joliska 16.11.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Anagat, nie pozwalaj swojemu psu oglądać reklam w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.11.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Roko, lampa jest świetna! Pierwsze co mi przyszło na myśl przed przeczytaniem, że przed przystąpieniem do robienia lampy zjadłaś niezliczone ilości Rafaello i stąd te foremki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.11.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 No nie,Rokoko, Ty Czarodziejko!!!Podziwiam, że chciało Ci się tak bawić. Efekt - świetny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Jesssu....Rokoko...zobaczylam lampe... Podejrzewam, ze jestes Sidhe i czarujesz czas, ze Ci stoi w miejscu...zdolnosci to jedna rzecz, ale ile to zajmuje czasu?? Podziwiam:D:D...ja po pierwszej godzinie szurnelabym wszystko w kat i poszla kupic gotowa:D:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Anagat, nie pozwalaj swojemu psu oglądać reklam w tv Joliska, my jestesmy antytelewizyjni. Telewizora nie posiadamy:) Nasz pies jest po prostu taki madry:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 16.11.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 niewiem jak to sie stało ze dopiero teraz tu trafiłam............jestem zachwycona.PIEKNIE,PIEKNIE,PIEKNIE i super pomysły.................a i stacjonowania zazdraszczam!!!zapisuje sie grona stałych bywalcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 16.11.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Jesssu....Rokoko...zobaczylam lampe... Podejrzewam, ze jestes Sidhe i czarujesz czas, ze Ci stoi w miejscu...zdolnosci to jedna rzecz, ale ile to zajmuje czasu?? Podziwiam:D:D...ja po pierwszej godzinie szurnelabym wszystko w kat i poszla kupic gotowa:D:D Maja mayadaski tylko problem w tym że takiej samej lampy pewnie nie kupisz, a jaka satysfakcja potem jak się już zrobi samemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 16.11.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 WoW... Efekt końcowy lampy powalający Podziwiam za zdolności, wytrwałość no i przede wszystkim za stalowe nerwy, których u mnie niestety brak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Lutajka, a moze Ty sie piszesz na siodma siostre?? Twoj dziennik tez jest jednym z moich najulubienszych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 16.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 No ile sióstr się zrobiło - to miód na moje serce wszak jestem jedynaczką - wprawdzie z synem i mężem na stanie , ale jedynaczką Chyba trzeba się spotkać i poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.11.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 mayadaski tylko problem w tym że takiej samej lampy pewnie nie kupisz, a jaka satysfakcja potem jak się już zrobi samemu ... tiaaaa takich napoczetych satysfakcji to ja mam caly strych:D:D:D trzeba miec cierpliwosc...i to boska:D Rokoko ja ma....ja moze kiedys tez bede miala...jak na emeryture pojde:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 No ile sióstr się zrobiło - to miód na moje serce wszak jestem jedynaczką - wprawdzie z synem i mężem na stanie , ale jedynaczką Chyba trzeba się spotkać i poznac No i zobacz, jakie to forum fajne:D Nie mialas zadnej a teraz az 5, a jak Lutajka sie pisze , to i 6 No i ile cioc Twoj synek nabyl w jeden piekny listopadowy wieczor:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.11.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ane3ka1 - gdybym zjadła tyle rafaello, musieliby mnie dźwigiem z domu wynosić mayadaski - bardzo chciałabym mieć taką magiczną zdolność - w końcu może bym się wyspała w środku tygodnia Dokładnie nie pamiętam ile godzin, pamiętam że zrobiłam ją w 2,5 wieczorów - to była moja taka kuracja na uspokojenie nerwów - podziałała! Lutajko- witaj, kochana w moich skromnych progach! Anagat tak ładnie mówi o twoim dzienniku, że zaraz wstąpię do ciebie Janika - a ja zawsze chciałam mieć siostrę! A tu ich aż tyle!!! anagat - hi hi hi - jak szaleć, to szaleć. Ktoś jeszcze pisze się na siostrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.11.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 I jeszcze obiecana świecąca lampa. Przyciemniłam trochę zdjęcie, żeby lepiej ją było widać:http://farm5.static.flickr.com/4145/5182566178_b29f1782b7.jpg' alt='5182566178_b29f1782b7.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Aaaaale śliczna lampa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Pięknie.. Oficjalnie stwierdzam, że będę lepić:D i kleić.. Właśnie zrobili rozkład w pracy na święta i od 24(po dyżurze) do 28 nie mam dyżuru!!! Czyli w święta kuuuupę czasu będę miała:) A poza tym wpadły mi w ręce ulotki o warsztatach z: Ad 1 interior design Ad 2 furniture painting Nie to żebym miała za dużo czasu, ale szczególnie ten drugi mnie 'pociąga' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ja bym się pisała, ale na dziecko - to jednak silniejsze i bardziej zobowiązujące więzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.11.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Anagat - ja bym poszła na ten pierwszy... chyba założę sobie specjalną skarbonkę, albo usiądę na ulicy z napisem: Rokoko chce się uczyć. Wspomóż ją Jak już ją zrobisz - pochwal się koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 16.11.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 A ja poprosze o zdjęcia biura - zobaczyłam jakis kawałeczek w 'szarościach ' , ale to mało, bardzo maaaało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Joliska, zdrajczyni jedna... dziecko wolisz od TAAAKICH sióstr;p Zresztą moja droga, my dziecko Twoje też do rodziny przyjmiemy jak będzie trzeba:p Rokoko to nie jest kurs niestety, to są jednodniowe warsztaty.. no i hmm dość drogie jak za jeden dzień. Nie wiem czy mnie nie wkurzą z tym narzucaniem irlandzkiego wystroju. Koleżanka w pracy robiła tutaj kurs i powiedziała,że pierwsze czego się nauczyła, to to że wystrój wnętrza dobiera się pod ZASŁONY??? hmm ja nie cierpię zasłon, za to lubię szydełkowe firanki.. to się ma nijak do irlandzkich kanonów mody:DZa to praktyczne prace to ja lubię robić.. a im bardziej się upaciam, tym bardziej szczęśliwa jestem:D Mają stronkę- http://www.gmginteriors.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts