Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony dom.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przegladnęłam jeszcze raz zdjęcia Twjego salonu i zwróciłam szczególną uwage na oświetlenie. Tak sobie myslę, że tam masz już lampy, które są z jednej serii i do siebie pasują- takie proste i nowoczesne, a kwietnik jest taki bardziej " wymyślny" i te "kieliszki" tez takie strojne.....Sama juz nie wiem. :rolleyes:

Nadulka

Tak częstym gościem jesteś u mnie więc chciałam odwiedzić Ciebie, odwiedziłam już po raz któryś ale nie miałam tego szczęścia żeby popodziwiać Twój domek :(

żadnych fotek ;(

czekam na zaproszenie do domku , nie tylko na strony dziennika;)

Witaj Olu,bardzo mi miło że do mnie zajrzałaś:)

Ja naprawdę nie mam pojęcia co się dzieje,że nie widać u mnie zdjęć,a co najdziwniejsze jedni widzą inni nie:(

Nadulka, i co z ogrodem? Bo ja po przemyśleniach to bym te planowane tuje dała, na takim pasku wysypanym kora i wtedy traktujesz je jako element stały i niezmienny, a dokładasz jakieś mniejsze rośliny, które dobrze rosną w ka\kwaśnej glebie - na przykład wrzosy. Przyszło mi to do głowy jak w lesie byłam - u nas bardzo dużo brzóz, a przy nich pełno wrzosów. Pewnie się więcej takich roślin nadających do symbiozy znajdzie, ale ja ciemna w tym tematach.

Świecznik - ja jestem na nie (nie obraź się), ale jak dla mnie to dużo tam wszystkiego, niby trawka, niby pałki wodne, szkło bardzo ozdobne. A nie dasz tego w zupełnie neutralne miejsce - bo masz dość bogato nieokorowane okna. Nie wiem co polecić, bo ja skażona rustykalnym stylem postawiłabym tam pewnie latarnię na duże świece - ale czegoś prostszego bym poszukała...

Zdjęcia, wrzuć na jakiś bezpłatny, zewnętrzny serwis (http://www.photobucket.com od dawna użytkuję i sobie i innym dookoła chwalę) i Twoje kłopoty się skończą :)

Wpadam z rewizytą :)

Śliczny domek,pochwała dla małżonka:) za ogrodzenie.Bardzo ładne i gustowne wnętrza.Nadulko mnie się swiecznik podoba,nawiązuje kształtem i kolorystyką do obrazu.A stać będzie na granicy salonu i jadalni więc myślę,że pasowałby do wnetrza.Natomiast gdyby miałaby być to lampa to wtedy powinna być z serii żyrandola.

Kota-boska!:) One to sobie potrafią znaleźć kryjówkę:)

I widzę,że już powstaje u ciebie ogród...Będzie pięknie.

Ja widzę wszystkie zdjecia.Swoje wklejam z konta Onetu-polecam.

Pozdrawiam