kala67 15.10.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witaj Rokoko ....trafiłam tutaj przypadkiem.......i szczęka mi opadła ..jestem pod wrażeniem....masz świetny gust i smak!! Będę tutaj systematycznie zagladac...mam nadzieje, że mnie przygarniesz;) buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 15.10.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witaj Kala! Przygarniam - oczywiście, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.10.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Roko, czasem oglądam "Show house" - co prawda z nie z IRL, a z GB - ale to blisko. W zasadzie każda z projektujących tam osób miała wcześniej jakiś inny zawód. Może jakiś kurs starczy, studium roczne czy dwuletnie? BO raczej mgr nie wymagają, skoro tyle osób się przebranżowia.Nie wiem co teraz robisz ( a w zasadzie czy lubisz to co teraz robisz zarobkowo) , ale widzę, że wnętrza to Twoja pasja. Zgłęb temat, cudnie byłoby patrzeć jak Twój talent rozkwita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Do otworzenia biznesu trzeba mieć pewnie jakiś dyplom z interior designu - kto by przyszedł do mnie po poradę, skoro ja bez takowego??? Rokoko, nie opowiadaj bzdur! Jest tu na forum dziewczyna, która zrobiła jakiś kurs, ale wolę nie komentować Jej dokonań Nawet nie pamiętam nicka... Nie potrzebowałabym oglądać Twojego dyplomu, wystarczyłoby mi obejrzeć Twój dom, wątki z wizualizacjami, przeczytać rady, jakich udzielasz itd. Analogicznie, ale z mojego podwórka: nikt mnie nie pytał o dyplom, kiedy ubiegałam się o zlecenie na redakcję książki - dostałam próbkę do zrobienia i to ona podlegała ocenie. Do dzieła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.10.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 No więc, dziewczyny, przyznam się, że sprawiłyście, że moje szare komórki zaczęły się poruszać w zwojach mózgowych. Muszę sobie to wszystko przemyśleć i przeanalizować. Za kursami rozglądałam się kilka miesięcy temu, ale ponieważ zobaczyłam ceny, a my jesteśmy na etapie odkładania każdego centa na ślub - nawet nie wspominałam o nich mojej drugiej połówce. Może po ślubie...chyba, że znowu wygram w totka jakąś większą sumę. Idę sprzątać chałupę i piec chleb - goście mają dziś wpaść z wizytą, a tu bałagan, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.10.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Zawsze możesz prezenty ślubne zainwestować we własny rozwój. Szczęśliwa kobieta, to szczęśliwy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 17.10.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 .......... zgadzam sie w 10000 % z joliska, nie raz widzialam wizualki ludzi z dyplomami, kursami.. , rece opadaly... Twoje wnetrza, i pomysly maja to cos, a to sie liczy... , w mysl motta: - " Znajdź pracę, która będzie Twoją pasją - a już nigdy nie będziesz musiał pracować " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Rokoko gratulacje! Zdradzisz nam kiedy najszczesliwszy dzień? co do wnetrz w 100% podzielam poglad Dziewczyn, dyplom nie jest najwazniejszy choc aby robić to profesjonalnie napewno by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.10.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 (edytowane) Jeszcze nie ustaliliśmy daty. Najprawdopodobniej na początku 2012. Edytowane 23 Października 2010 przez Rokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 No to macie troszkę czasu na przygotowania:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.10.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Na 100% musimy ustalić datę przed końcem tego roku - im wcześniej, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.10.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Rokkoko od dwóch dni zachwycam się Twoim domkiem. Podoba mi się to, że udało Ci się stworzyć tak piękne, eleganckie wnętrza a jednocześnie jest tak przytulnie, ciepło, domowo. Ta dbałość o szczegóły... Ubolewam bardzo, że nie trafiłam na Twoje zdjęcia wcześniej i że nie mam tak dobrego gustu. Wtedy na pewno mój domek wyglądałby inaczej Życzę Ci dużo szczęścia w małżeństwie, w dalszym upiększaniu domku. Widać, że kochasz to co robisz i może w tym tkwi sekret tej niesamowitej aury bijącej z Twoich zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.10.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Casuall, bardzo ci dziękuję za tak miłe słowa. Aż się zaczerwieniłam:oops: Zapiszę sobie na dysku twój post - bardzo mi się przyda w chwilach dołków i smutków, które dopadają czasem w te długie jesienne wieczory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.10.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Można by tak pisać i pisać.................Same pozytywne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.10.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Gratulacje. Mam nadzieję, że Ideal Home nie sprawi, że za Twoje forumowe porady trzeba się będzie jakość szczególnie "odwdzięczać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 18.10.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Roko, masz pierwsze rekomendacje zawodowe - ten artykuł w IH. Za resztę trzymam kciuki Wiem, że dasz radę. Powoli, uparcie, czasem Ci się odechce. Ale jak sobie cel postawisz - osiągniesz. Bo to czujesz. Reszta to pierdoły. Trzymam kciuki! No i za ślub oczywiście tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 18.10.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Dzięki, wadera Rozleniwiłam się ostatnio i dawno nic nie wrzuciłam do mojej galerii. Tym razem coś na długie jesienne wieczory: <a href=http://farm5.static.flickr.com/4126/5094032603_a3899f80cb.jpg' alt='5094032603_a3899f80cb.jpg'> 8 SPOSOBÓW NA PRZYGOTOWANIE TWOJEGO DOMU NA JESIEŃ: Przygotuj swój dom na długie jesienne wieczory. Spróbuj wykorzystać kilka z tych prostych pomysłów, które pomogą twoim wnętrzom odzwierciedlić zmianę sezonu: 1. Powyciągaj wszystkie przytulne kołdry, koce i narzuty; 2. Ustaw kilka więcej lamp w każdym pokoju pokoju i włączaj je; 3. Poduszki! Im więcej tekstur posiadają - tym lepiej; 4. Na podłogi połóż ciężkie dywany; 5. Kup kilka świeczek w jesiennych zapachach i zapal je dla stworzenia przytulnej atmosfery; 6. Wymień zasłony na cięższe; 7. Zrób miejsce na stojak na parasole i półkę na buty przy głównych drzwiach; 8. Do układania bukietów użyj orzechy, liście, szyszki, kasztany, gałązki oraz sezonowe warzywa i porozkładaj je po całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Rokoko ja musze wstecz przed jesienną szatę ... a konkretnie o twoim niekwestionowanym smaku do urządzania ... dyplom może mieć każdy i wiesz o tym bo ja to się przekonałam organoleptycznie dwa razy ... za drugim razem nie starczyło mi cierpliwości ... za co opatrznosci dziękuję ... ty masz coś wazniejszego niż dyplom ... planujesz wnętrze czując je ... owszem zasady ... ergonomia ale jeszcze trzeba posłuchac co ktoś mówi nie koniecznie po to aby zrobic jak chce ale po to by wyłowić w tym co mówi to co lubi i sprawić aby charakter własciciela przybrał jakąś estetyke w jego domu ... ludzie są jak sroczki ... łapią wszystko i wychodzi koszmarek ... potem to widzą ale jest za późno .. mało kto wyrzuci wydane pieniązki nawet jeżeli to najgorzej wydana kasa ... dla mnie ty jesteś gwarancją ... może naznamienitszego dyplomu ale za talentu ... odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.10.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Konstancja - zgadzam się w 100%. Tak jak mówiłam wcześniej dyplom Ci dziewczyno nie potrzebny. Masz talent, a to najważniejsze! Proszę... taki prosty przepis na jesień w domu, a nie dla każdego oczywisty... Dziękujemy Ci Rokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.10.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Roko, wrzuciłam u mnie zdjęcie ze ścianą która nie jest bordowa i okna w salonie. Jak będziesz miała wenę to tejkeluknij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts