyję. ...takiego dnia to nawet pogoda nie jest w stanie zepsuć.prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.05.2011 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Nadulko to masz za sobą bardzo ważne wydarzenie:) Ja bardzo przeżywałam komunie swoich córek. Teraz to już ...tylko czekam na ich śluby:) i nie wiem jak to przeżyję. ...takiego dnia to nawet pogoda nie jest w stanie zepsuć.prawda? Tak Bogusiu ,takiego dnia nawet pogoda nam nie zepsuła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.05.2011 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam bardzo serdecznie, po chwilowej przerwie....Wczoraj wróciliśmy z Niemiec,dlatego byłam nieobecna.Ale w wolnej chwili wpadnę zobaczyć co u was,bo jestem bardzo ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.05.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Właśnie wróciłam z zakupów roślinkowo-kwiatowych;)Kupiłam caragane szczepioną (ostatnio popularną na forum;) ) ,werbene i kwiatki na taras,ale jakoś się chmurzy chyba będzie padał deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.05.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 wreszcie i Ty karagane kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.05.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Następna zarażona karaganą......super. Pokazuj zdjęcia Twojego okazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.05.2011 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Zrobie fotkę,tylko nie wiem gdzie ją posadzić Będę musiała was pomęczyć,gdzie pasuje:) W nocy przeszła straszna burza,cały czas pada,ale deszcz był już bardzo potrzebny,burza niekoniecznie:) No i nie zdążyłam posadzić kwiatów tarasowych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts