Rokoko 26.02.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ojojoj, dziękuję Wam za wszystkie świąteczne i noworoczne życzenia. Zupełnie zapomniałam o Forum Muratora! I tak sobie żyłam w 'nieświadomości' przez prawie rok! W naszym domku dużo się nie zmieniło, ale stopniowo i powolutku coś się ciągle dzieje (właśnie robię sobie plany w głowie, jak urządzić kolejne 3 pomieszczenia, których tu jeszcze nie pokazywałam). Dzisiaj chcę Wam pokazać kilka najnowszych zmian (które wcale już takie nowe nie są ) Przede wszystkim salon. Na chwilę obecną wygląda tak: Nasza przysypialniana łazienka została pomalowana szablonem w psy Taka moja wariacja dekoratorska. Mnie się podoba, a Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 26.02.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 W kuchni na jeden ze ścian zrobiłam boazerię wykorzystując tylko kilka desek. Brzmi skomplikowanie, ale było tak proste, że wszystko zrobiłam sama, gdy mąż spał po nocce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.02.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Rokoko, w końcu sobie o nas przypomniałaś Fajne zmiany wprowadziłaś do wnętrz. Psiaki wymiatają Napisz jak tam udał się ślub i czy wszystko na czas dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Salon, a szczegolnie sciana tv i sciana ze zdjeciami rewelacja!!! Gratuluje pomyslow sliczny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.02.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Hej Wiolu:) Wszysko jak zwykle:) Czyli piknie:)Ciekawam bardzo tych wszystkich bieli jak się pojwią małe tupczące nóżki:D Na szczęście w Ikea można wymieniać pokrowce:D Ja znowu w Irlandii, więc jeśli będziesz przy jakiejś okazji w Dublinie, zapraszam bardzo serdecznie:) Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 27.02.2013 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Rokoko, w końcu sobie o nas przypomniałaś Fajne zmiany wprowadziłaś do wnętrz. Psiaki wymiatają Napisz jak tam udał się ślub i czy wszystko na czas dotarło. Ślub udał się i było wspaniale. Wszystko dotarło na czas, mimo moich obaw, i nawet mojego D zagubiony frak doleciał do nas na kilkanaście godzin przed ślubem Obyło się bez większych wpadek, a te, które były - były zabawne. Tak sobie ostatnio wspominaliśmy z D ten dzień i stwierdziliśmy, że gdybyśmy mogli, powtórzylibyśmy ten dzień jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 27.02.2013 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Hej Wiolu:) Wszysko jak zwykle:) Czyli piknie:) Ciekawam bardzo tych wszystkich bieli jak się pojwią małe tupczące nóżki:D Na szczęście w Ikea można wymieniać pokrowce:D Ja znowu w Irlandii, więc jeśli będziesz przy jakiejś okazji w Dublinie, zapraszam bardzo serdecznie:) Buziaki! Witaj kochana! Mam nadzieję wybrać się do Ikea po Wielkanocy, więc jeśli zaproszenie będzie nadal aktualne, z przyjemnością z niego skorzystam. Jak idą prace nad domkiem w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 01.03.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witaj kochana! Mam nadzieję wybrać się do Ikea po Wielkanocy, więc jeśli zaproszenie będzie nadal aktualne, z przyjemnością z niego skorzystam. Jak idą prace nad domkiem w PL? Jak zaraz po Wielkanocy, to zapraszam na urodziny Ignasia:) Prace nad domem w PL zawieszone. My tam już raczej nie wrócimy. Daj Boże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.03.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ojojoj, dziękuję Wam za wszystkie świąteczne i noworoczne życzenia. Zupełnie zapomniałam o Forum Muratora! I tak sobie żyłam w 'nieświadomości' przez prawie rok! W naszym domku dużo się nie zmieniło, ale stopniowo i powolutku coś się ciągle dzieje (właśnie robię sobie plany w głowie, jak urządzić kolejne 3 pomieszczenia, których tu jeszcze nie pokazywałam). Dzisiaj chcę Wam pokazać kilka najnowszych zmian (które wcale już takie nowe nie są ) Przede wszystkim salon. Na chwilę obecną wygląda tak: [ATTACH=CONFIG]173018[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]173020[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]173021[/ATTACH] Nasza przysypialniana łazienka została pomalowana szablonem w psy Taka moja wariacja dekoratorska. Mnie się podoba, a Wam? [ATTACH=CONFIG]173022[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]173023[/ATTACH] Jak idealnie! Szablon w psy kompletnie podbił moje serce... Wygląda cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam sie u koleżanki po raz pierwszy i od razu z kwiatkami i komplementami - ZA - JE - BI - SCIE !!! Na początku przeczytałam o ścianie w PASY. Oglądam fotki i cholera, gdzie te pasy ?! Irlandii zazdroszczę...tych krów też. Szczęść Boże, młodej parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Anagat, jak to nie wracacie ? Przecież taaaakie plany były ? Co sie tam porobiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 01.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam,po prostu przepięknie! możesz zdradzić szczegóły - jak zrobiłaś boazerię "z kilku desek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 No właśnie ! Boazeria ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.03.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Anagat, jak to nie wracacie ? Przecież taaaakie plany były ? Co sie tam porobiło ? Marimag, zapraszam na mój wątek.. tam wszelkie szczegóły:) Wioluś, i co będziecie w Dublinie? Jakby co to Ignaś ma urodzinową imprezę 6 kw. Zapraszamy, choćby na chwilkę, fajnie by było się poznać Buziaki..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 05.06.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Kilka dni temu wróciłam z urlopu i mam głowę napakowaną pomysłami! W najbliższych tygodniach mam zamiar przemalować dom i 'przedekorować' nasz przedpokój. Znudził mi się już niesamowicie. Takie duże pomieszczenie, a takie nijakie! Chcę czegoś z jajem lub pazurem (jak kto woli) Zrobiłam sobie małą wizualizację, aby zobaczyć, czy moja wizja będzie miała ręce i nogi. Jest idealnie Właśnie o to mi chodziło. Zamówiłam tapetę, jestem na etapie szukania stolika, wczoraj zamontowałam sześć półek na obrazki... powolutku zaczyna się dziać.... Tak jest teraz: A tak to wygląda w mojej głowie: PS. Jesteście pierwszymi, którym mówię o tych planach. Nawet mojemu mężowi jeszcze nic nie wspominałam Wychodzę z założenia, że im mniej wie, tym lepiej hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 05.06.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Właśnie sobie uświadomiłam, że jeszcze nie pokazywałam Wam naszego salonu w wersji letniej. Pojawiły się nowe pokrowce na fotele i kilka nowych drobiazgów (obrazki w ramkach i dekoracje przeniesione z innych pokoi): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 05.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Rokoko chyba CIę dziś myślami ściągnęłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts