madileo 30.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 bomba! ja bym na to nie wpadła...super pomysł i jak fajnie Ci wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 30.01.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ale bajer! Jesteś dla mnie poprostu mistrzynią Rokoko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.01.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Nie mogę!?http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k010.gif zanim przeczytałam, pomyślałam przez chwilę, że to giga-mop ( nie obraź się proszę ) Świetny pomysł z tym dywanikiem, fantastyczny, chyba odgapię i zrobię sobie takie nakładki na mopa płaskiego jeśli pozwolisz i zdradzisz patent na ten bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Rokoko, już kiedyś widziałam w necie te dywaniki. Twój jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.01.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Jejku, świetny ten dywanik!Czy na blogu jest moze przepis jak go wykonać??? Wróc! Już znalazłam Edytowane 31 Stycznia 2012 przez olgusieniunieczka Weszłam sobie na bloga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 02.02.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 by , on Flickr[/img] Jak wykorzystuję wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam serdecznie Przejrzałam 56 stron, Twoje metamorfozy wnętrz są zachwycające Zresztą znam Twoje wnętrza z forum LM. Fajnie że dzielisz się swoimi pomysłami Kuchnia, sypialnie, przedpokój wszystko bardzo mi się podoba. Zapisuje się do podglądaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 06.02.2012 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Cześć Mugatko Fajnie, że napsałaś! Jeśli znasz moje wnętrza z LM, zapraszam również na mojego bloga: znajdziesz tam jeszcze więcej moich pomysłów Jestem pewna, że znajdziesz coś dla siebie Pozdrawiam gorąco! Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Link do bloga mam już w ulubionych zostawiłam sobie na deser tylko czasu trochę trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.02.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Rokoko - czadowe są Twoje pomysły ! Ja jakiś czas temu zabrałam się za przeróbkę papierowej lampy z ikei, ale nie jestem z niej zadowolona, chyba zacznę skladać origami, tylko to duża lampa...taka podłogowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.02.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Podzieliłabyś się przepisem na te origamowe kwadraciki? NIc nie mogę znaleźć ! Same kwiaty jak na zlość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 06.02.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 O jakim forum dziewczyny mówicie? Z chęcią zajrzałabym tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 06.02.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Arco: pamiętasz jeszcze origami niebo-piekło, w które grałaś jako dziecko? To są te tajemnicze kwadraciki, którymi obkeiłam lampę Bluezee: forum Leroy Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 06.02.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Link do bloga mam już w ulubionych zostawiłam sobie na deser tylko czasu trochę trzeba Super! Do usłyszenia zatem na InteriorsPL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Super ten dywanik i poduchy, lecę na bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 i znow bardzo fajne rzeczy Rokoko zrobilas! podziwiam talent i wene tworcza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 18.02.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 śliczny masz domek siedzę i śledzę go od początku... strasznie podobają mi się wsze drzwi wejściowe, szukam właśnie takich, może wiesz gdzie takich szukać??? tyle tylko że widziałam że kupiliście od razu ten domek z tymi drzwiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 19.02.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 NIestety nie ppomogę, ponieważ jak słusznie zauważyłaś drzwi kupiliśmy razem z domem Mieszkamy w Irlandii, więc proponuję Ci szukać sklepów na wyspach Trzymam kciuki - z pewnością się uda Pozdrawiam. Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_napieralska 05.03.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 I tu panią znalazłam:) pracuję cierpliwię nad narzutą Przyznam że to nie lada wyzwanie! Tak się zastanawiałam nad dywanikiem ze starych koszulek. Widziałam w LM taką matę plastikową pod wykładziny. W sumie to można chyba ja zastosować jako "plecy" takiego dywanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 05.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Rokoko śliczny ten dywanik !!! Gratuluję pomysłowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts