Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony dom.

Recommended Posts

Cześć magpie101 :)

Tak w salonie jedna ściana jest czekoladowa,ściana z kominkiem takie capuccino,a reszta coś wpadającego w wanilię (farby z mieszalnika,więc nie znam nazw)

A co do koloru w sypialni,to powiem Ci, że super się w niej czuję(lubię takie kolory,wbrew pozorom budzę się wyspana,chyba na wszystkich działa coś innego)

Ja też lubię proste rzeczy,bez udziwnień (bo takowe szybko mi się nudzą)

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam poniedziałkowo;)

Pogoda super!...oby jak najdłużej taka została...

W sobotę wybraliśmy się na rodzinne zakupy,buty,kurtki,szaliki,rękawiczki...no i parę stówek znowu mniej w portfelu..:)

Ale nic tak nie poprawia nastroju, jak nowe buty i torebka...no i parę innych drobiazgów...

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę;)

P.S.co u Was ?

Dzieciaki powyrastały prawie z wszystkiego przez lato... niestety . Już kilka stów mniej w porfelu , a to jeszcze nie jest koniec zakupów, bo jeszcze jakieś kombinezony i ciepłe buty musimy kupić. O sobie wcale już nie myślę. Chyba będę musiała zadowolić się ubiegłorocznymi nabytkami. Pierwsze co muszę zrobić to oddać nowe kozaki do sklepu z reklamacja (znana marka butow na W). Po niespełna trzech miesiącach chodzenia odkleiła się cholewka przy podeszwie. Ja to chyba mam pecha, jak kupię sobie coś droższego to zaraz jest do wyrzucenia...

Witam i ja.

Nadulko, litości! Jestem właśnie na etapie projektowania naszego własnego domku, także i mnie marzy się prosta bryła, bez filarów, taki normalny domek - tym bardziej, że mamy działkę na wsi i żadne ekstrawagancje nie będą pasować. Chciałabym stworzyć taki prosty, wiejski domek - owszem, sielankowy, ale nie rustykalny. Szukam i szukam na forum inspiracji, pisałam nawet w dzienniku u Toli - że może ktoś coś podpowie, jakieś stronki, jakieś blogi, czyjeś wąteczki...? Mam wrażenie, że wszyscy wolą eleganckie wnętrza, wielospadowe dachy, szkło i nowoczesność, a ja potrzebuje drewna i kamienia, cegły, ciepła, no, wsi trochę :)

No i jak przeczytałam kilka pierwszych zdań w Twoim wątku, to zaczęłam przebierać nogami z niecierpliwości - już chciałam pooglądać, ale.... ja też nie widzę zdjęć ;((

Tylko kilka ostatnich mi się wyświetla, buuuuuu....... Jest na to jakaś rada?

pozdrawiam serdecznie!

Witaj evitare :)

Nie wiem czy o to Ci właśnie chodziło,tak dom mam raczej prosty,ale styl raczej nowoczesny,tzn.nie mam podświetlanych ścianek,jak to teraz modne,bo raczej szybko bym je kazała burzyć;)

Lubię proste rzeczy ,ale muszą mieć to coś,trudno mi to napisać słowami.

Ale ok,oceń sama;)

Nadulko, pięknie kwitnie Twój storczyk. Na tak ciężkie gałązki warto kupić w LM plastikową podpórkę z takimi zakrętasami.

Bardzo sprytnie i skutecznie trzyma kwiaty i zapobiega ich łamaniu.

dokładnie tam gdzie doniczki, nawozy, kwiaty doniczkowe.....

to takie coś jak na allegro;)

http://allegro.pl/item1167898649_podporki_do_storczyka_orchidei_kwiatow_nowosc.html

albo tu mozna kupic

http://www.hydroponika.pl/katalog/inne_akcesoria/podporka_do_orchidei/

Edytowane przez aka z Ina