aka z Ina 12.06.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 ja sama eksperymentuję i po 2 latach dużo pozmieniałam a już widzę ci przesadzę a co trzeba dosadzić na jesień ogród jak dom! w sypialni np. już dobre 5,6 razy meble przestawiałam:wave: a teraz jak roślinki się rozrosły, niektóre zdecydowałam się przycinać a niektórych szkoda i już jest zamysł poprzesadzać w lepsze miejsca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.06.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Nadulko..........ja też dopiero stawiam pierwsze kroki w ogrodzie ...ale to co widze u Ciebie podoba mi sie bardzo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.06.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witaj Nadulko....ja niestety nie widzę zdjeć....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witaj Nadulko....ja niestety nie widzę zdjeć....... Cześć Saro,jak nie widzisz zdjęć? Teraz oglądałam i są tam nadal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.06.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 no na serio wcześniej nie widziałam....a teraz widzę...piękna róża ....co do nowej rabaty zapowiada się ciekawie......widzę że masz tam tuje a przed nimy różne na nóżkach tak?? a przed nimi coś mniejszego ma być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Przed tujami jest krzewuszka szczepiona i karagana , dalej też coś szczepionego tylko nie wiem czy to tak zostawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Nadulko, czy róg twojej działki znajduje się tam gdzie jest ten wielki krzak ( na końcu rabaty)? moja propozycja jest taka: jeżeli tuje zostawiamy, (no właśnie to szmaragdy? ) to wysadz te szczepione, a w ich miejsce kilka fajnych kolorowych krzaków np pęcherznice (żótte i bordowe), może perukowca bordowego, krzewuszkę, kilka iglaków jak np kosodrzewina , świerk conica, na niższe piętro daj coś płożącego np jałowce - różne odmiany, berberys green carpet, irge dammera, różę okrywową. Wśród płożacych posadz szczepione które juz masz plus może kuliste tuje danica, strzeliste berberysy erecta... to na tyle...liczę ,że jeszcze inni wypowiedzą się dobrej nocy:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.06.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Nadulko, czy róg twojej działki znajduje się tam gdzie jest ten wielki krzak ( na końcu rabaty)? moja propozycja jest taka: jeżeli tuje zostawiamy, (no właśnie to szmaragdy? ) to wysadz te szczepione, a w ich miejsce kilka fajnych kolorowych krzaków np pęcherznice (żótte i bordowe), może perukowca bordowego, krzewuszkę, kilka iglaków jak np kosodrzewina , świerk conica, na niższe piętro daj coś płożącego np jałowce - różne odmiany, berberys green carpet, irge dammera, różę okrywową. Wśród płożacych posadz szczepione które juz masz plus może kuliste tuje danica, strzeliste berberysy erecta... to na tyle...liczę ,że jeszcze inni wypowiedzą się dobrej nocy:goodnight: Cześć Alu:) Róg działki jest dużo dalej,tam jeszcze nie ma tuj,bo teraz niedawno został zasypany ziemią,teraz musi się osiąść i ubić. Myślę że na jesień lub wiosnę dosadze tam tuje i inne roślinki. Dzięki Alu za odpowiedz,bo sama nie wiem co z tym robić,coś tam niby wsadziłam ale czy to ma być to ,to tego nie wiem:) A i nie wiem czy mam poszerzyć tą rabatę,co myślisz? Tuje to smaragdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.06.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam się u Ciebie Nadulko:) Jak już wspomniałam u siebie...piękne wnętrza u Ciebie a i ogród zapowiada się ciekawie:) Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to faktycznie zlikwiduj te za duże fale z kostki....źle się potem kosi:) A żabusia i kaczusia...śliczne:) PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.06.2011 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witaj Beatko ,super że zajrzałaś do mnie Na nowej rabacie nic się nie dzieje,bo czasu brak.... We wtorek rano jak wstałam to zauważyłam brak dwóch drzewek przy płocie, wierzba hakuro i trzmielina na pniu wytargane z ziemi,widać komuś były potrzebne. Sąsiadom też kilka roślinek zginęło.... Mieszkamy już prawie 2,5 roku i nigdy na noc nie zamykaliśmy furtki na klucz,teraz już zamykamy.... Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 http://www.kwiaciarniaonline.pl/images/kk001-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Wczoraj padłam i nie dałam rady już tu do Ciebie zajrzeć.... My dziś mamy rocznicę Więc wszystkiego dobrego i duuuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 spóźnione, ale najpiękniejsze życzenia Nadulko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.06.2011 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Bardzo dziękuję za życzenia Dziś mam zamiar porobić troszkę na ogródku. Dostałam buk szczepiony ( bardzo mi się podoba) no i muszę gdzieś go ulokować....może podpowiecie? ...myślałam o tej nowej rabacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.06.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Nadulko, przyjmij i ode mnie najlepsze choć spóźnione życzenia pokaż tego buczka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 NADULKO wszystkiego naj......spóźnione ale szczere... Widzę, że szalejesz w ogrodzie...pokazuj nam nowe zdjęcia.......a Tych złodziei to normalnie wszystko kusi...nawet roslinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.07.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 NadulkoSpóźnione ale najszczersze-wszystkiego naj,naj i dalszych szczęsliwych jubileuszy:)http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/6/4/6/6461_66146461_130.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.07.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Dziękuję Bogusiu za życzenia:) Słuchajcie ,mam problem może coś podpowiecie,byliśmy wczoraj na zakupach,chcieliśmy kupić laptopa i apatat lustrzankę no i tu polegliśmy,bo wybór jest ogromny.Chcemy taki do 2 tys. Może któraś się zna i mi powie na co zwracać uwagę?Jak narazie wybór padł na Nikona 3000 ,do naszych potrzeb aż za nadto....Czekam na wasze propozycje i opinie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 .... ....nie pomogę w temacie aparatów,ale zajrzyj do Ani-DarioAS, ona ma chyba Olympusa E 520 lub E 621 2 obiektywy (mam na niego ochotę, można się zmieścić w cenie do 2 tyś.) Nawet kiedyś ją pytałam czy jest z niego zadowolona-zresztą pytanie było chyba niepotrzebne bo widać to po zdjęciach:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.07.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witaj Nadulko....na aparatach się nie znam....ale czytałam że Kala kupiła sobie nowy aparat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts