ragazza 16.11.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Chciałam tylko nieśmiało zakomunikować, że Rokoko nietuzinkową dziewczyną jest!!! Pomysł z lampą rewelacyjny! A rodzina forumowa to całkiem fajna rodzina jest! A jaka zgodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Anagat, nie ja wolę dziecka od sióstr, ale wolę być dzieckiem Rokoko niż siostrą (jedną z coraz liczniejszej gromadki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ooosz Ty egoistko;p! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Bo ja mam gabinet do skończenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.11.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Anagat - kurs odpada. Do Letterkenny mam 6 godzin jazdy samochodem Ale mogłoby być ciekawie. A jeśli chodzi o te zasłony, to dużo znajomych Irlanczyków tak robi Ale powiem ci szczerze - w tym sposobie jest metoda. Ciężko jest znaleźć TE zasłony pod wystrój salonu. Łatwiej jest w drugą stronę PS. Ja też lubię się babrać w różne takie... Janika - powiem ci szczerze, że jeszcze nie mam żadnych zdjęć biura. Czas się będzie chyba za to zabrać... Ragazza - Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.11.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Bo ja mam gabinet do skończenia ... No tak...i się wydało Wariatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.11.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Niniejszym cię adoptuję Ale kieszonkowego ode mnie nie dostaniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Jaa Rokoko to tak szybko poszło?? To teraz nasz mała siostrzyczka już dziecko ma?? Joliska a Ty dzieci masz? Bo ja nie pozwolę ,żeby Rokoko babcią została. A co do kursu Rokoko, a może jednak?? Może jakiś miły weekendzik u mnie w Letterkenny? A co do długości trasy od Ciebie do mnie, to wiem, znam i przeżyłam.. w ciągu 3 dni 2 razy obracałam Cork-Lat/Let -Cork i Cork-Let.. ..Da się.U Ciebie też wiatr próbuje obalić dom?? Pies nam prawie odleciał na spacerze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.11.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Niniejszym cię adoptuję Ale kieszonkowego ode mnie nie dostaniesz! Dzięki, na kieszonkowe zarabiam Anagat, z mojej strony zostanie babcią Rokoko na pewno nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.11.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Anagat - bo ja szybka dziewczynka jestem Za zaproszenie dziękuję, bardzo mi miło, kurs jest jednak w okresie świątecznym i mój plan na ten czas to lenistwo i czytanie zaległych książek. Ale może tak po Nowym Roku, jeśli pogoda dopisze, kursy będą nadal dostępne, a twoje zaproszenie aktualne. Wiatr? jaki wiatr? u nas huragan - dom się nadal mu opiera, ale nie wiem ile jeszcze wytrzyma Rubee nauczył się latać w zeszły czwartek teraz kolej twojego nauczyć latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Rokoko, za Twoim natchnieniem udałam się w sobotę do Tk-maxx i jestem oczarowana tym sklepem Dzięki wielkie za namiary Co do lampy, to chylę czoła!!!! Jesteś niesamowita. Właśnie nade mną wisi papierowa kula ikeowa i tak sobie zerkam, czy jej nie przeobrazić na takie cudo, jak pokazałaś. Przy okazji wyjdzie na jaw, co we mnie siedzi oaza spokoju czy strzelipit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 No coś Ty Rokoko, gdzie Ty znalazłaś kurs w grudniu?? Ja tu widzę kurs w tę sobotę ostatni..?? Ja jak najbardziej zapraszam, tylko od ok 9 stycznia będę już mieszkać w Sligo:/ Ale to z kolei trochę bliżej do Ciebie:) Tylko 5 godzin jazdy:D A Nelli też z Irlandii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.11.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Nie, Nelli ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 16.11.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 aaależ znakomity pomysł na lampę! a za cierpliwość podziwiam mocno!kurcze, u mnie 3 takie klosze leżą i nie mają przeznaczenia, może coś z nich wykombinuję za Twoją inspiracją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.11.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ooo to też fajnie Nelli:) My budujemy się koło Tarnowskich gór.. ja będę całkiem świeżą Ślązaczką po powrocie z Irlandii, bo pochodzę z Pomorza. Tak więc Ty też czuj się zaproszona.. hm za powiedzmy dobre 2 lata;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.11.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Rokoko cóż więcej mogę dodać do zachwytów dziewczyn. Podziwiam Twoja pomysłowość, oryginalność a przede wszystkim cierpliwość. Lampa wygląda super! Dopisuję się do rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.11.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ooo to też fajnie Nelli:) My budujemy się koło Tarnowskich gór.. ja będę całkiem świeżą Ślązaczką po powrocie z Irlandii, bo pochodzę z Pomorza. Tak więc Ty też czuj się zaproszona.. hm za powiedzmy dobre 2 lata;D Ale fajnie Dzięki za zaproszenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 17.11.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Rokoko dlaczego ja żadnego !!! Twojego zdjęcia nie widzę a tak bym chciala tą lampe z foremek zobaczyć, nie mówiąc już o domku... Edytowane 17 Listopada 2010 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.11.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Przez te wczorajsze wichury internet przestał działać Spać poszłam o 22.30 - pierwszy raz w tym roku Spełniło mi się życzenie, o którym pisałam wczoraj - że chciałabym się w końcu wyspać w środku tygodnia! To teraz jeszcze poproszę szóstkę w totolotka... Anagat - no właśnie gdzieś przeczytałam, że kurs będzie 28 i 29 grudnia. A może mi się przyśniło? Znowu się przeprowadzać będziesz? Szalona kobieto! Magdala - kombinuj a jaką będziesz miała radość, jak już je zrobisz! albo gdy znajomi będą pytać, gdzie takie kupiłaś napisz później, jak ci poszło - ciekawski ze mnie stworek Korozja - witaj w rodzince! Atika - nie mam zielonego pojęcia, co się może dziać. Przejrzałam moją galerię - wszystko działa, jak należy. Czy ktoś jeszcze ma problemy ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ja widzę wszyściuteńkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts