anagat 04.11.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 hmm czyli to taaaki romantyk był No i dałaś mojemu mężowi powód na nie dawanie mi kwiatków.. zeby nie miał z czego skakać na ten drugi kwiatek. Heh każdy powód jest dobry.. Dobrej noocy życzę Trzymajcie kciuki za mój jutrzejszy dyżur:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 04.11.2010 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 hmm czyli to taaaki romantyk był No i dałaś mojemu mężowi powód na nie dawanie mi kwiatków.. zeby nie miał z czego skakać na ten drugi kwiatek. Heh każdy powód jest dobry.. Dobrej noocy życzę Trzymajcie kciuki za mój jutrzejszy dyżur:) Zacznę w takim razie trzymać jak tylko wyskoczę z łóżka jutro rano Dobranoc! Karaluchy pod poduchy, itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 05.11.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Rokoko - Twoj dom to mistrzowski polaczenie ciepla, nowoczesnosci i tradycji - ech, moglabym u Ciebie zamieszkac!!dopracowane w szczegolach - bomba - widac serce ale to co sugerujesz dziewczynom (zwlaszcza ta klatka schodowa sprzed paru stron - to mistrzostwo swiata) - masz swietne oko i bombowy zmysl!bede tu czesciej zagladac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 05.11.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witaj Muszelek! To kiedy się wprowadzasz? Dziękuję za tyle pozytywnych słów! Zaglądaj - będzie mi miło! Pozdrawiam już weekendowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 06.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Rokoko, lasche, przyznaje bez bicia, ze wciagnal mnie tkmaxx. Mam pare sklepow w rejonie 40,50,70 km ode mnie, nawet mapke sobie zrobilam jak tutaj niby po drodze objechac pare w ciagu dnia.. Ciuchy tez sobie odpuszczam.. jakas masakra zawsze, masa ludzi, oblegane wieszaki, przymierzalnie itp. Rzeczywiscie okazje znikaja w sekunde, i zawsze jest cos , co mi sie bardzo podoba. Mase przecudnych poduszek, lampy , wyposazenie kuchni.. U nas jest malo mebli, czesto wcale...Np. ostatnio moglam wyjsc z 6 kompletrami puszek, sloikow do cukru, maki, kawy...itd. Ale ja juz mam caly komplet w domu ..!!!! I za kazdym razem jest cos innego... - to prawda..! A ostatnio na dzien dobry wpadlam przy wejsiu na tabun mikolajow, ktore lasche prezentowala w watku swiatecznym... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.11.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Rokoko ... kiedy blog ??? ... tu się czeka ... i jak dyżur:) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Haneczka pośród tych tabunów mikołai jest świetny renifer (przynajmniej u nas był ... w więcej niż dwóch sklepach ) ja zapoluję na niego po świętach bo stówki na renifera nie dam nawet za cudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 07.11.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Też czekam na obiecany blog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 I ja również czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 07.11.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dzięki dziewwczyny Nad blogiem pracuje codziennie - z wyjątkiem piątków wieczorem, kedy padam i nie mam siły na nic innego niż lampka wina i gorąca kąpiel. Wolno to idzie, ponieważ nigdy nie miałam z tym styczności i dużo się muszę sama nauczyć. Miałam nadzieję, że uda mi się wszystko zrobić do połowy listopada, widzę jednak, jak naiwna byłam Oficjalna data otwarcia bloga dla to 1.12.2010 w środę. Podobno zaczynanie nowych rzeczy w środku tygodnia przynosi szczęście...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.11.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 tym bardziej czekam ... tyle pracy powiadasz ... no pewnie będzie wypasiona grafika ... ja skorzystałam z blogera i jednego z szablonów tak na odlew ... teraz kolorystyka mi nie pasuje i drażni ramka przy zdjęciach ale nie mam czasu właśnie ... a powinnam coś z tym zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.11.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 No patrzcie, a ja ciuchy z TK maxx lubię wygrzebywać.. Za to nic innego jakoś nie wpada mi w oko. Co do dodatków, to ja już sama nie wiem, bo nie do końca wiem co mam wybrać. Podobają mi się dwa odrębne style.Kanciaty minimalizm i zakręcone stylizowane hehe rokokowo mebelki drobiazgi. Nie bardzo mam jeszcze wizję jak to wszystko połączyć w moim krasnoludkowym domku:D. Kurcze powinnam chyba założyć własny wątek, żeby zbierać porady. problem w tym, że my z robotą ruszamy dopiero na wiosnę. Z drugiej strony część domu już jest, więc na wiosnę powinno iść szybciutko..echh A mój dyżur był masakryczny od 9 rano do 1 w nocy, potem na szczęście spokój. Ale chyba wszystkie ciężarne z Co. Donegal przyszły rodzić przez cesarkę na moim dyżurze..grrr.. Rokoko u Ciebie też pogoda taka ochydna?? U mnie lodowaty wiatr..bleee.. nawet domek się nagrzać nie chce , mimo kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 07.11.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Grafiki żadnej super nie będzie. Jak już mówiłam dużo się jeszcze muszę nauczyć Ale chciłabym mieć Anagat - podziwiam cie - tyle godzin w pracy i jeszcze żyjesz! Ja bym padła na bank! U nas wichury okropne zaczęły się około dwóch godzin temu - w nocy ma zacząć wiać z prędkością 100km/h. Buuu...a jutro już do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.11.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Rokoko te godziny , które robię teraz, to nic w porównaniu z tym ile pracowałam w Cork. Teraz to luz blues w kaloszach. Czy wspomniałam, że w dodatku do parszywej pogody , ogrzewanie odmówiło nam posłuszeństwa?? Ponadto ja sama czuję się parszywie. No i na domiar złego, a raczej przede wszystkim, coś się stało mojemu psiurkowi.. grrr coś z biodrem, ledwo kuśtyka od wczoraj ;(;( Jutro czeka nas vet. Taki biedny jest , że masakra. Nasze 20 kg nieszczęścia. No i oczywiście ja też czekam na blog! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.11.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Roko, a gdzie Ty się podziewasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 14.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jestem, jestem Nie piszę, ale czytam i komentuję w innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 14.11.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No wreszcie gospodyni się pojawiła;p Ja tu bezwątkowa i czekam i czekam..Chyba jednak niedługo będę własny wąteczek wątły zakładała, bo zaczęłam zakupy robić. Śwadczy to niewątpliwie o braku którejś tam klepki w mojej głowinie, bo jako że mieszkam w Irlandii, do Polski wracam najwcześniej początek 2012, a jeszcze czeka mnie co najmniej jedna przeprowadzka w Irlandii, to ja zupełnie nie wiem, jak ja te graty przewiozę..Zakupiłam konsolkę(surowe drewno) 50 e , wczoraj wielkie lustro drewniane(identyko jak konsolka) za 10 funciaków.. no i jeszcze jakieś duperele na ebayu .Jeszcze raz Rokoko powiem, że zazdroszczę Ci, że nigdzie się nie musisz przeprowadzać. P.S. mój małż najkochańszy zaczął robić prawko kat. C i zaczął przebąkiwać coś o kupnie ciężarówki???.. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 14.11.2010 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jest późny niedzielny wieczór, ja pijana (niestety dużo mi nie potrzeba - pojechałam tylko pocieszyć koleżankę po zerwaniu z chłopakiem.........) a tu zonk...właśnie dotarło do mnie, że za kilka godzin mam iść do...PRACY!!!! Choinka. Cztery lampki wina to za dużo jak na moją rokokową głowę...zwłaszcza w niedzielę... czort z sobotą - po sobocie można spać do południa i się leczyć...albo lenić - kto co lubi Anagat - jakoś nie miałam ostatnio weny do własnego wątku, na FM byłam jednak obecna każdego dnia. Ciężarówka byłaby super na przeprowadzki i powrót do PL. Mogłabyś tez poszaleć z zakupami - jest tu dużo rzeczy, których na pewno w PL nie znajdziesz. Załóż własny wątek - jestem ciekawa chociażby tej konsolki i lustra! Pozdrawiam sennie i gorąco - idę spać z kocem elektrycznym W razie co - piszcie - zawsze odpowiem. podchmielona Rokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 15.11.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Jak tam Rokoko, żyjesz??Na koce elektryczne uważaj! Niebezpieczne to to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 15.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Tyyyyle dni bez nowych pomysłów , inspiracji... można zdechnąć z tego oczekiwania . Rokoko jestem wierną podglądaczką , nie dręcz nas tu dłużej - pisz !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts