sara_78 27.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 świecznik fajny.......te "kieliszki" ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ale myślisz że będzie pasował do mojego wystroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.08.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Przegladnęłam jeszcze raz zdjęcia Twjego salonu i zwróciłam szczególną uwage na oświetlenie. Tak sobie myslę, że tam masz już lampy, które są z jednej serii i do siebie pasują- takie proste i nowoczesne, a kwietnik jest taki bardziej " wymyślny" i te "kieliszki" tez takie strojne.....Sama juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 27.08.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czy już wiadomo dlaczego niektórzy nie widzą zdjęć? Ja nadal nie widzę a bardzo chciałabym zobaczyć!!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 No właśnie,niby wszystkiego jest dużo,a jak się chce coś kupić to klapa....Dodam ,że po przeciwnej stronie mam kominek,obudowany czarnym granitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czy już wiadomo dlaczego niektórzy nie widzą zdjęć? Ja nadal nie widzę a bardzo chciałabym zobaczyć!!!!! Pozdrawiam Witaj;) Zobacz czy teraz widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 27.08.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ja nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.08.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Nadulka Tak częstym gościem jesteś u mnie więc chciałam odwiedzić Ciebie, odwiedziłam już po raz któryś ale nie miałam tego szczęścia żeby popodziwiać Twój domek żadnych fotek ;( czekam na zaproszenie do domku , nie tylko na strony dziennika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eneri 27.08.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja tez nie widze i coraz bardziej jestem ciekawa! Myslalam, ze to moze przegladarka (uzywam Opery), ale sprawdzilam tez w Firefoxie i IE. I nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 27.08.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Świecznik mi się nie podoba, nie widzę go w twoim ładnym mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 27.08.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Niestety, dalej nic. A buuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Nadulka Tak częstym gościem jesteś u mnie więc chciałam odwiedzić Ciebie, odwiedziłam już po raz któryś ale nie miałam tego szczęścia żeby popodziwiać Twój domek żadnych fotek ;( czekam na zaproszenie do domku , nie tylko na strony dziennika;) Witaj Olu,bardzo mi miło że do mnie zajrzałaś Ja naprawdę nie mam pojęcia co się dzieje,że nie widać u mnie zdjęć,a co najdziwniejsze jedni widzą inni nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 27.08.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Jak na galerie to malo zdjec... Tylko avatary )) Ale gdybym je widzial na pewno by mi sie podobaly Tak - jesli masz pryw. galerie to dla niezaproszonych uzytkownikow chyba nie zadziala.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Świecznik mi się nie podoba, nie widzę go w twoim ładnym mieszkanku Witam:) Dziękuję za opinię ,więc co będę szukała dalej;) Jak widać ty widzisz fotki... Słuchajcie, a czy może nie wyśwetlają się zdjęcia,bo wrzucam je z kompa do albumu prywatnego i dopiero póznej dodaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Jak na galerie to malo zdjec... Tylko avatary )) Ale gdybym je widzial na pewno by mi sie podobaly Tak - jesli masz pryw. galerie to dla niezaproszonych uzytkownikow chyba nie zadziala.... Pzdr Witam:) To może muszę przenieść na album publiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 27.08.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam:) To może muszę przenieść na album publiczny? Jesli chcesz zeby wszyscy widzieli - najprawdopodbniej Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.08.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam sie rowniez . Tez nie widze zadnej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.08.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Nadulka, i co z ogrodem? Bo ja po przemyśleniach to bym te planowane tuje dała, na takim pasku wysypanym kora i wtedy traktujesz je jako element stały i niezmienny, a dokładasz jakieś mniejsze rośliny, które dobrze rosną w ka\kwaśnej glebie - na przykład wrzosy. Przyszło mi to do głowy jak w lesie byłam - u nas bardzo dużo brzóz, a przy nich pełno wrzosów. Pewnie się więcej takich roślin nadających do symbiozy znajdzie, ale ja ciemna w tym tematach. Świecznik - ja jestem na nie (nie obraź się), ale jak dla mnie to dużo tam wszystkiego, niby trawka, niby pałki wodne, szkło bardzo ozdobne. A nie dasz tego w zupełnie neutralne miejsce - bo masz dość bogato nieokorowane okna. Nie wiem co polecić, bo ja skażona rustykalnym stylem postawiłabym tam pewnie latarnię na duże świece - ale czegoś prostszego bym poszukała... Zdjęcia, wrzuć na jakiś bezpłatny, zewnętrzny serwis (http://www.photobucket.com od dawna użytkuję i sobie i innym dookoła chwalę) i Twoje kłopoty się skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam sie rowniez . Tez nie widze zadnej fotki. Witaj magpie101 Waderko masz racje świecznik odpada,szukam czegoś innego... A co do zdjęć to chyba wrzuce tak jak piszesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.08.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Wpadam z rewizytą Śliczny domek,pochwała dla małżonka:) za ogrodzenie.Bardzo ładne i gustowne wnętrza.Nadulko mnie się swiecznik podoba,nawiązuje kształtem i kolorystyką do obrazu.A stać będzie na granicy salonu i jadalni więc myślę,że pasowałby do wnetrza.Natomiast gdyby miałaby być to lampa to wtedy powinna być z serii żyrandola. Kota-boska! One to sobie potrafią znaleźć kryjówkę I widzę,że już powstaje u ciebie ogród...Będzie pięknie. Ja widzę wszystkie zdjecia.Swoje wklejam z konta Onetu-polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts