Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Rokoko

Recommended Posts

płyn do mycia naczyń również w szafce pod zlewem ... zanim nie dorobie się zlewu z dozownikiem ...ale to w okolicach emerytury chyba ...przy moich czestych innowacjach arażacji domku ...Rokoko dziekuje za wizualizację ... ja to miałam w wyobraźni ale realna postać była mocnym atutem w przekonaniu M że szybciutko muszę mieć to biurko :) ...

a i powracając do płynu ... tak jak mówisz nawet częściej u nas bywający przestali komentowac ...dzielnie sięgają po płyn i nawet odstawiają :) ... pokrowiec na deskę obrzydliwie cudniasty ...

kojarzysz mój owalny kobylasty stół ... zamierzam go uczynić białym (no brudno białym) z przecierką ... subtelne decou na małych wystających elementach w stylu czarno białej fotografii za mgłą ...stary Paryż i gałęzie ...fioletowe krzesła nie moje ... nie patrz na nie ... moje będą ratanki tez szaro białe i poduchy ostatnio zamówione ... co ty na to ?

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Roko, przychodzę z prośbą... znowu. Aż mi wstyd. Prośba dotyczy mojej samotni - tego pokoju z tapetą w ptaki. Nie umiem sobie z nim dać rady. Nie mam na niego pomysłu. Kiedyś już o niego męczyłam. Stanęło tylko na białych meblach. Kupiłam komodę Hemnes, mam też tam sofę Klippan i te chciałabym żeby zostały. Reszta to tymczasowa zbieranina. Nie wiem nawet w jakim kierunku iść, co gdzie ustawić i chciałabym żebyś podpowiedziała mi kierunek w jakim podążać w przyszłości. Na prv wysłałam Ci mój album ze zdjęciami. Jak będziesz miała trochę czasu to proszę Cię o pomoc.

To ja też coś od siebie.. Po pierwsze talent Twój podziwiam okropnie i zazdraszczam obrzydliwie. Cudne rzeczy wymyślasz i wynajdujesz.. Ja łażę po Tk&maxxie i nic znaleźć nie mogę..

W sumie od deski do deski Twój wątek przerobiłam i chyba nie znalazłam, w jakich stronach Irlandii się osiedliłaś?? My chwilowo mieszkamy w Letterkenny Co. Donegal. Choć w wielu miejscach w Ire już mieszkaliśmy. Piękny ten kraj jest, piękne county.

P.S. Cudny psiurek. U nas też miał być spanielkowaty, wyszedł Borderek szalony wzięty ze schronu. Też za nim szalejemy:D

Pozdrawiam cieplutko,

Ania

Witaj serdecznie Aniu!

U mnie chodzenie po TkMaxxie to nałóg. Może po prostu mam szczęście do znajdowania różności rozmaitych?

My jesteśmy z county Limerick. U was też tak wieje ostatnio? Z parapetów donice z kwiatami mi pospadały, a ciężkie były jak cholerka ;) Jeszcze trochę i Rubee nauczy się latać i będzie latajacym spanielem ;) Borderki są kochane i mądre bardzo - zazdraszczam psiaka!

Pozdrawiam!

Hehe:) Psiaka nie zazdraszczaj.. to jest po prostu wulkan energii. Znałam wiele psów w życiu, ten przebija każdego innego.

Ale że mądry i kochany to fakt:) W końcu to nasz pierworodny hehe. Wiatry były i burze nawet były.. ale dziś dość ładnie.

Mieszkałam w Cork przez jakiś czas.. tak myślałam,że Ty gdzieś z południa:)

Ja zazdraszczam i pieska, i domu , i w ogóle robię się złą osobą od tego forum, bo zazdraszczam tyyyylu osobom, że strach:D

Buziaki!

Witaj Rokoko.

Czarujesz....swoim zmysłem estetycznym, swoim aparatem i swoją własną Osobą! Jestem zachwycona, że trafiłam na Twój wątek :D

Podziwiam łatwość, z jaką znajdujesz te wszystkie uzupełniające się wzajemnie drobiazgi! Ja ciągle mam pusto, bo to, co spotykam nie podoba mi się, a to, co sobie wymyślę albo nie istnieje, albo jest poza moim zasięgiem....muszę uzbroić się w cierpliwość...a w międzyczasie zaglądać do Ciebie :D

Witaj aricio! To wy mnie czarujecie waszymi miłymi słowami ;) Dobieranie dodatków wychodzi jakoś tak naturalnie - zakochuję się w czymś i koniec :D Tylko później muszę kombinować, żeby wszystko ze sobą współgrało. Chciałabym mieć dom z 10ma pokojami - w każdym mogłabym mieć inny styl i kolory...i dodatki też ;)

Wrzuć może zdjęcia swojego domku - razem możemy pomyśleć co zrobić, żeby nie było pusto ;)

Pozdrawiam serdecznie!

oj Rokoko, poczekaj aż ja będę urządzała wnętrza.. chowaj siły.. Nawet wyślę Ci tę kasę na zakupy w Tk Maxx:D:D, bo jak już pisałam, ja nie umiem nic tam znaleźć.

Styl biało /szaro /fioletowo/drewniany/propsiurkowy:D Potem z tirem podjadę do Co. Limeryk i wio do Polski:D

Jak na razie jestem zakochana w Nexthome. Mogłabym cały dom urządzić ich mebelkami i dodatkami. Miłość absolutna i od pierwszego wejrzenia:D Przepadłam.. jeżdżę 30 km , żeby pomacać dębową komodę.