Alunek 17.10.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witaj Nadulko:) Widzę,że sporo nowych roślinek kupiłaśNiech ci rosną zdrowo i cieszą oczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.10.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Tak Alu,roślinek już mam sporo:) Na wiosnę planuję już je usadowić na właściwe miejsce,myślę że będę miała dużo pytań Bardzo mi się spodobał ten płożący jałowiec,a miałam już nic nowego nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nadulko kupiłas tego jałowca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.10.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nadulko kupiłas tego jałowca ?? Tak kupiłam,jest na fotkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nadulko widzę,że próznowałaś Dużo zmian w ogrodzie,sliczne roślinki. Ja posadziłam kilka wrzosów,ale mają chyba za mało kwaśnej ziemi i są takie liche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.10.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nadulko widzę,że próznowałaś Dużo zmian w ogrodzie,sliczne roślinki. Ja posadziłam kilka wrzosów,ale mają chyba za mało kwaśnej ziemi i są takie liche... Bogusiu,ja też już kilka wrzosów musiałam niestety wywalić Wymieniłam im ziemię na kwaśną,wysypałam kore.... no ale chyba mnie wrzosy nie lubią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.10.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nadulko, tak naprawdę to ja nie przepadam za wrzosami....Posadziłam tak na próbę,a dwa zakupiła moja córcia:) bo jej się bardzo podobały i te...ładnie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 21.10.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Nadulka Od jakiegoś czasu śledzę Twój wątek .Ogród i dom napewno piękny niestety nie widzę zdjęć . Szkoda napewno ogród jest piękny z tyloma roślinkami . Znam niektóre nazwy to mogę se wyobrazić .Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.10.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witaj Nadulko......tez bym chciała zobaczyc Twoje nowe rośliny i ogród.....a nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 przyszłam zapytac co nowego??i witam sie wekeendowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 31.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nadulko dziękuję bardzo , zdjęcia domu i ogrodu ach .....................................PIĘKNE ,PIĘKNE I JESZCZE RAZ PIĘKNE . Wspaniale urządzony masz dom ,bardzo w moim stylu ,uwielbiam te kolory , a przede wszystkim brąz i wszystkie jego odcienie .A z ogrodu to kochana siłą nie , no może koparką to byś mnie wyrzuciła . Mogła bym tak siedzieć i podziwiać roślinki Twoje. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Nadulko dziękuję bardzo , zdjęcia domu i ogrodu ach .....................................PIĘKNE ,PIĘKNE I JESZCZE RAZ PIĘKNE . Wspaniale urządzony masz dom ,bardzo w moim stylu ,uwielbiam te kolory , a przede wszystkim brąz i wszystkie jego odcienie .A z ogrodu to kochana siłą nie , no może koparką to byś mnie wyrzuciła . Mogła bym tak siedzieć i podziwiać roślinki Twoje. Pozdrawiam gorąco Dziękuję i cieszę się, że Ci się u mnie podoba:) A z ogrodem to musze jeszcze dużo popracować,więc poczekam cierpliwie do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Magda. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/obrazek_%B6wi%B1teczny_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 21.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 W te święta magiczne, życzenia ślę liczne. Pachnących jodełek z ogromem światełek. Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka. Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego. Dużo jedzenia na stole, niech te święta będą wesołe Dla Ciebie i Twoich bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA:) http://img267.imageshack.us/img267/1196/sam7256.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Świąt wypełnionych radością i miłością,niosących spokój i odpoczynek.Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,pełnego optymizmu, wiary,szczęścia i powodzenia. Życzy Ola http://www.i-kartki.net/kartki/46/5/d/590.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości i wielu buziaków życzą Ania Tomek i Okruszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.12.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Spędzonych w cieple rodzinnym. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=91317&d=1324626735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 23.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Z okazji BOŻEGO NARODZENIASkładam serdeczne życzenia.Niech Wam święta miłe będąz dźwiękiem śpiewu i kolędą.Z wigilią tuż po zmrokui w radosnym NOWYM ROKU !!!! Pogodnych świąt życzy Krysia G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts