kalpataru 02.09.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hmm czy to galeria tylko dla wybranych przez założycielkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nadulko, nie widzę żadnych zdjęć Trudno mi więc doradzić coś w sprawie, o której u mnie pisałaś. Bardzo żałuję, że nie mogę niczego zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 03.09.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Sypialnia śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.09.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nadulko, nie widzę żadnych zdjęć Trudno mi więc doradzić coś w sprawie, o której u mnie pisałaś. Bardzo żałuję, że nie mogę niczego zobaczyć Tolu,jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Hej Nadulka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.09.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 No hej Nelli,już się martwiłam gdzie się podziewasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.09.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Hej hej Nadulka....wklejaj jakieś nowe zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.09.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Też jestem za tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 08.09.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 czy ktos juz doszedl do tego dlaczego nie widac zdjec?? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Nadulka, jeśli te propozycje wysłane na priw są mało ciekawe to pisz. Będziemy kombinować dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.09.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Cześć Nadulko, Wpadłam z rewizytą Cieszę się bardzo,że założyłaś galerię i możemy podziwiać twój elegancki domek. Wielkie brawa ! Co się tyczy wjazdu i tego co można tam posadzić to zależ,y czy chcesz aby ta część twojej działki była osłonięta, czy raczej widoczna. Zajrzyj do mnie wieczorkiem, albo jutro. Zrobię zdjęcie mojego "płotu" może zainspiruję cię. U mnie są tuje "smaragd" na przemian z jałowcem skalnym "skyrocket". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 10.09.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 witaj NAdulko...tak nieśmiało chcę się wprosić? mogę zobaczyć coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 10.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witam, fajny ten dziennik, zachwyty i pochwały na przemian z "nic nie widzę", dziennik widmo...ja też nic nie widze i nie mogę chwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.09.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja też nie widzę żadnych zdjęć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.09.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witajcie dziewczyny;)Miło,że do mnie zaglądacie (bo ja ostatnio bardzo mało tu bywam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.09.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Nadulka, jeśli te propozycje wysłane na priw są mało ciekawe to pisz. Będziemy kombinować dalej Dziękuję Tolu,jeszcze raz zobaczę,te propozycje i jak co to się zgłosze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.09.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Cześć Nadulko, Wpadłam z rewizytą Cieszę się bardzo,że założyłaś galerię i możemy podziwiać twój elegancki domek. Wielkie brawa ! Co się tyczy wjazdu i tego co można tam posadzić to zależ,y czy chcesz aby ta część twojej działki była osłonięta, czy raczej widoczna. Zajrzyj do mnie wieczorkiem, albo jutro. Zrobię zdjęcie mojego "płotu" może zainspiruję cię. U mnie są tuje "smaragd" na przemian z jałowcem skalnym "skyrocket". Witaj Alu:) Jak fajnie,że do mnie zajrzałaś. Ok to lecę do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.09.2010 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Właśnie znalazłam zdjęcie,jak nasza kotka wróciła pewnego dnia do domu,pomagała sąsiadom zrzucać węgiel;) A taka malutka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.09.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ale cudna:)Pomocnica:)...nasza Zuzia też ostatnio wsadziła nos do kominka i cały miała umorusany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaama 13.09.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Bardzo fajny domek i taka klimatyczna sypialnia - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts