sara_78 14.09.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Hej, wpadłam się przywitać i poprosic o zdjęcia wrzosików, które sadziłaś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.09.2010 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Hej:)Mam wrzosy na tarasie w donicach,ale jak tylko znajdę chwilkę to pstryknę fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.09.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Cześć dziewczyny:) Nie mam jeszcze zdjęć wrzosów,ale jak tylko zrobie,to wrzuce,obiecuję Ale pokaże wam,jak robiłam moje zakupy,mąż się za głowę łapał jak podjeżdzałam pod dom,podobno tył mojego auta jechał już po zoli;) Ale co tam,zakupy trza robić,prawda? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=20788 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.09.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Korozja,znalazłam dla ciebie płytki Amandy:) tu lepiej je widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ło rrany Nadulko:) ale zakupy w bagażniku:) Odważna kobitka z Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.09.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nadulka, usmiałam się jak zobaczyłam to zdjęcie samochodu, świtna babka z Ciebie....a mąż Twój reaguje podobnie jak mój. Jak już posadzisz to wszystko to wklejaj zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.09.2010 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hej;)Saro,to wszystko już w ziemi rośnie,kupiłam to właśnie na te rabaty przed domem.Dzisiaj się zapowiada ładna pogoda,więc może w sweterku ale wypiję kawę na tarasie;)Ziemia jest bardzo mokra,bez kaloszy ani rusz,można się dosłownie utopić brryy.... Dziewczyny nadal szukam świecznika do mojego salonu,jak na coś fajnego traficie to dajcie znać,teraz wieczory już będą coraz dłuższe,a ja bardzo lubie świeczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.09.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 U nas tez co chwilę pada, błoto okropne, moje cebulki czekają na jakąś cieplejszą pogodę. Nadulka wklejaj zdjęcia jak już to posadziłaś. Co do swiecznika to ja mam mnóstwo w całym domu.....ale takich pojedynczych....jak zapaliłam w sobotę wieczorem to było nastrojowo, a dzieci się pytały "mamo nie ma prądu?" Jak znajdę jakiś świecznik to na pewno Ci podrzucę zdjęcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gala61 17.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witaj Nadulko! Jeśli wolno, też chciałabym zobaczyć Twój domek, ogrodzenie, ogród itd. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Hejka piątkowo! wreszcie weekendowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.09.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Hej Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.09.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Cześć!!! No szalejesz, nie ma co Ja nie mam ciągnotek do roślinek To znaczy, jak dla mnie trawa mogłaby w ogóle nie być koszona, a cały ogród mógłby być zarośnięty drzewami krzewami i dziko rosnącymi kwiatami:oops::oops: Wstyd, ale lubię taką dzikość Uwielbiam wypielęgnowane ogrody również. Zachwycam się nimi ogromnie! Płaczę czasami z zachwytu, np. u Toli naszej kochanej... ale ja do nich nie pasuję Dlatego marzę, aby na moich biednych 5 arach z domem łącznie zrobiło się kiedyś tak dziko jakby "nikt tam nie mieszkał" Tylko, czy wtedy będziesz chciała do mnie przyjechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowapanienka 17.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Nadulko mam pytanie o dekory pod okapem. Czy musiałaś je przycinać? Planuję takie w nowej kuchni ale mam wątpliwości jak to będzie wyglądało: płytki mają długość aż 97 cm a miejsce na okap 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.09.2010 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Cześć!!! No szalejesz, nie ma co Ja nie mam ciągnotek do roślinek To znaczy, jak dla mnie trawa mogłaby w ogóle nie być koszona, a cały ogród mógłby być zarośnięty drzewami krzewami i dziko rosnącymi kwiatami:oops::oops: Wstyd, ale lubię taką dzikość Uwielbiam wypielęgnowane ogrody również. Zachwycam się nimi ogromnie! Płaczę czasami z zachwytu, np. u Toli naszej kochanej... ale ja do nich nie pasuję Dlatego marzę, aby na moich biednych 5 arach z domem łącznie zrobiło się kiedyś tak dziko jakby "nikt tam nie mieszkał" Tylko, czy wtedy będziesz chciała do mnie przyjechać??? Nelli ja też nie mam dużego pola do popisu,działke mam 8 arów. A co do przyjazdu,to jasne,że będę chciała co za pytanie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.09.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Nadulko mam pytanie o dekory pod okapem. Czy musiałaś je przycinać? Planuję takie w nowej kuchni ale mam wątpliwości jak to będzie wyglądało: płytki mają długość aż 97 cm a miejsce na okap 80 cm. Witaj makowapanienko;) Nie przycinałiśmy tych dekorów,jak widziałaś na fotce,akurat się mieszczą między tymi półkami szklanymi. Powiększ sobie to zdjęcie i zobaczysz o co mi chodzi. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.09.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Teraz chcę wam pokazać zmiany w pokoju mojej córki;) zerwałam tapete pod oknem i przemalowałam łóżko;) tak było... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=22147 tak jest... nadii pok Ta tapeta była chyba zbyt męcząca..nadii pok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.09.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Bardzo ładna zmiana:) ...Pokój zrobił się taki weselszy,lżejszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.09.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Tak Bogusiu,tylko moja córka nie pozwala nic zmieniać ,bo jej się podoba tak jak jest, i co mam zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.09.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Czyli normalnie:) Moje -dorosle już kobitki ciągle mają do mnie pretensje,że im pokoje urządzam:) Ale jak już urządzę to niewiele w nich zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) Dziewczyny,kupiłam wczoraj latarenki;) Ale muszę je przemalować co o tym myślicie? myślałam że na ciemny brąz? może na biało? Czekam na wasze opinie;) Edytowane 21 Września 2010 przez Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts