Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Rokoko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anagat - kurs odpada. Do Letterkenny mam 6 godzin jazdy samochodem :( Ale mogłoby być ciekawie. A jeśli chodzi o te zasłony, to dużo znajomych Irlanczyków tak robi :) Ale powiem ci szczerze - w tym sposobie jest metoda. Ciężko jest znaleźć TE zasłony pod wystrój salonu. Łatwiej jest w drugą stronę :) PS. Ja też lubię się babrać w różne takie... ;)

Janika - powiem ci szczerze, że jeszcze nie mam żadnych zdjęć biura. Czas się będzie chyba za to zabrać...

Ragazza - Dziękuję :)

Jaa Rokoko to tak szybko poszło?? To teraz nasz mała siostrzyczka już dziecko ma?? Joliska a Ty dzieci masz? Bo ja nie pozwolę ,żeby Rokoko babcią została.

A co do kursu Rokoko, a może jednak?? Może jakiś miły weekendzik u mnie w Letterkenny? A co do długości trasy od Ciebie do mnie, to wiem, znam i przeżyłam.. w ciągu 3 dni 2 razy obracałam Cork-Lat/Let -Cork i Cork-Let.. ..Da się.

U Ciebie też wiatr próbuje obalić dom?? Pies nam prawie odleciał na spacerze..

Anagat - bo ja szybka dziewczynka jestem ;) Za zaproszenie dziękuję, bardzo mi miło, kurs jest jednak w okresie świątecznym i mój plan na ten czas to lenistwo i czytanie zaległych książek. Ale może tak po Nowym Roku, jeśli pogoda dopisze, kursy będą nadal dostępne, a twoje zaproszenie aktualne.

Wiatr? jaki wiatr? u nas huragan - dom się nadal mu opiera, ale nie wiem ile jeszcze wytrzyma ;) Rubee nauczył się latać w zeszły czwartek ;) teraz kolej twojego nauczyć latać ;)

Rokoko, za Twoim natchnieniem udałam się w sobotę do Tk-maxx i jestem oczarowana tym sklepem :) Dzięki wielkie za namiary :) Co do lampy, to chylę czoła!!!! Jesteś niesamowita. Właśnie nade mną wisi papierowa kula ikeowa i tak sobie zerkam, czy jej nie przeobrazić na takie cudo, jak pokazałaś. Przy okazji wyjdzie na jaw, co we mnie siedzi ;) oaza spokoju czy strzelipit :lol:

ooo to też fajnie Nelli:):) My budujemy się koło Tarnowskich gór.. ja będę całkiem świeżą Ślązaczką po powrocie z Irlandii, bo pochodzę z Pomorza. Tak więc Ty też czuj się zaproszona.. hm za powiedzmy dobre 2 lata;D

Ale fajnie :) Dzięki za zaproszenie!

Przez te wczorajsze wichury internet przestał działać :( Spać poszłam o 22.30 - pierwszy raz w tym roku :) Spełniło mi się życzenie, o którym pisałam wczoraj - że chciałabym się w końcu wyspać w środku tygodnia! To teraz jeszcze poproszę szóstkę w totolotka... ;)

Anagat - no właśnie gdzieś przeczytałam, że kurs będzie 28 i 29 grudnia. A może mi się przyśniło? ;) Znowu się przeprowadzać będziesz? Szalona kobieto!

Magdala - kombinuj :) a jaką będziesz miała radość, jak już je zrobisz! albo gdy znajomi będą pytać, gdzie takie kupiłaś ;) napisz później, jak ci poszło - ciekawski ze mnie stworek

Korozja - witaj w rodzince!

Atika - nie mam zielonego pojęcia, co się może dziać. Przejrzałam moją galerię - wszystko działa, jak należy.

Czy ktoś jeszcze ma problemy ze zdjęciami?