Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Rokoko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesssu....Rokoko...zobaczylam lampe...

Podejrzewam, ze jestes Sidhe i czarujesz czas, ze Ci stoi w miejscu...zdolnosci to jedna rzecz, ale ile to zajmuje czasu?? Podziwiam:D:D...ja po pierwszej godzinie szurnelabym wszystko w kat i poszla kupic gotowa:D:D

Maja

mayadaski tylko problem w tym że takiej samej lampy pewnie nie kupisz, a jaka satysfakcja potem jak się już zrobi samemu ...

mayadaski tylko problem w tym że takiej samej lampy pewnie nie kupisz, a jaka satysfakcja potem jak się już zrobi samemu ...

tiaaaa takich napoczetych satysfakcji to ja mam caly strych:D:D:D

trzeba miec cierpliwosc...i to boska:D Rokoko ja ma....ja moze kiedys tez bede miala...jak na emeryture pojde:D:D

No ile sióstr się zrobiło :) - to miód na moje serce wszak jestem jedynaczką - wprawdzie z synem i mężem na stanie , ale jedynaczką :)

Chyba trzeba się spotkać i poznac :)

No i zobacz, jakie to forum fajne:D Nie mialas zadnej a teraz az 5, a jak Lutajka sie pisze , to i 6 :D No i ile cioc Twoj synek nabyl w jeden piekny listopadowy wieczor:D:D

ane3ka1 - gdybym zjadła tyle rafaello, musieliby mnie dźwigiem z domu wynosić ;)

mayadaski - bardzo chciałabym mieć taką magiczną zdolność - w końcu może bym się wyspała w środku tygodnia ;) Dokładnie nie pamiętam ile godzin, pamiętam że zrobiłam ją w 2,5 wieczorów - to była moja taka kuracja na uspokojenie nerwów - podziałała!

Lutajko- witaj, kochana w moich skromnych progach! Anagat tak ładnie mówi o twoim dzienniku, że zaraz wstąpię do ciebie :)

Janika - a ja zawsze chciałam mieć siostrę! A tu ich aż tyle!!! :wave:

anagat - hi hi hi - jak szaleć, to szaleć. Ktoś jeszcze pisze się na siostrę?

Pięknie.. Oficjalnie stwierdzam, że będę lepić:D:D i kleić.. Właśnie zrobili rozkład w pracy na święta i od 24(po dyżurze) do 28 nie mam dyżuru!!! Czyli w święta kuuuupę czasu będę miała:)

A poza tym wpadły mi w ręce ulotki o warsztatach z:

Ad 1 interior design

Ad 2 furniture painting

Nie to żebym miała za dużo czasu, ale szczególnie ten drugi mnie 'pociąga':D

Joliska, zdrajczyni jedna... dziecko wolisz od TAAAKICH sióstr;p Zresztą moja droga, my dziecko Twoje też do rodziny przyjmiemy jak będzie trzeba:p

Rokoko to nie jest kurs niestety, to są jednodniowe warsztaty.. no i hmm dość drogie jak za jeden dzień. Nie wiem czy mnie nie wkurzą z tym narzucaniem irlandzkiego wystroju. Koleżanka w pracy robiła tutaj kurs i powiedziała,że pierwsze czego się nauczyła, to to że wystrój wnętrza dobiera się pod ZASŁONY??? hmm ja nie cierpię zasłon, za to lubię szydełkowe firanki.. to się ma nijak do irlandzkich kanonów mody:D

Za to praktyczne prace to ja lubię robić.. a im bardziej się upaciam, tym bardziej szczęśliwa jestem:D

Mają stronkę- http://www.gmginteriors.com