sara_78 27.08.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 sorki...teraz mi się otworzyło.....poogladam sobie wieczorem co tam zmajstrowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.08.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 siedziałam przedtem u koleżnaki na kompie i jakby się zawieszały te linki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nadulka a powiedz czy te dwie rabaty musza byc dwie, nie daloby rady zrobic z niej jednej? jak nie to Ala dobrze radzi, pokombinuj. bedziesz caly ogrod tak geometrycznie robic czy tylko przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 sorki dziewczyny,ale padł mi laptop a nie miałam ładowarki Tarciu tylko przód ma być taki powiem wam, że ja już tak mam,wszystko ma swoje miejsce i muszę mieć zawsze czystowiedziałam jak chcę mieć w domu,ze kostka ma być prosta ( czyt. bez kręconych ścieżek,bo tego nie lubię)a z ogrodem jakoś ciężko mi idzie,niby mi się podoba ,a później już nie:( Fajnie ze jest forum i tyle bratnich dusz:)dziękuję dziewczyny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nadulka ja cie tak podpytuje o te rabate, bo ta jalowcowa nijak sie ma do tej danicowej, jakby to byly 2 rozne rabaty w oddalonych miejscach to bylabym na tak, a teraz to taki misz masz wyszedl. z kolei 2 rabaty przedzielone kosteczka plus wzorki z kamyczkow zle mi sie skojarzyly, moze jednak sprobuj je scalic w jedna i zagospodarowac jako calosc. jak masz taki problem z ogrodem to moze warto najpierw podpytac a potem sadzic? my ci zawsze chetnie cos podpowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 wiem kochana:)powiem ci więcej,że nawet klona przesadziałam z tej rabaty z tyłu domu;) kulki też dam w inne miejsce:)ale teraz chce zrobić ten przód i na nim się koncentruje. kurde ja to chyba jakaś dziwna jestem,bo mnie się to podoba ech... no ale mogę coś zmienić,tylko czy to naprawdę tak fatalnie wygląda?jak patrzę z okna to wydaje mi się fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ja juz w takim razie nic nie pisze o moich skojarzeniach, bo sie jeszcze zdolujesz, jak ci sie podoba to zostaw i wprowadz tylko kosmetyke, o ktorej pisala Ala. Przeciez nie wszyscy musza miec taki impet jak ja:rolleyes: zaczynajac od poczatku i przewracajac wszystko do gory nogami:lol2: Buziaki, spadam do domku, Okrunio juz pewnie steskniony czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 wiem,że chcę mieć te rabaty w białym grysie,aby rozswietlić nieco ciemną kostkęna tą wieksza rabatę myślałam żeby dac na obrzeżach czarna trawkę ozdobna ( nie znam nazwy) i musi być atrakcyjna cały rok,więc chyba jakieś iglaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.08.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 podobają mi się ogrody w takim stylu... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=133592&d=1346142883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.08.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) ...czyli formalnie i geometrycznie:cool:Twoim wzorem może być ogród kropkg http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69925-Moj-kawałek-ziemi-a-na-nim-PRZYTULNY/page14 Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.08.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 tak ogród Oli bardzo mi sie podoba,jest w moim stylu:) więc może teraz łatwiej będzie coś dobrać na ten przód co? aha i jakoś nie lubie jak roślin jest dużo,lubie przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nadulka nie musisz rezygnowac z grysu ale prosze scal te dwie rabaty w jedna co? bedzie wtedy piekna a tak jest taka podziabana i kazda w innym stylu i formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nadulka nie musisz rezygnowac z grysu ale prosze scal te dwie rabaty w jedna co? bedzie wtedy piekna a tak jest taka podziabana i kazda w innym stylu i formie. spoko,da się zrobić pomyślimy później o tym co? ale co mam kupić przed wejście? wiem że ma być ładnie i zimą,więc pewnie jakieś iglaki....? tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ja wiem, ze jestem upierdliwa ale to samo mam u siebie, jak cos mi strasznie sie gryzie to koniecznie naciskam na zmiany :rolleyes:dziwaczka ze mnie taka:rolleyes: i wrzuc jescze raz fotke, bo ja nic nie widze i w sumie nie pamietam jak to wyglada? nie chcesz z propozycji Ali skorzystac? ma bardzo fajny pomysl. A wierz mi, ze ogrod ma perfekto zrobiony i doskonały. sama widzialam i dziko jej zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 wiem że Ala ma piękny ogród.ale ja chcę coś całorocznego i nie za dużo,bo jak juz pisałam nie lubie za dużo roślin w kupie,ale żeby nie było łyso:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=133392&d=1346054518 prawa i lewa strona:)ale myślę że po prawej może coś na nodze i pod też coś,tylko tam mało miejscaa lewa strona jest pod kuchennym oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 to jest ta lewa stronajuż są pod murem kamyczki http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=133426&d=1346061770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 nic na nodze, chyba ze na takiej 30-40 cm np. jak mam ja swierka formanek, iglak, kulka i wpasowuje sie do kocepcji Ali, moze jakies kosodrzewiny i trawy. tam tez bedzie grys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 myślałam o kulce na nodze:)albo jak Ala radziła dać po prawej juke?tak też kamyczki będą,ale dać na te rabaty tylko białe czy też te ciemne pomieszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 blagam cie - nie mieszaj juz kolorow kamyczkow, bo co za duzo to niezdrowo . z juka jak wolisz. tylko do juki wtedy pasuja raczej takie rosliny jak lawendy a niekoniecznie iglaki. z kolei iglaki ladnie wygladaja z funkiami, zurawkami, hortensjami. mi w ogole trudno dopasowac juki do czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 to może kulka na nodze i żurawki? bo juka może być sama nic więcej nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts