Kaama 21.09.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) Cześć ! Zakupy ho ho Sama bym się wybrała na takie do ogrodnika Oj bardzo tylko żeby pogoda choć w weekendy dopisała, żeby móc zając się ogrodem, no i żeby dzieci były zdrowe, bo inaczej to klops :sad: Pokoj Twojej córci wyszedł śliczny Zmiana baaardzo in plus. Ja tez robiłam malowanie pokoju mojej córci niedawno, mam nadzieję że niedługo uda mi się wrzucić fotki w swoim watku Latarenki bardzo ładne, ja bym machnęła na biało. Pozdrawiam ciepło Edytowane 21 Września 2010 przez Kaama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Kaama,te latarenki są raczej do wnętrz,teraz są w odcieniu szarości,ale nie pasują wcale do mojego wystroju.Też myślałam o białych,ale czy nie zleją się ze ścianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaama 21.09.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Wszystko zależy jak je wyeksponujesz Myślę, że białe ładnie prezentowałyby się na Twoich parapetach w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 21.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ja tak jak kaama myślę, że biały będzie najlepszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Dziewczyny,teraz była u mnie koleżanka i wiecie co,doszłyśmy do wniosku,że może i te szare też pasują,bo lampy mam srebrne,świecznik na ścianie też srebrny. Latarenki super się wieczorem prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.09.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 miałam właśnie spytać dlaczego chcesz je przemalowywać? mi się takie podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.09.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Myślę,że mogą zostać szare, ale może cieplej prezentowałyby się jaśniutkie capuccino? (nawiązuję do kolorów Twojego salonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 a ja tak dzisiaj za Bogusia chodzę i do Nadulki trafiłam... ...ale żadnych zdjęć ze stron1-3 nie widzę A bardzo chciałabym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 AmtlaWitam;) Oj dziewczyny już sama nie wiem co zrobić,wreszcie znalazłam coś na miejsce tego wazonu,to znowu problem z kolorem,ale jak to kobiety;) Kaama ,kiedy dodasz nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 22.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nadulko - wieeeki całe mnie nie było ... zarobiona jestem po pachy ... Ale już jestem i moim zdaniem absolutnie zostawiłabym te latarenki w tym kolorze jakim są aktualnie Przy Twojej podłodze i kolorze ścian wyglądają cudnie ... to oczywiście mój pogląd na sytuację ... Pozdrawiam cieplutko PS. Przeboskie są te latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.09.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nadulko, latarenki bardzo mi się podobają, te które mam u siebie też kocham, ale są ciemne.A takie jak Twoje przydałyby mi się do sypialni. Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.09.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Dzięki dziewczyny;)A więc zostawiam je takie:) Tolu a masz jakieś fotki swoich latarenek? mycha,no długo Cię nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 22.09.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ... no ale już jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Dziewczyny latarenki świecą cudnie;) Ale czy zostaną tam na stałe...hmmm...tego nie wiem ...wszak kobieta zmienną jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A może by jakieś klimatyczne zdjątko latarenek by night ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mycha ..też już o tym pomyślałam,no ale mój aparat wysiada,chyba musimy pomyśleć o następcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 24.09.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 I jak latarenki? Szare? Bardzo mi się ta zmiana w pokoju córki podoba. Przymierzałam się do takiej samej tapety, potem zobaczyłam ją u kogoś na ścianie (w realu) i mi zapał ostygł. Faktycznie, przytłaczająca w przypadku małych pokoików, a dziewczynki takie mieć będą. Ale Ty ją fajnie wykorzystałaś, brawa!A jak rabatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.09.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Waderko ,latarenki póki co zostają szare i nawt mi się takie podobają,no zobaczymy;) A co do tapety to ogólnie jest fajna,tylko nie w nadmiarze,w realu wygląda dużo lepiej,moja córka się na nią uparła i koniec,a w końcu to jej pokój;) Rabatki.....hmmm....nic się nie dzieje,nie mam czasu teraz na nie,więc i nic nie kupuje,szybko się już robi ciemno,dnia niestety ubywa,a szkoda.... Ale za to Ty walczysz u siebie,kuchnia super! Podziwiam za samodzielny montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.09.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Dziewczyny,wpadła się z Wami przywitać Dziś leń już poszedł sobie,mam etap latania ze szmatą,myje okna itp... Pogoda dopisuje więc korzystam;) Miłego i słonecznego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.09.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Nadulko ladny masz domek - lubie takie proste bryly! Ogrodzenie bardzo mi sie podoba dlatego, ze proste bez zadnych ozdobnikow. Pokoj corci zyskal na urodzie po zerwaniu tapety i przemalowaniu lozka. Kuchnia bardzo mi sie podoba, a w salonie masz czekoladowa sciane (ja tak mialam w mieszkaniu). Za odwazne kolorki w sypialni podziwiam . Kotka cudne ma kolory, prosze aktualne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts