Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony dom.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny:)

Nie mam jeszcze zdjęć wrzosów,ale jak tylko zrobie,to wrzuce,obiecuję;)

Ale pokaże wam,jak robiłam moje zakupy,mąż się za głowę łapał jak podjeżdzałam pod dom,podobno tył mojego auta jechał już po zoli;)

Ale co tam,zakupy trza robić,prawda?

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=20788

zakupy ro%B6lin..JPG

:) :)

Hej;)

Saro,to wszystko już w ziemi rośnie,kupiłam to właśnie na te rabaty przed domem.

Dzisiaj się zapowiada ładna pogoda,więc może w sweterku ale wypiję kawę na tarasie;)

Ziemia jest bardzo mokra,bez kaloszy ani rusz,można się dosłownie utopić brryy....

Dziewczyny nadal szukam świecznika do mojego salonu,jak na coś fajnego traficie to dajcie znać,teraz wieczory już będą coraz dłuższe,a ja bardzo lubie świeczki;)

U nas tez co chwilę pada, błoto okropne, moje cebulki czekają na jakąś cieplejszą pogodę. Nadulka wklejaj zdjęcia jak już to posadziłaś. Co do swiecznika to ja mam mnóstwo w całym domu.....ale takich pojedynczych....jak zapaliłam w sobotę wieczorem to było nastrojowo, a dzieci się pytały "mamo nie ma prądu?"

Jak znajdę jakiś świecznik to na pewno Ci podrzucę zdjęcie....

Cześć!!! :) No szalejesz, nie ma co :)

Ja nie mam ciągnotek do roślinek :(

To znaczy, jak dla mnie trawa mogłaby w ogóle nie być koszona, a cały ogród mógłby być zarośnięty drzewami krzewami i dziko rosnącymi kwiatami:oops::oops::oops: Wstyd, ale lubię taką dzikość :)

Uwielbiam wypielęgnowane ogrody również. Zachwycam się nimi ogromnie! Płaczę czasami z zachwytu, np. u Toli naszej kochanej...

ale ja do nich nie pasuję

Dlatego marzę, aby na moich biednych 5 arach z domem łącznie zrobiło się kiedyś tak dziko jakby "nikt tam nie mieszkał" :)

Tylko, czy wtedy będziesz chciała do mnie przyjechać??? :oops::rolleyes:

Cześć!!! :) No szalejesz, nie ma co :)

Ja nie mam ciągnotek do roślinek :(

To znaczy, jak dla mnie trawa mogłaby w ogóle nie być koszona, a cały ogród mógłby być zarośnięty drzewami krzewami i dziko rosnącymi kwiatami:oops::oops::oops: Wstyd, ale lubię taką dzikość :)

Uwielbiam wypielęgnowane ogrody również. Zachwycam się nimi ogromnie! Płaczę czasami z zachwytu, np. u Toli naszej kochanej...

ale ja do nich nie pasuję

Dlatego marzę, aby na moich biednych 5 arach z domem łącznie zrobiło się kiedyś tak dziko jakby "nikt tam nie mieszkał" :)

Tylko, czy wtedy będziesz chciała do mnie przyjechać??? :oops::rolleyes:

Nelli ja też nie mam dużego pola do popisu,działke mam 8 arów.

A co do przyjazdu,to jasne,że będę chciała co za pytanie...?

;)

Nadulko mam pytanie o dekory pod okapem. Czy musiałaś je przycinać? Planuję takie w nowej kuchni ale mam wątpliwości jak to będzie wyglądało: płytki mają długość aż 97 cm a miejsce na okap 80 cm.

Witaj makowapanienko;)

Nie przycinałiśmy tych dekorów,jak widziałaś na fotce,akurat się mieszczą między tymi półkami szklanymi.

Powiększ sobie to zdjęcie i zobaczysz o co mi chodzi.

Pozdrawiam:)