Nadulka 29.08.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 o takie cóś wymodziłam [ATTACH=CONFIG]133841[/ATTACH] dzięki Alu:) ale już muszę posadzić to co kupiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Alu a jakiego klona uwzględniłaś w projekcie?pani ze szkółki też namówiła mnie na klona i kupiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.08.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 to jest klon, który już u ciebie rośnie ten drugi projekt dotyczy rabaty, którą już obsadziłaś. Chyba Pani nie proponowała ci klona posadzić pod domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.08.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 projekt rabat pod oknem jest w poście 979...ale skoro już wiesz co posadzisz to usunę moje bazgroły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 klon palmowy kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No to masz teraz zagwozdkę... Ala.. wpadłam do Oli.. i zostanę tam.. Jej ogród jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ala.. wpadłam do Oli.. i zostanę tam.. Jej ogród jest cudny no co ty, dopiero teraz?. ogrod kropeczki jest piekny tez mi sie bardzo podoba, jest jednym z moich ulubionych, plus tolusiowy, alunkowy, arcobaleno, ew-ki i pare innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No to masz teraz zagwozdkę... Ala.. wpadłam do Oli.. i zostanę tam.. Jej ogród jest cudny oj kochana,nie jest to takie proste,ale do przodu:) ogród Oli jest piękny,mnie się bardzo podoba,bo nie jest taki hmm..jakby to nazwać? zawalony roślinami,a ja zdecydowanie lubię przestrzeń i nie przeszkadza mi że widać "gołe placki" , nawet jak dziś byłam w szkółce to pani właśnie pod tym kątem dobierała mi roślinki i nawet na szybko projekt pokazała jak będzie wyglądało, teraz roślinki małe więc na efekt trzeba poczekać,ale to nic...poczekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 no to mnie juz nie mozesz pytac bo ja odwrotnie lubie zawalony:p dobra ide, wiem gdzie sa drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 no to mnie juz nie mozesz pytac bo ja odwrotnie lubie zawalony:p dobra ide, wiem gdzie sa drzwi no co ty,masz piękny ogród naprawdę bardzo mi się podoba! napisałam tylko co mnie się podoba u siebie,ja nawet kostkę mam bardzo prosto ułożoną bo nie podobaja mi sie jakieś zakręty itp... Tarcia i tak będę cię męczyła masz super pomysły i Ala również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No to ja też lubię wolne przestrzenie między zielonym , co nie znaczy, że TARci nie lubię, albo mi się Jej ogród nie podoba, ale ciąć roślin nie potrafię... To też one muszą mieć przestrzeń, żeby mogły rosnąć, a ja je mogła widzieć.... Rabaty mam w łuki i pokręcone...Kostkę też chcę nie prosta.... Podoba mi się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Wiesz co... co ja zrobiłam.. byłam u Ciebie w domu i w ogrodzie.. dopóki nie usunęłaś zdjęć... popłakałam się z tej opinii sprzed dwóch lat co to kobieta maszynę do szycia kupowała i palce przeszywała... Humor mi się poprawił, aż do łez... Noo to teraz wiem jaki masz dom w całości.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Nadulka... gdzie zniknęłaś... w Ikei się zgubiłaś??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Zdrówka zostawiam i kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzęaby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Ściskam Was świątecznie Alunek z rodziną http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie, przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości. http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 W te piękne Święta Bożego Narodzenia Pragnę złożyć Wam życzenia, Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości. A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność. Życzy Arnika z Rodziną http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://ekarteczka.pl/kartki/3/9/d/946.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Nadulko....Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych miłości i rodzinnego ciepła!!! http://img850.imageshack.us/img850/8900/defaultkr.jpg Beata z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 27.12.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 [h=2]http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.png[/h] ''A nadzieja znów wstąpi w nas ,nieobecnych pojawiąsię cienie. Uwierzymy kolejny raz , w jeszcze jedno Boże Narodzenie.....'' Szczęśliwych ,wartych pamęci ,przeżytych w zgodzie ze światem i sobą samym ,pełnych życia i miłości Świąt życzy KASIA Z RODZINĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts