konstancja30 28.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 płyn do mycia naczyń również w szafce pod zlewem ... zanim nie dorobie się zlewu z dozownikiem ...ale to w okolicach emerytury chyba ...przy moich czestych innowacjach arażacji domku ...Rokoko dziekuje za wizualizację ... ja to miałam w wyobraźni ale realna postać była mocnym atutem w przekonaniu M że szybciutko muszę mieć to biurko ... a i powracając do płynu ... tak jak mówisz nawet częściej u nas bywający przestali komentowac ...dzielnie sięgają po płyn i nawet odstawiają ... pokrowiec na deskę obrzydliwie cudniasty ... kojarzysz mój owalny kobylasty stół ... zamierzam go uczynić białym (no brudno białym) z przecierką ... subtelne decou na małych wystających elementach w stylu czarno białej fotografii za mgłą ...stary Paryż i gałęzie ...fioletowe krzesła nie moje ... nie patrz na nie ... moje będą ratanki tez szaro białe i poduchy ostatnio zamówione ... co ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 28.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 oczywiście na bloga czekam niecierpliwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Rokoko jak zwykle u Ciebie cudnie . Kuchnię już wcześniej widziałam. Nie moja bajka, a ja dalej się nią zachwycam. To jest właśnie to. Potrafisz przykuć wzrok szczegółami. Też czekam na bloga. Mam nadzieję, że czegoś się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.10.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam się niedzielnie, Fajny ten Twój piesek No i czekamy na bloga!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja również z wielką radością zatopię się w Twoim blogu, Rokoko. Jesteś dla mnie mistrzynią! Uwielbiam Twój dom i podziwiam to, co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 01.11.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 oj coś długo nie ma właścicielki... coś czuję, że się blog szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.11.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 niech się szykuje, bo z ciekawości umieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 01.11.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Melduję się Trochę mnie nie było, ponieważ cały weekend mieliśmy gości w domu. Jejć - tyle pozytywnych komentarzy czytam od was na temat bloga, że zaczynam się bać, że was zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 O to nie musisz się martwić, po tym co tu nam pokazałaś będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Roko, przychodzę z prośbą... znowu. Aż mi wstyd. Prośba dotyczy mojej samotni - tego pokoju z tapetą w ptaki. Nie umiem sobie z nim dać rady. Nie mam na niego pomysłu. Kiedyś już o niego męczyłam. Stanęło tylko na białych meblach. Kupiłam komodę Hemnes, mam też tam sofę Klippan i te chciałabym żeby zostały. Reszta to tymczasowa zbieranina. Nie wiem nawet w jakim kierunku iść, co gdzie ustawić i chciałabym żebyś podpowiedziała mi kierunek w jakim podążać w przyszłości. Na prv wysłałam Ci mój album ze zdjęciami. Jak będziesz miała trochę czasu to proszę Cię o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 03.11.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 To ja też coś od siebie.. Po pierwsze talent Twój podziwiam okropnie i zazdraszczam obrzydliwie. Cudne rzeczy wymyślasz i wynajdujesz.. Ja łażę po Tk&maxxie i nic znaleźć nie mogę..W sumie od deski do deski Twój wątek przerobiłam i chyba nie znalazłam, w jakich stronach Irlandii się osiedliłaś?? My chwilowo mieszkamy w Letterkenny Co. Donegal. Choć w wielu miejscach w Ire już mieszkaliśmy. Piękny ten kraj jest, piękne county. P.S. Cudny psiurek. U nas też miał być spanielkowaty, wyszedł Borderek szalony wzięty ze schronu. Też za nim szalejemy:DPozdrawiam cieplutko, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 03.11.2010 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witaj serdecznie Aniu! U mnie chodzenie po TkMaxxie to nałóg. Może po prostu mam szczęście do znajdowania różności rozmaitych? My jesteśmy z county Limerick. U was też tak wieje ostatnio? Z parapetów donice z kwiatami mi pospadały, a ciężkie były jak cholerka Jeszcze trochę i Rubee nauczy się latać i będzie latajacym spanielem Borderki są kochane i mądre bardzo - zazdraszczam psiaka! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 03.11.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Hehe:) Psiaka nie zazdraszczaj.. to jest po prostu wulkan energii. Znałam wiele psów w życiu, ten przebija każdego innego.Ale że mądry i kochany to fakt:) W końcu to nasz pierworodny hehe. Wiatry były i burze nawet były.. ale dziś dość ładnie. Mieszkałam w Cork przez jakiś czas.. tak myślałam,że Ty gdzieś z południa:) Ja zazdraszczam i pieska, i domu , i w ogóle robię się złą osobą od tego forum, bo zazdraszczam tyyyylu osobom, że strach:D Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 03.11.2010 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ha ha - my też na naszego wołamy pierworodny Gdy rozmawiamy z rodzicami, wołamy na nich babcia i dziadek odkąd mamy Rubee'go Ja też się zrobiłam zazdrośnicą odkąd weszłam na to Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 04.11.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Limerick? W 2007 spędziłam parę pięknych dni w Charleville, byłam w Cork na wyścigach chartów i łaziłam po plaży w Ballybunion Szkoda, że wtedy Cię (wirtualnie) nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witaj Rokoko. Czarujesz....swoim zmysłem estetycznym, swoim aparatem i swoją własną Osobą! Jestem zachwycona, że trafiłam na Twój wątek Podziwiam łatwość, z jaką znajdujesz te wszystkie uzupełniające się wzajemnie drobiazgi! Ja ciągle mam pusto, bo to, co spotykam nie podoba mi się, a to, co sobie wymyślę albo nie istnieje, albo jest poza moim zasięgiem....muszę uzbroić się w cierpliwość...a w międzyczasie zaglądać do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Hej Rokoko, bylam i wrocilam...a u Ciebie taaaakie plany...to gdzie ten blog? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 04.11.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witaj aricio! To wy mnie czarujecie waszymi miłymi słowami Dobieranie dodatków wychodzi jakoś tak naturalnie - zakochuję się w czymś i koniec Tylko później muszę kombinować, żeby wszystko ze sobą współgrało. Chciałabym mieć dom z 10ma pokojami - w każdym mogłabym mieć inny styl i kolory...i dodatki też Wrzuć może zdjęcia swojego domku - razem możemy pomyśleć co zrobić, żeby nie było pusto Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 04.11.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Hej Rokoko, bylam i wrocilam...a u Ciebie taaaakie plany...to gdzie ten blog? Maja Blog jest tworzony codziennie po trochu. Muszę wpaść w rutynę, żeby to jakoś sprawniej szło - na razie mi jej brakuje Myślę, że jeszcze dwa tygodnie i będzie wszystko dopięte na ostatni guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 oj Rokoko, poczekaj aż ja będę urządzała wnętrza.. chowaj siły.. Nawet wyślę Ci tę kasę na zakupy w Tk Maxx:D:D, bo jak już pisałam, ja nie umiem nic tam znaleźć. Styl biało /szaro /fioletowo/drewniany/propsiurkowy:D Potem z tirem podjadę do Co. Limeryk i wio do Polski:DJak na razie jestem zakochana w Nexthome. Mogłabym cały dom urządzić ich mebelkami i dodatkami. Miłość absolutna i od pierwszego wejrzenia:D Przepadłam.. jeżdżę 30 km , żeby pomacać dębową komodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts