Nadulka 29.08.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 to kulka na nodze i żurawki? a co po lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 a moze p prawej iglak + wrzosy bedzie spojnie z rabata wrzosowa? i jak ma byc geometrycznie to po lewej podobnie, bodajze wczoraj Elfir o tym u siebie pisala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ooo może byćtylko jaki kolor wrzosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 kopiuje od ElfirW przypadku ścieżki, zwłaszcza takiej, która idzie prosto, podział symetryczny może wymuszać ścieżka - jest linią dzielącą. Stąd dwie identyczne rośliny lub kompozycje na rozpoczęciu lub zakończeniu biegu ściezki, po obu jej stronach wyglądają dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ooo może być tylko jaki kolor wrzosów? wiesz ze ja uznaje tylko dwa kolory: biały i odcienie rozu i fioletu wiec nie jestem miarodajna:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 tylko pamietaj jak dasz wrzosy to musi byc raczej kora a nie grys. dlatego wlasnie te twoje nasadzenia i rabaty mi tak nie pasuja, tu grys tam kora jak na geometryczny ogrod to brakuje spojnosci, Nadulka musisz isc w jeden desen jak to mowil gospodarz domu aniol albo rybka albo pi...a:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 dobra to tu dam kore,bedzie pasowała z tamtą wrzosowa rabatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 wkleje jeszcze raz jaki styl mi sie podoba:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=133592&d=1346142883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nadulka, ja wiem ze Oli ogrod ci sie podoba ale przyjrzyj sie temu zdjeciu, czy na nim jest tak naciapane? rabaty oddziela pas zieleni a nie waski paseczek kostki a rabaty masz w 2 roznych stylach zaraz obok siebie. jesli chcesz miec taki ogrod jak na zdjeciu to konsekwencja w nasadzeniach i wzorach byc musi ogrod geometryczny naprawde wymusza sporo zasad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ale nadal nie wiem co na lewej rabacie dać,za pół godziny muszę wyjechać i chcę do szkółki skoczyćtylko nie mam koncepcji,może coś wykorzystam z tego co już mam,a resztę dokupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 po lewej daj to samo co na prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ale ta lewa rabata jest duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 to daj po prostu troche wiecej roslin, wazne by byly w tym samym stylu. teraz musze leciec, wierze ze sobie poadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 a moze wykorzystam tam też ze dwa jałowce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 mozesz dac wrzosy i jalowce bez dodatkowych iglakow, juz sama nie wiem, namacilas mi kochana ja nie moge cie utwierdzac w przekonaniu, ze tak bedzie znacznie lepiej choc moje zdanie znasz.. poza tym ja lubie z kolei duza ilosc nasadzen by rosliny sie wypelnialy i przenikaly nawzajem. nie lubie golych placykow z paroma roslinkami takie 2 w 7 rzedach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) wiem Tarciu:)ale nie chcę tam już wrzosów,bo bedzie ich za dużo,na rabacie na wprost własnie tej rabaty są danici,klon,kosodrzewina i sama wiesz zreszta co jeszcze:) choć kilka szt moge dodać,ale raczej chcę tam iglaki Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.08.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nadka, usunęłaś zdjęcia? prosze wstaw je jeszcze raz ( rabaty pod domem plus ta środkowa) mogłabys zrobic zdjęcie z linii ogrodzenia,żeby była widoczna centralna rabat i rabaty pod domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) przepraszam za jakość rysunku...nie umię rysować na kompie..odręcznie mi lepiej wychodzi. założenie jednak widać: 1. lewa strona : rododendron kwitnący na jasno , dwie kosodrzewiny karłowe, trzmielina na pniu np w kolorze żółtym, funkie 2. prawa strona; tylko trzmielina podsadzona funkiami ....przygotowałam ci propozycje na centralna rabatę...zaraz pokażę, jak przerysuję w kompie Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 no i jest gitara a nasadzenia sie powtarzaja, tylko ja bym dala zamiast rh azalie, bo je bardziej lubie i sa latwiejsze w uprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 już jestem:) dzięki dziewczyny,ale musiałam jechać i zdałam sie na panią w szkółce...no i chyba będę zadowolona;)pani pokazała mi wizualizację na kompie,teraz jak roślinki sa małe i jak urosną,dodam że pani po studiach więc chyba zna się na rzeczy,pokazała mi projekty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts