Nadulka 27.09.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Cześć magpie101 Tak w salonie jedna ściana jest czekoladowa,ściana z kominkiem takie capuccino,a reszta coś wpadającego w wanilię (farby z mieszalnika,więc nie znam nazw) A co do koloru w sypialni,to powiem Ci, że super się w niej czuję(lubię takie kolory,wbrew pozorom budzę się wyspana,chyba na wszystkich działa coś innego) Ja też lubię proste rzeczy,bez udziwnień (bo takowe szybko mi się nudzą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.10.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam poniedziałkowo;) Pogoda super!...oby jak najdłużej taka została... W sobotę wybraliśmy się na rodzinne zakupy,buty,kurtki,szaliki,rękawiczki...no i parę stówek znowu mniej w portfelu.. Ale nic tak nie poprawia nastroju, jak nowe buty i torebka...no i parę innych drobiazgów... Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę P.S.co u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam poniedziałkowo;) Ale nic tak nie poprawia nastroju, jak nowe buty i torebka...no i parę innych drobiazgów... Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę P.S.co u Was ? ..Oooooo to tak jak u mnie:) Pozdrowionka słoneczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dzieciaki powyrastały prawie z wszystkiego przez lato... niestety . Już kilka stów mniej w porfelu , a to jeszcze nie jest koniec zakupów, bo jeszcze jakieś kombinezony i ciepłe buty musimy kupić. O sobie wcale już nie myślę. Chyba będę musiała zadowolić się ubiegłorocznymi nabytkami. Pierwsze co muszę zrobić to oddać nowe kozaki do sklepu z reklamacja (znana marka butow na W). Po niespełna trzech miesiącach chodzenia odkleiła się cholewka przy podeszwie. Ja to chyba mam pecha, jak kupię sobie coś droższego to zaraz jest do wyrzucenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.10.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No to faktycznie masz pecha. A o wyrastaniu z ubrań naszych dzieci to już nie wspomnę W maju czeka nas jeszcze Komunia od córki,więc same wydatki. .....ach ta kasa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.10.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Bogusia ,ja również słonecznie pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.10.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dziewczyny ,właśnie złamała się moja orchidea,nie wiem czy,może była za ciężka,miała tak dużo kwiatków i pączków....Tak wyglądała ,mam tylko to zdjęcie,ale miała bardzo dużo odnóg i pięknie kwitła:(http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=25666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.10.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Zdjęcie mi obcięło. ...może tu lepiej widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.10.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 mam takiego samego storczyka i też tak pięknie teraz kwitnie...... zazdroszkę tych zakupów sobotnich.....ja dzieci ubrałam na wyprzedażach posezonowych...jedynie buty musze zakupić........no i o sobie też muszę pomysleć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 04.10.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Nadulka dzięki za zdjęcie płytek w kuchni! Ale żem wyskoczyła po miesiącu prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.10.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 U mnie też kwitnie taki sam storczyk:)Już prawie miesiac.Dwa inne miały kwiaty prawie dwa miesiące:) Przepiękne kwiaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 05.10.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam i ja. Nadulko, litości! Jestem właśnie na etapie projektowania naszego własnego domku, także i mnie marzy się prosta bryła, bez filarów, taki normalny domek - tym bardziej, że mamy działkę na wsi i żadne ekstrawagancje nie będą pasować. Chciałabym stworzyć taki prosty, wiejski domek - owszem, sielankowy, ale nie rustykalny. Szukam i szukam na forum inspiracji, pisałam nawet w dzienniku u Toli - że może ktoś coś podpowie, jakieś stronki, jakieś blogi, czyjeś wąteczki...? Mam wrażenie, że wszyscy wolą eleganckie wnętrza, wielospadowe dachy, szkło i nowoczesność, a ja potrzebuje drewna i kamienia, cegły, ciepła, no, wsi trochę No i jak przeczytałam kilka pierwszych zdań w Twoim wątku, to zaczęłam przebierać nogami z niecierpliwości - już chciałam pooglądać, ale.... ja też nie widzę zdjęć ;(( Tylko kilka ostatnich mi się wyświetla, buuuuuu....... Jest na to jakaś rada? pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.10.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witaj evitare Nie wiem czy o to Ci właśnie chodziło,tak dom mam raczej prosty,ale styl raczej nowoczesny,tzn.nie mam podświetlanych ścianek,jak to teraz modne,bo raczej szybko bym je kazała burzyć Lubię proste rzeczy ,ale muszą mieć to coś,trudno mi to napisać słowami. Ale ok,oceń sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Nadulko, pięknie kwitnie Twój storczyk. Na tak ciężkie gałązki warto kupić w LM plastikową podpórkę z takimi zakrętasami.Bardzo sprytnie i skutecznie trzyma kwiaty i zapobiega ich łamaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2010 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Tolu dzięki,muszę kupić to w LR,ale teraz juz za pózno,bo się złamało i musiałam wyrzucić,a tak mi szkoda było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Nadulko w Castoramie ja kupowałam.....kup-przyda się na następny kwiatek jak wypuści;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kupię to przy najbliższej wizycie w sklepie;)Ale powiedzcie mi ,czy to jest na dziale z kwiatami,roślinami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 (edytowane) dokładnie tam gdzie doniczki, nawozy, kwiaty doniczkowe..... to takie coś jak na allegro;)http://allegro.pl/item1167898649_podporki_do_storczyka_orchidei_kwiatow_nowosc.html albo tu mozna kupichttp://www.hydroponika.pl/katalog/inne_akcesoria/podporka_do_orchidei/ Edytowane 7 Października 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ooo dzięki Akuś jesteś wielka;) Dobra dziewczyny idę sadzić te moje cebulki;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Słuchajcie, Aniazzielonego znalazła fajne lampiony na allegro;) może się przyda:) http://allegro.pl/lampion-lampa-ogrodowa-na-swieczke-gb-09-05-i1254833301.html http://allegro.pl/lampion-lampa-ogrodowa-na-swieczke-gb-09-33-i1254833325.html Śliczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts