Casuall 19.10.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 (edytowane) Mam do Ciebie pytanie Rokoko, czy zostałoby tej weny jeszcze troszkę dla mnie? Trochę się chyba już pogubiłam. Na swoje usprawiedliwienie podaje fakt, że to było przed tym zanim poznałam Twoje piękne wnętrza, wnętrza monah, blog darcy, domek anety s, mieszkanie joliski (i pewnie wiele jeszcze przede mną odkrywania). Nie zdawałam sobie chyba sprawy, że można tak pięknie mieszkać, , bo się tym nie interesowałam za bardzo, do czasu aż jest już prawie po wszystkim, ale może jeszcze nie całkiem za późno ?? Więc gdybyś zanalazła trochę czasu to zapraszam do wątku w sygnaturze. Pozdrawiam cieplutko Edytowane 19 Października 2010 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 20.10.2010 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Weszłam, pomyślałam, doradziłam Nie jest za późno - masz dobrą bazę - przemyślanymi dodatkami możesz zrobić cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 21.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Weszłam, zobaczyłam i ... nie poznałam To moje??? Lecę do siebie podziwiać i myśleć Wielkie, ogromniaste DZIĘKI !!! Naprawdę masz dar nie tylko do urządzania, ale i do doradzania, a to czasem nie idzie w parze. Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisały moje poprzedniczki Powinnaś zrobić z tego użytek z korzyścią dla siebie (bo jeśli się nie mylę w swoich odczuciach to Ciebie to cieszy) i z korzyścią dla urządzających swoje gniazdka (którzy nie zostali obdarowani takim gustem i smakiem). ps. a niech stracę, już się poświęcę, żebyś mogła sobie odbyć praktykę :D:D (żarcik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 21.10.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Rokoko świetne pomysły i świetny domek, gratuluje gustu:) może Ty doradzisz na jakie okna się decydować czy białe z białym szprosem czy złoty dąb ze szprosem. pomóżcie please!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 21.10.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ja osobiście wybrałabym złoty dąb - są piękne! Czy taki agrument cię przekona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 21.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 dzięki za odpowiedź, mąż też złoty dąb preferuje a mnie diabeł kusi ostatnio na białe, myślę że zostaniemy przy dębie:) dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.10.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Jako motywacja: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168314-Uwaga!!!-fatalny-architekt!!!&p=4356129#post4356129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 22.10.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Toż to teksańska masakra piłą mechaniczną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.10.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ano Ale nazywa siebie projektantem wnętrz i pewnie jakiś papier na to ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 22.10.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 I jeszcze tutaj się wproszę ze swoimi podziękowniami Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Jestem naprawdę pełna podziwu dla Twojego talentu. Zrobiłam rekonesans na budowie i już zaczyna mi się miska cieszyć na to co będzie (mam nadzieję, że się uda) Gdyby tak jeszcze spełniło się moje marzenie "mieć podobne cudo w domku" byłabym bardzo szczęśliwa. Lub takie cudo jak zaproponowałaś ane3ka1 w sypialni. Piękne http://farm5.static.flickr.com/4104/4979377860_e74ca52fdd.jpg Myślę, że to marzenie się spełni, może jeszcze nie teraz, ale ja cierpliwa jestem ps. jakże się cieszę, że trafiłam do raju, a nie do horroru o pile mechanicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 22.10.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 ps. jakże się cieszę, że trafiłam do raju, a nie do horroru o pile mechanicznej Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 23.10.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 (edytowane) Jest sobota, leżę sobie w łóżku z kubkiem ciepłej herbatki i z laptopem na kolonach. Za oknem szaro, ponuro i mokro. W głowie zaczynają rodzić się wyrzuty sumienia - powinnam już wstać, ubrać się...jest tyle rzeczy do zrobienia Od dziecka byłam uczona, że sobota to dzień sprzątania, ciężko teraz o tym zapomnieć. Mam pranie, prasowanie, szorowanie, opróżnienie zmywarki, gotowanie...po głowie jeszcze chodzi myśl o przemalowaniu konsolki w paski (!). Nawet Rubee - mój najbardziej szalony z szalonych psów śpi od rana i nie wykazuje zainteresowania dźwiękiem otwieranej lodówki Żeby zabić wyrzuty sumienia i polenić się jeszcze, znalazłam sobie świetną wymówkę - pokażę wam trochę kuchni Co wy na to? Edytowane 23 Października 2010 przez Rokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 23.10.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Na początku były zielono-żółte ściany i wielki bałagan...http://farm4.static.flickr.com/3062/4560889643_fa610074be.jpg'[/img][/img] Później bałagan ustąpił miejsca porządkowi, zaczęły się pojawiać pierwsze dodatki, kafelki, itp.:[/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img] Zielony kolor ścian szybko się znudził i został zastąpiony kolorem o wdzięcznej nazwie Creme Brulee z Duluxa Moda:[/img] Zmiana koloru na ścianach przyczyniła się do zmian w dodatkach. Pojawiło się kilka nowych przemiotów, nowy mebel, zasłony i roleta 'zaprojektowane' przeze mnie... Zielony i żółty zostały wyparte przez niebieski i beżowy:[/img][/img][/img][/img][/img] Oraz zdjęcia o innej porze (innego) dnia, w innym świetle:[/img][/img][/img][/img][/img][/img] A tu jedno z moich zdjęć, pt. zabawy fotograficzne Rokoko: http://farm4.static.flickr.com/3062/4560889643_fa610074be.jpg' alt='4560889643_fa610074be.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 23.10.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 No i przyszła pora na ruszenie dupki z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.10.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 (edytowane) w kuchni jeszcze siedzę a też powinnam się ruszyć ... na taras walczyć z drzwiami ... jednak tak świetnie dopracowałaś ten azyl w szczegółach że trudno go zostawić ... lenistwo zatem usprawiedliwione ... a w chwili nudów ewentualnej zobacz słoneczko czy z wrzuconych zdjęć salonu da sie wizualnie na scianie z omierzłymi kwadratami te drzwi umiescić ... stół tam widoczny ... trafił pod spray ...antracyt z bielą ... kupiłam monahowe poduchy i ratanowe fotele też czeka zmiana barw ... Edytowane 23 Października 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.10.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Rococo uwielbiam twoje zdjęcia, potrafisz czarować kadrem. kilka drobiazgów a jak zmieniają wnętrze A klimaty absolutnie moje. zainspirowałaś mnie literkami. juz dawno chodzily mi po glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 23.10.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Konstancjo - jak dam radę, to popatrzę dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 23.10.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Rococo uwielbiam twoje zdjęcia, potrafisz czarować kadrem. kilka drobiazgów a jak zmieniają wnętrze A klimaty absolutnie moje. zainspirowałaś mnie literkami. juz dawno chodzily mi po glowie. U nas w domku literek pełno - na ramkach, poduszkach, stojące, wiszące... Super sprawa! Jestem ciekawa, jakie u ciebie zagoszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.10.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 no ruszamy sie kobitki, ja juz zaliczylam joge, ogarnelam chatke i bylam na pchlim targu mezulek maluje korytarz w mieszkaniu a ja w koncu usiadlam z kubkiem herbaty i was podgladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 23.10.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Joga! Ja też chcę jogę!!! Mi jescze tylko zostało pół sypialni, łazienka i szorowanie. Ufff. A później robię się na bóstwo, bo idę szaleć wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts